Teraz jest 04 wrz 2025, 07:21

Odpowiedz w wątku  [ Posty: 116 ]  idź do strony:  Poprzednia strona  1 ... 5, 6, 7, 8, 9  Następna strona
Służba przygotowawcza 
Autor Treść postu
Specjalista

REJESTRACJA09 gru 2015, 14:56

POSTY        547
Post Re: Służba przygotowawcza
Jak wyrobicie się z tematem do czwartku to w piątek jest rano test - wyniki i do domu! :)

02 lis 2018, 13:42
Znawca
Własny awatar

REJESTRACJA08 kwi 2017, 10:32

POSTY        212

LOKALIZACJAWrocław
Ja tam nie narzekam tydzień wolnego :) w pracy oczywiście tydzień zaległości :D Poznałem fajnych ludzi i było wesoło :) Nauka hmm słuchanie na wykładach wystarczy. Dzień przed egzaminem miała być nauka :D, skończyło się na wspólnych rozmowach i spożywaniu wody z pnącą rośliną z rodziny konopiowatych  :lol:  :piwo: Jestem bardzo zadowolony, że byłem, choć mógłbym jechać tylko na egzamin i też bym zdał :) Na xx ludzi byli dosłownie wszyscy informatycy, ludzie z ministerstwa, kis, us-y, wszystkie możliwe referaty więc test nie może być kosmiczny :) (na ponad 50 ludzi najniższy wynik ok 48/60pkt :P) do zdania 36 pkt :)

02 lis 2018, 18:17
Początkujący
Własny awatar

REJESTRACJA30 paź 2018, 13:57

POSTY        7
Czy jest tutaj ktoś kto niedawno miał służbę w Białobrzegach lub Jastrzebiej i jest w stanie coś na ten temat powiedzieć - np. jak wykładowcy  :zeby:  czytaj=--===

14 lis 2018, 17:20
Znawca
Własny awatar

POSTY        212

LOKALIZACJAWrocław
Wykładowcy jeżdżą raz tu raz tam więc miejscowość nie ma znaczenia :) Prędzej jeśli podasz inicjały kogo będziesz mieć to może osoba która była niedawno coś Ci powie :) Ja mogę jedyne tyle, że trzeba być zdolnym aby oblać :D Białobrzegi bardzo dobre jedzenie :D W Jastrzębiej nie byłem ale jeśli dobrze pamiętam znajomi mówili o cateringu i nie specjalnym jedzeniu. Białobrzegi do tego spacery przy wale, zapamiętaj adres osiedle Wojskowe 108, 05-126 Białobrzegi sklep ABC żebyś wiedział gdzie kupić jakiś napój  pije-===[ . Miłe panie na recepcji, warunki ok :) Grunt to wesoła ekipa :)

14 lis 2018, 21:11
Początkujący
Własny awatar

POSTY        7
Hej.
Powiedzcie mi jak z dojazdem do Białobrzegów lub Jastrzębiej Góry z Warszawy?

28 lis 2018, 09:21
Początkujący
Własny awatar

REJESTRACJA26 sie 2018, 19:51

POSTY        9
W kwestii dojazdów i połączeń polecam stronę https://www.e-podroznik.pl/, zawsze z niej korzystam.

28 lis 2018, 11:31
Zaawansowany

REJESTRACJA02 kwi 2017, 00:50

POSTY        86
Czy jeśli ktoś pracował kiedyś w urzędzie skarbowym na zastępstwo (ponad rok) i podejmuje następnie pracę na czas określony (ponad rok), ale w innym urzędzie to będzie musiał odbyć służbę przygotowawczą i podejść do egzaminu? Czy może na mocy ustawy uznaje się, że nie jest to osoba pierwszy raz podejmująca pracę w urzędzie?

29 lis 2018, 14:32
Początkujący
Własny awatar

POSTY        7
Jeżeli byłaś na zastępstwie i zwolnił się/dostali wolny etat i zaproponowano Ci pracę na stałe to tak – musisz odbyć służbę przygotowawczą.
Jeżeli jest to umowa o pracę na czas określony w korpusie służby cywilnej to dostaje się umowe na rok, od zatrudnienia do 8 miesięcy jest czas na zrobienie służby przygotowawczej, a potem jeśli będą zadowoleni z Twojej pracy i zdasz służbę to powinieneś otrzymać umowę o pracę na czas nieokreślony.

29 lis 2018, 14:48
Początkujący
Własny awatar

REJESTRACJA04 gru 2018, 20:52

POSTY        8
Hej kto jedzie teraz na służbę 17-21 grudnia ? Czy posiada ktoś przykładowe pytania ?

05 gru 2018, 17:49
Nowicjusz
Własny awatar

REJESTRACJA06 gru 2018, 10:12

POSTY        1
Są osoby, które jadą od 17-21.12.2018 na służbę przygotowawczą do Białobrzegów?

07 gru 2018, 07:30
Znawca

REJESTRACJA18 lip 2016, 20:56

POSTY        232
W ogóle się nie przejmujcie tą służbą. Potraktujcie to jako przedświąteczny odpoczynek i zwolnienie od domowych obowiązków. A poza tym świetne żarcie, bo Białobrzegi pod tym względem wymiatają. Służba to formalność. Wykładowcy wskazują i podpowiadają co jest istotne (czyt. co pojawi się na egzaminie). Także wyluzujcie  :piwo:

07 gru 2018, 09:03
Znawca
Własny awatar

POSTY        212

LOKALIZACJAWrocław
Dokładnie :P Ja bym mógł jeździć na służbę co miesiąc  :zeby: szczególnie do Białobrzegów :) ze względu na jedzenie i do Krakowa ze względu na miasto :)

08 gru 2018, 10:48
Znawca

REJESTRACJA18 lip 2016, 20:56

POSTY        232
b17                    

Dokładnie :P Ja bym mógł jeździć na służbę co miesiąc  :zeby: szczególnie do Białobrzegów :) ze względu na jedzenie i do Krakowa ze względu na miasto :)

Nic dodać, nic ująć ;) Byle nie do Jastrzębiej, bo tam z głodu można zemrzeć, choć widoki nieco to rekompensują  :dokuczacz:

08 gru 2018, 16:50
Zaawansowany

REJESTRACJA16 maja 2017, 13:45

POSTY        53
Marjolka                    

Nic dodać, nic ująć ;) Byle nie do Jastrzębiej, bo tam z głodu można zemrzeć, choć widoki nieco to rekompensują  :dokuczacz:
Czy ja wiem... Na jedzenie nie narzekałam w żadnym miejscu. Byłam wszędzie, ale najlepiej mi się czas spędzało właśnie w Jastrzębiej. Łącznie z jedzeniem.
Ale może to kwestia osobistych upodobań? ;-)

10 gru 2018, 17:04
Odpowiedz w wątku   [ Posty: 116 ]  idź do strony:  Poprzednia strona  1 ... 5, 6, 7, 8, 9  Następna strona