Teraz jest 06 wrz 2025, 17:46

Odpowiedz w wątku  [ Posty: 27 ]  idź do strony:  1, 2  Następna strona
"Dzień Skarbowości" w Wielkopolsce 
Autor Treść postu
Znawca
Własny awatar

REJESTRACJA23 wrz 2006, 20:17

POSTY        178

LOKALIZACJAwielkopolska
Jest nieźle 31.07.2008 w Wielkopolsce wielka feta z okazji Dnia Skarbowości , tylko nie wiadomo jeszcze żadnych szczegółów. Jestem ciekaw czy dostaną kasę z KPRM-u, a może z tych dodatków specjalnych, na tą imprezę dla wszystkich pracowników służb skarbowych w Wielkopolsce.  :piwo:

Ostatnio edytowano 17 lip 2008, 17:40 przez dziadek, łącznie edytowano 1 raz

03 cze 2008, 21:59

REJESTRACJA07 maja 2006, 11:23

POSTY        3506

LOKALIZACJAWielkopolska
Nie ma szczegółów, bo sami mamy je stworzyć. Nie zostałeś zaproszony by zgłaszać pomysły ? :czytaj:

03 cze 2008, 22:13
Zaawansowany
Własny awatar

REJESTRACJA08 cze 2007, 12:11

POSTY        42

LOKALIZACJAz internetu

Jest nieźle 31.07.2008 w Wielkopolsce wielka feta z okazji Dnia Skarbowości , tylko nie wiadomo jeszcze żadnych szczegółów. Jestem ciekaw czy dostaną kasę z KPRM-u, a może z tych dodatków specjalnych, na tą imprezę dla wszystkich pracowników służb skarbowych w Wielkopolsce.  :piwo:

Po co kasa???
Chyba znajdzie się w którymś urzędzie cysternę spirytu do likwidacji...  :piwo:

04 cze 2008, 07:15
Znawca
Własny awatar

REJESTRACJA20 paź 2006, 18:20

POSTY        296
i czym sie tu podniecać?. Kilka  osób z "dyrekcji cyrku w (permanentnej) budowie", eufemistycznie - socjety, dostanie gratyfikacje finansowe - na dobre wakacje, być może jakiś order, a pozostali zadowolą się z góry wyznaczoną rolą radosnych statystów ( radosne miny mogą przybrać grymas głupawego (permanentnego) rozczarowania, gdy okaże się, że rzeczona biba sfinansowana została ze  środków uzyskanych z  tzw. "oszczędności" i dla motłochu nie zostało nawet na pół litra gorzały, aby jakoś zalać robaka rozczarowania i dalej grać rolę radosnych statystów.

Truly,

04 cze 2008, 10:09
Zaawansowany
Własny awatar

REJESTRACJA08 lis 2006, 19:20

POSTY        54

04 cze 2008, 18:08
Znawca
Własny awatar

REJESTRACJA20 paź 2006, 18:20

POSTY        296

proponuje dzień wolny :)

bo tylko "świnie siedzą w kinie"

04 cze 2008, 19:18
Zaawansowany
Własny awatar

REJESTRACJA06 sty 2008, 10:25

POSTY        44

i czym sie tu podniecać?. Kilka  osób z "dyrekcji cyrku w (permanentnej) budowie", eufemistycznie - socjety, dostanie gratyfikacje finansowe - na dobre wakacje, być może jakiś order, a pozostali zadowolą się z góry wyznaczoną rolą radosnych statystów ( radosne miny mogą przybrać grymas głupawego (permanentnego) rozczarowania, gdy okaże się, że rzeczona biba sfinansowana została ze  środków uzyskanych z  tzw. "oszczędności" i dla motłochu nie zostało nawet na pół litra gorzały, aby jakoś zalać robaka rozczarowania i dalej grać rolę radosnych statystów.

