W UKS Bydgoszcz zgodnie z "wartościowaniem": niższe stanowiska do starszego r-fa - 45 zł, komisarze i starsi komisarze 48 zł, wszyscy powyżej 55 zł (warto zostac iks-em) .
29 paź 2009, 18:16
Dodatki specjalne
A może zmienić tytuł na dodatki socjalne
____________________________________ Kardynała Richelieu sekret wam dziś zdradzę. Od przyjaciół Boże strzeż z wrogami sobie poradzę. C.T.
29 paź 2009, 18:17
Dodatki specjalne
Poprostu się przyłączę....
29 paź 2009, 19:09
Dodatki specjalne
supersaper
A może zmienić tytuł na dodatki socjalne
jestem za
29 paź 2009, 19:47
Marnujemy się w sc
K...a mać żenada. Chce się rzygać. Traktują nas jak jakieś gówno. zróbmy coś!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Marnujemy się w sc. Rzućmy to w cholerę. Odejdźmy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! niech sami zapier...lają!!!!!!!!!!!!!!!!!
29 paź 2009, 20:12
szkoda jęków, biadolenia i smęcenia
Trochę dziwi jakiekolwiek różnicowanie takich kwot. Zysk raczej żaden, a po co antagonizować ludzi? Nie warto dla tych paru złotych. Gdyby dodatek miał średnio wynieść 2,50 zł - też by różnicowali? Iks-om więcej, komisarzom - mniej? Jakaś porażka. Z drugiej strony, jeśli po równo - to żadna motywacja ktoś powie. Ale jeśli brak kasy do pierwszego - to dobre i 30 pln netto co miesiąc. Proponuję zamknąć temat - szkoda jęków, biadolenia i smęcenia. Wypłacili (wypłacą wkrótce) po parę stówek wszystkiego - przyda się przed świętami, a po nowym roku i tak nie będzie dodatków!
29 paź 2009, 23:41
Gorzej jak w biedronce, tyle że z pensją o dodatek większą:)
to jest porażka za jakie pieniądze robimy w tym syfie...
30 paź 2009, 07:08
Porażka to Twoje posty, czy tak trudno złożyć wypowiedzenie skoro jest aż taki syf? Nie mówie, że jest kolorowo bo wszyscy widzimy co sie dzieje ale takie posty to może na demotywatory sobie zostaw.
30 paź 2009, 07:42
Dodatki specjalne
Duży Olsztyn. U nas po równo dla wszystkich - pracowników i kierowników - 45 zł brutto. Z wyrównaniem od stycznia oczywiście. Pieniądze mają iść w przyszłym tygodniu.
30 paź 2009, 10:08
Iwona123
co za problem - jak gorzej to zwolnij się i idź pracować do Biedronki.
30 paź 2009, 10:48
blue
Iwona123
co za problem - jak gorzej to zwolnij się i idź pracować do Biedronki.
Jestem tego samego zdania. Mam dość bezsensownego narzekania. Nie pasuje - co tu jeszcze robisz? Mam dość frustratów, którzy potrafią tylko narzekać, a przy pierwszej lepszej okazji, gdy jest pomysł próby zmiany czegoś (protest, demonstracja w Warszawie) pierwsi spuszczają łeb i boją się wziąć głębszy wdech.
30 paź 2009, 11:02
Dodatki specjalne
Zauważcie iż PROJEKT budżetu na 2010 rok nie przewiduje dodatków specjalnych bo nie przewiduje ich PROJEKT ZMIAN ustawy o SC.
____________________________________ "Tylko zmiana jest niezmienna" - Heraklit
30 paź 2009, 11:55
Dodatki specjalne
no własnie projekt. jeszcze zmiany nie weszły, a oni juz wiedzą, ze dodatków nie będą potrzebowali.... Nie wiem czemu ale mam wrażenie , że oni to są z innej planety, i interes kraju to oni maja w