Teraz jest 06 wrz 2025, 17:12

Odpowiedz w wątku  [ Posty: 39 ]  idź do strony:  1, 2, 3  Następna strona
Co Cię boli? 
Autor Treść postu
Amator
Własny awatar

REJESTRACJA27 maja 2009, 11:32

POSTY        25
Post Co Cię boli?
Zróbmy sobie taki kącik "płaczu"... mnie ostatnio w naszym US boli to że jedna glizda popełniła błąd a inni za to cierpią, szlak człowieka trafia. A najgorszy jest brak logicznego myślenia  tych którzy się teraz wyżywają na całej reszcie bogu ducha winnych szaraków. Jak tak dalej będzie to strajk u nas murowany.

Ostatnio edytowano 21 sie 2009, 21:39 przez majka1310, łącznie edytowano 1 raz

21 sie 2009, 21:20
Fachowiec

REJESTRACJA09 kwi 2008, 15:21

POSTY        1034
Post co Cię boli?
Wyżywać się, już mi ulżyło :dokuczacz:

21 sie 2009, 21:29
Amator
Własny awatar

POSTY        25
Post co Cię boli?
no dobra... poprawione...  :D

21 sie 2009, 21:42
Zaawansowany

REJESTRACJA26 cze 2009, 06:14

POSTY        32
Post co Cię boli?
majka1310                    

no dobra... poprawione...  :D

to jeszcze popraw szlak na szlag ;>

Boli mnie to, że to wszystko w czym tkwimy znacząco odbiega od stanu pożądanego. Zaczynając chociażby od podejścia podatników - vide TOKIDA.

21 sie 2009, 21:56

REJESTRACJA22 maja 2009, 15:37

POSTY        969
Post co Cię boli?
A kończąc na podejściu MinFina, który każe łapać staruszki nienabijające sprzedaży usługi ksero na kasę, a nie wprowadza obowiązku stosowania tych kas prawnikom i lekarzom.

22 sie 2009, 17:08
Specjalista
Własny awatar

REJESTRACJA23 paź 2006, 19:19

POSTY        400
Post Co Cię boli?
"(...) W obserwowanej przeze mnie grupie dostrzegane były głównie osoby, które:

- siedziały w pracy więcej niż inni pracownicy, co niestety wiązało się raczej ze słabą efektywnością, niż z obłożeniem obowiązkami,

- o wiele częściej były obecne w pokojach swoich przełożonych. W zasadzie to wykazując się niewielką zaradnością biegały do szefa z każdym problemem,

- tworzyły ogromny szum wokół swojej pracy i atmosferę wiecznego pośpiechu,

- bardzo często opowiadały o swoich sukcesach na forum.(...)"

A mnie boli to, że osoby o takim stylu bycia i pracy bardzo szybko awansują.

22 sie 2009, 17:44
Specjalista

REJESTRACJA17 lis 2007, 15:35

POSTY        867
Post Co Cię boli?
Mnie szlag trafia na wszystkie nieroby w moim US, które biorą pensje i emerytury. Nie ma takiej siły, żeby zmusić towarzystwo do pracy, bo niby co im zrobią  :mur:  :zly1:  Przez takie postępowanie cierpią oczywiście pracownicy uczciwi, którzy podchodzą poważnie do swojej pracy  <_<
Jak na to patrzę, to uważam, że nasz kraj jest bardzo bogaty, a młodzi ludzie w życiu nie dostaną pracy i część z nich wyjedzie  :stop:

22 sie 2009, 21:21
Amator
Własny awatar

POSTY        25
Post Co Cię boli?
Magsli                    

Mnie szlak trafia na wszystkie nieroby w moim US, które biorą pensje i emerytury. Nie ma takiej siły, żeby zmusić towarzystwo do pracy, bo niby co im zrobią  :mur:  :zly1:  Przez takie postępowanie cierpią oczywiście pracownicy uczciwi, którzy podchodzą poważnie do swojej pracy  <_<
Jak na to patrzę, to uważam, że nasz kraj jest bardzo bogaty, a młodzi ludzie w życiu nie dostaną pracy i część z nich wyjedzie  :stop:

... pytanie - gdzie to ma swój początek? Skąd się te nieroby biorą? U nas najbardziej zauważalne jest nieróbstwo u kierowników - niektórych oczywiście, i aż w dołku zsie że oni zarabiają tyle co zarabiają, dostają premie za wyniki na które nie składa się ich "praca". ahhh - temat na całą noc gadania :(

23 sie 2009, 19:34
Zaawansowany

REJESTRACJA21 paź 2008, 12:52

POSTY        34
Post Co Cię boli?

[...]  - o wiele częściej były obecne w pokojach swoich przełożonych. W zasadzie to wykazując się niewielką zaradnością biegały do szefa z każdym problemem, lub właśnie zasłyszaną informacją,

- tworzyły ogromny szum wokół swojej pracy i atmosferę wiecznego pośpiechu, i wogóle ile to muszą robić i to za wszystkich

- bardzo często opowiadały o swoich sukcesach na forum - bo gdyby nie ja to .......

A mnie boli to, że osoby o takim stylu bycia i pracy bardzo szybko awansują.

no wypisz wymaluj mój dział  :rolleyes:
przydupasy górą  :mur:

23 sie 2009, 19:43
Zawodowiec

REJESTRACJA21 paź 2006, 19:09

POSTY        7731

LOKALIZACJATriCity
Post najważniejszy dobry humor
Magsli                    

Mnie szlag trafia na wszystkie nieroby w moim US, które biorą pensje i emerytury. Nie ma takiej siły, żeby zmusić towarzystwo do pracy, bo niby co im zrobią  :mur:  :zly1:  Przez takie postępowanie cierpią oczywiście pracownicy uczciwi, którzy podchodzą poważnie do swojej pracy  <_<

Ale najważniejsze, że humor Ci dopisuje!
Sądząc po aktywności w topiku "Pośmiejmy się" :D

23 sie 2009, 20:01
Znawca

REJESTRACJA20 kwi 2008, 16:59

POSTY        252
Post Co Cię boli?
Czy nie za dużo robi się na tym Forum narzekania i biadolenia? Nie dzieje się dobrze, ale żeby jeszcze specjalny temat o tym zakładać...?   :wacko:  Typowo polskie podejście.

24 sie 2009, 06:39
Początkujący

REJESTRACJA20 lis 2007, 09:01

POSTY        9
Post Co Cię boli?
Wiecie co mnie boli?!
Że w głowach się PIE..OLI :P  
Ludzie nie macie co robić tylko się użalać?
Takie coś uzależnia i prowadzi do depresji  :nonono:
Rozumiem, że jak człowiek się wygada to mu lżej, ale takim gadaniem niczego się nie osiągnie, więc weźcie na luz i nie przejmować się B)))

Ostatnio edytowano 24 sie 2009, 07:39 przez Nadir, łącznie edytowano 1 raz

literówki... nonono!

24 sie 2009, 07:26
Zaawansowany

REJESTRACJA21 paź 2008, 12:52

POSTY        34
Post Co Cię boli?
szmergiel                    

Wiecie co mnie boli?!
Że w głowach się PIE..OLI :P  
Ludzie nie macie co robić tylko się użalać?
Takie coś uzależnia i prowadzi do depresji  :nonono:
Rozumiem, że jak człowiek się wygada to mu lżej, ale takim gadaniem niczego się nie osiągnie, więc weźcie na luz i nie przejmować się B)))

Lekarze twierdzą że tłumienie w sobie wszystkiego prowadzi do obłędu - prawda jest taka że jak sobie człowiek na kozetce popłacze i wywali wszystko z siebie to jakoś mu lepiej na duszy :D

24 sie 2009, 10:57
Zawodowiec

REJESTRACJA21 paź 2006, 19:09

POSTY        7731

LOKALIZACJATriCity
Post ważne by się wyżalić
expert77                    

szmergiel                    

Ludzie nie macie co robić tylko się użalać? Takie coś uzależnia i prowadzi do depresji  :nonono:

Lekarze twierdzą że tłumienie w sobie wszystkiego prowadzi do obłędu - prawda jest taka że jak sobie człowiek na kozetce popłacze i wywali wszystko z siebie to jakoś mu lepiej na duszy :D

Na kozetce albo na forum... ;)

24 sie 2009, 12:14
Odpowiedz w wątku   [ Posty: 39 ]  idź do strony:  1, 2, 3  Następna strona