A ja dziś, jako nagrodę za wytężoną pracę, otrzymałem wynagrodzenie - w terminie!!!
____________________________________ Kardynała Richelieu sekret wam dziś zdradzę. Od przyjaciół Boże strzeż z wrogami sobie poradzę. C.T.
27 paź 2009, 17:52
3% nagrody kwartalne
supersaper
A ja dziś, jako nagrodę za wytężoną pracę, otrzymałem wynagrodzenie - w terminie!!!
Niesłychane! Ja dostałem wczoraj - widocznie tężej pracowałem!
27 paź 2009, 18:18
3% nagrody kwartalne
Też dostałam wypłatę, huurrrraaaa!!!
A może zmienić tytuł tego forum, zamiast "3% nagrody.." to "Hurra mamy jeszcze wyplatę!!!"
27 paź 2009, 19:07
3% nagrody kwartalne
gaagaaz
Też dostałam wypłatę, huurrrraaaa!!!
A może zmienić tytuł tego forum, zamiast "3% nagrody.." to "Hurra mamy jeszcze wyplatę!!!"
szczęściarz:) ja jeszcze czekam na wypłatę
27 paź 2009, 21:24
3% nagrody kwartalne
W lubuskim nadal cisza, jak będziemy cicho to może jutro wypłata wpłynie.
27 paź 2009, 21:46
3% nagrody kwartalne
supersaper
twoje zdrowie - na pociechę mam tak samo
____________________________________ "No Laguna, teraz to my możemy wszystko..."
27 paź 2009, 23:16
3% nagrody kwartalne
a czy to możliwe że pieniądze z puli nagród i dodatków poszły na odprawy dla naczelników i dlatego nie są wypłacane nagrody??
28 paź 2009, 11:38
3% nagrody kwartalne
IS Katowice ma na koncie wypłatę o nagrodach i dodatkach cisza...
28 paź 2009, 12:09
3% nagrody kwartalne
Jestem w szoku! czy to prawda o tych nagrodach??????? bo u nas cisza jak makiem zasiał! o nagrodach to nikt nawet nie marzy (kujawsko-pomorskie)
28 paź 2009, 12:49
3% nagrody kwartalne
karna22
a czy to możliwe że pieniądze z puli nagród i dodatków poszły na odprawy dla naczelników i dlatego nie są wypłacane nagrody??
przy obecnej władzy możliwe jest wszystko - za wyjątkiem uczciwego traktowania pracownika
____________________________________ Kardynała Richelieu sekret wam dziś zdradzę. Od przyjaciół Boże strzeż z wrogami sobie poradzę. C.T.
28 paź 2009, 14:19
3% nagrody kwartalne
Przecież my jesteśmy "zło konieczne", ..... i dla ludu i dla rządu. My nie jesteśmy już w ogóle traktowani.
29 paź 2009, 19:08
3% nagrody kwartalne
Oto jest dawid i kamil
29 paź 2009, 19:20
3% nagrody półroczne
My nie dostajemy kwartalnych nagród, my dostajemy półroczne 3% i też wg uznania - za II półrocze 2009r - ok. 1500zł netto, za I półrocze było 400zł...
30 paź 2009, 14:52
3% nagrody kwartalne
wlkp średnio 2200 na osobę, tylko są pewne niedomówienia co do tego za co to jest jedni mówią że to 3% + III kw, drudzy że III i IV kw a jeszcze inni że III KW IV kw i 3% jak kto woli... dowiem się prawdy jak dostanę kartkę po wypłacie a to jeszcze parę dni pewnie potrwa ale kwota zadowalająca