Witam na kartce od premii widnieje III i IV kw 2009 nie ma słowa o 3% więc chyba to naprawdę ostatnia kasa w tym roku chociaż ja i tak narzekać nie mogę 2200 brutto wlkp
16 lis 2009, 10:53
3% nagrody kwartalne
wow...........to już ekstra kasa ja to to chyba nigdy nie doczekam się paska z taką kwotą chyba że garbik mi wyrośnie...Poznań....nic
16 lis 2009, 11:20
3% nagrody kwartalne
Gdzieś w Małopolsce, nagroda za III kwartał około 190,00 zł do rączki (dzielone na 90 dni to daje jakieś 2,14 zł za każdy dzień, jak się odliczy niedziele i soboty, to wychodzi niecałe 3,00 zł nagrody za każdy dzień). Nic tylko szaleć z radości i gdzie tu znaleźć motywację?????
A tak a propos, wy wyżej piszący 1250 zł brutto, 2200 zł brutto, gdzie wy pracujecie???
16 lis 2009, 18:16
3% nagrody kwartalne
gaagaaz
Gdzieś w Małopolsce, nagroda za III kwartał około 190,00 zł do rączki (dzielone na 90 dni to daje jakieś 2,14 zł za każdy dzień, jak się odliczy niedziele i soboty, to wychodzi niecałe 3,00 zł nagrody za każdy dzień). Nic tylko szaleć z radości i gdzie tu znaleźć motywację?????
A tak a propos, wy wyżej piszący 1250 zł brutto, 2200 zł brutto, gdzie wy pracujecie???
Przypuszczam, że w skarbowości i mają bardzo dobre wyniki pracy
16 lis 2009, 18:38
3% nagrody kwartalne
w jednym z małopolskich urzędów ma by nagroda 19 listopada poczekamy zobaczymy:)
16 lis 2009, 19:42
3% nagrody kwartalne
oktan
gaagaaz
Przypuszczam, że w skarbowości i mają bardzo dobre wyniki pracy
Chyba w innej skarbowości, niż ja. Albo poprostu w UKS-ach, bo tam gólnie lepiej zarabiają.
18 lis 2009, 20:05
3% nagrody kwartalne
Popatrzcie na wasze regulaminy nagród ,powinno z nich wynikać czy to naprawdę nagroda. Nagroda jest dla najlepszych a nie dla wszystkich.Jeśli dostają wszyscy to jest to premia, a w przepisach nie ma o premiach mowy.Napiszcie nie tylko jakie kwoty dostajecie ale też czy dostali wszyscy czy tylko część osób.Środki finansowe mogą być różne - wystarczy ,że kilka osób dostanie odprawy emerytalne lub dużo jest jubileuszówek i ....brak kasy. U nas były nagrody w X.Czy tam gdzie teraz płacą to jest wypłata za III kwartał ?
18 lis 2009, 20:23
3% nagrody kwartalne
W Kielcach cisza. Naród chodzi zły. Wszyscy się zastanawiają jaki problem stanowi podział tak małych środków. Wstyd się przyznać komukolwiek z jaką niecierpliwością oczekuje się na te marne grosze.
19 lis 2009, 09:52
3% nagrody kwartalne
W Warszawie, w samym centrum wypłacili 3% za III i IV kwartał 2009. Ok. 300 zł. netto na głowę razem za oba kwartały. Doprawdy nie wiem co z taką forsa zrobić i którą z licznych dziur załatać. Podobno to ostatnia forsa w tym roku.
19 lis 2009, 18:52
3% nagrody kwartalne
No skoro w Warszawce taka nędza, to co się dziwić, że na prowincji to już bida z nędzą.
Jak w drzewie usychają zaniedbane korzenie to wcześniej czy później rąbnie cały pień. Chyba o to chodzi komuś w tym państwie.
19 lis 2009, 19:19
3% nagrody kwartalne
W Lubuskim nagrody będą za III i IV kwartał wypłacone jeszcze w tym miesiącu:-)!
kwoty rzędu 1200 - 1400zł brutto.
Ale tak jak u powyższych, będą to ostatnie pieniądze w tym roku...
20 lis 2009, 08:17
3% nagrody kwartalne
Devilish
...
Ale tak jak u powyższych, będą to ostatnie pieniądze w tym roku...
Poważnie, do końca roku będziecie pracować za darmo i nie dostaniecie poborów ? Ja bym się na takie traktowanie nie zgodził
____________________________________ "Kto cały czas ciężko pracuje, nie ma czasu zarabiać pieniędzy" - J. D. Rockefeller
20 lis 2009, 08:57
3% nagrody kwartalne
A w Kieleckim dalej nic, ani 3 %, ani za III kw, ani za IV kw.