Będzie jak zwykle. Ciekawi mnie, czy ktoś tam "na górze" próbuje poznać nastroje tych "na dole"? My w większości wolimy bawić się jednak w innym towarzystwie niz to pracy. Zatem na "imprezę" pójdą kolesie po medale i lizusy, by wykorzystać okazję do podlizania się.

Ostatnio edytowano 04 cze 2008, 21:16 przez Maksi5, łącznie edytowano 1 raz

04 cze 2008, 21:10
Zawodowiec

REJESTRACJA22 paź 2006, 15:04

POSTY        3146

LOKALIZACJAsamo centrum (no prawie)

<!--quoteo(post=30524:date=04. 06. 2008 g. 10:09:name=cyanide3)--><div class='quotetop'>(cyanide3 @ 04. 06. 2008 g. 10:09) [snapback]30524[/snapback]</div><div class='quotemain'><!--quotec-->

Będzie jak zwykle. Ciekawi mnie, czy ktoś tam "na górze" próbuje poznać nastroje tych "na dole"? My w większości wolimy bawić się jednak w innym towarzystwie niz to pracy. Zatem na "imprezę" pójdą kolesie po medale i lizusy, by wykorzystać okazję do podlizania się.
<!--QuoteEnd--></div><!--QuoteEEnd-->
Może lizusy otrzymają pamiątkowe śliniaki ? :rotfl:

04 cze 2008, 22:32
Specjalista

REJESTRACJA14 sie 2007, 20:56

POSTY        330
A może tak, wzorem czasów minionych (choć czy rzeczywiście - śmiem wątpić i nie chodzi mi o jakieś szukanie "komunistów", obecna rzeczywistośc rózni się bowiem niewiele, może tylko opakowania są bardziej kolorowe) zorganizować apele, odczyty, marsze przed mównicą (wiadomo szefa MF, Donka, Leszka i innych kluczowych person). Juz widzę ten tłum uśmiechnietych skarbowców, kobiety (i mężczyźni) rzucajace kwiaty do ich stóp...Hahaha.....

05 cze 2008, 09:47

POSTY        3506

LOKALIZACJAWielkopolska
Mam duże wątpliwości co do terminu ( okres urlopowy), natomiast sama idea warta jest by coś z tego pozytywnego dla nas osiągnąć. Po cholerę zamieniać się w "jeża" przy każdej inicjatywie góry i negować ją zanim się narodzi ? Przecież możecie zglaszać swoje pomysły, może niebiosa wysłuchają.

05 cze 2008, 22:29
Znawca
Własny awatar

REJESTRACJA23 wrz 2006, 20:17

POSTY        178

LOKALIZACJAwielkopolska
Zgadzam się, i mysłę że również znajdzie się kasa na tą imprezę , pomomo że każdy urząd bedzie musiał się zrzucić na to  z ZFŚS ale uważam też że warto, choćby po to aby się ludzie spotkali i  :piwo:

Ostatnio edytowano 06 cze 2008, 08:57 przez dziadek, łącznie edytowano 1 raz

06 cze 2008, 08:52

REJESTRACJA20 mar 2008, 18:46

POSTY        6

Zgadzam się, i mysłę że również znajdzie się kasa na tą imprezę , pomomo że każdy urząd będzie musiał się zrzucić na to  z ZFŚS ale uważam też że warto, choćby po to aby się ludzie spotkali i  :piwo:

Dzień Skarbowości w Wlkp. to puścić z prądem Miiieeecia. Może kukła  i wzorem topienia marzanny

11 lip 2008, 16:12
Specjalista
Własny awatar

REJESTRACJA23 paź 2006, 16:51

POSTY        692
...bardzo żałuję, że nie ma dla nas nagród w tym dniu... :(  dalej mają nas w  :dupa:

11 lip 2008, 20:29

POSTY        3506

LOKALIZACJAWielkopolska
Czy Poczta Polska jeszcze strajkuje ? Bo nie dotarło narazie do mnie zaproszenie  :(

12 lip 2008, 12:44
Odpowiedz w wątku   [ Posty: 27 ]  idź do strony:  1, 2  Następna strona