Wpisałem w googlach "Dzień skarbowca"
Oto wyniki 1-szej strony: Dzień Otwarty w skarbówce - ::4lomza.pl:: Regionalny PortalRegionalny portal. Najświeższe informacje z regionu, kulturalne, sportowe. Ogłoszenia, baza biznesu, forum.
www.4lomza.pl/index.php?wiad=3460 - 16k - Kopia - Podobne strony
OBLICZA MONETY - Biuletyn DZIEŃ NIEPODLEGŁOŚCI 2005 Nr 4 (9)Biuletyn "OBLICZA MONETY" - DZIEŃ NIEPODLEGŁOŚCI 2005 Nr 4(9) .... 21 września br., będącą Dniem Celnika i Skarbowca. Medale zostały przygotowywane przez ...
www.obliczamonety.pl/om_4_2005.html - 61k - Kopia - Podobne strony
OBLICZA MONETY - Biuletyn DZIEŃ NIEPODLEGŁOŚCI 2006 Nr 4 (14)To był dzień, w którym wszyscy pracownicy organów skarbowych byli dumni z tego, że są w rodzinie skarbowców. Galeria zdjęć dokumentujących to wydarzenie ...
www.obliczamonety.pl/om_4_2006.html - 58k - Kopia - Podobne strony
Blog Profeo.pl: Podobno dziś moje święto (biurobzdury)Na Dzień Skarbowca. Razem z pismem, żeby pomyśleć, jak to święto uczcić. No więc mam kilka propozycji. 1. Zmienić przepisy, które ganiają ludzi starających ...
biurobzdury.profeo.pl/blog/view/5405/Podobno-dzis-moje-swieto.htm - 24k - Sprzed 7 godzin - Kopia - Podobne strony
31 lipca został ustanowiony "Dniem Skarbowości" - Biznes w INTERIA ...dzień skarbowca ??? czy to potrzebne te sztandary,nagrody,rauty za czyje pieniądze to biznes.interia.pl/news/31-lipca-zostal-ustanowiony-dniem-skarbowosci,1155377?source=rss - 41k - Sprzed 12 godzin - Kopia - Podobne strony
Dzień Otwarty w Giżyckiej skarbówce (woj.warmińsko-mazurskie) W ...Dzień Otwarty w Giżyckiej skarbówce (woj.warmińsko-mazurskie). W pierwszą sobotę marca Naczelnik Urzędu Skarbowego w Giżycku (woj. warmińsko-mazurskie), ...
217.17.33.86/dokument.php?const=4&dzial=609&id=68443&PortalMF=c0211bb7af1cf0f0a2ed41db9b8d127a - 10k - Kopia - Podobne strony
Dzień otwarty w "Skarbówce" - Powiat JarocińskiPowiat Jarociński - internetowy serwis powiatu jarocińskiego.
www.powiat-jarocinski.pl/portal/index.p ... &Itemid=32 - 12k - Kopia - Podobne strony
Elbląg w portEl.pl - Dzień Otwarty w „skarbówce”Elbląg w internecie - portel.pl - najstarsza i największa w regionie elbląskim gazeta internetowa.
www.portel.pl/artykul.php3?i=29062 - 24k - Kopia - Podobne strony
Izba Skarbowa w Olsztynie :: Strona Internetowa ::Dzień Otwarty w Giżyckiej skarbówce (woj.warmińsko-mazurskie) ... prasy i telewizji, zaprosił podatników na kolejny Dzień Otwarty, w sobotę 3 marca 2007 r. ...
www.olsztyn.is.gov.pl/isportal/index.ph ... 1d044b4669 - 18k - Kopia - Podobne strony
www.premier.gov.pl :: sobota - 22 września 2007 r.Start ť Dzień po Dniu - 22 września 2007 r. ... Grzegorz Jawor będzie uczestniczył w obchodach Dnia Celnika i Skarbowca. ... Administracja dzień po dniu ...
www.kprm.gov.pl/s.php?day=2007-09-22 - 53k - Kopia - Podobne strony
No comment.... :rolleyes:
We wczorajszych Faktach, Faktach po Faktach, Wiadomościach, Teleexpresach, Panoramach, TVN-ach24 też była cisza...
Widać nie jesteśmy trendy :unsure: