opolszczyzna - w piątek mają iść środki, średnia 1.000,00 - brutto oczywiście
Czy to wysokość samej nagroda, czy razem z dodatkiem specjalnym?
z tego co wiem to sama nagroda, o odatkach nikt nie wspomina
Dodano: Śro Paź 21, 2009 2:37 pm
strzelec33
misiekp
Chyba nie w całej opolszczyźnie, bo u nas wstrzymano
u nas dzisiaj dzielą, a w piątek mają puścić - ale w sumie nie ma 100% gwarancji, że pójdzie, bo skoro u was wstrzymane, to i u nas może coś się zmienić - wszak to jeszcze dwa dni hehe
Dodano: Śro Paź 21, 2009 2:39 pm
fruwaj
U mnie (śląskie) też wypłacili już w poniedziałek - średnio ok. 1.000 - 1.200 zł brutto na głowę, ale chodzą słuchy, że to są premie łacznie za III i IV kwartał. Czy ktoś wie coś więcej w tej sprawie?
cos mi sie wydaj, że te słuchy to nie do końca prawda, ponieważ nie bardzo mogą puścić premie za kwartał, który trwa, a który jeszcze "nieco" potrwa - choć wszystko może się zdarzyć...
____________________________________ "jestem jak chiński znak równowagi - trochę głupoty - tyle samo rozwagi..."
21 paź 2009, 13:36
3% nagrody kwartalne
To jesteście szczęśliwcami bo u Nas wypłacili po 150,00- 200,00 NETTO. Jest czy poszaleć
21 paź 2009, 13:47
3% nagrody kwartalne
700-900 pracownicy 1000-1200 kier/koor. Btto.
21 paź 2009, 14:15
3% nagrody kwartalne
Uszatek
To jesteście szczęśliwcami bo u Nas wypłacili po 150,00- 200,00 NETTO. Jest czy poszaleć
To jesteś szczęśliwcem. U nas 0,00 zł (słownie zero złotych zero groszy), jednym słowem .
____________________________________ Kardynała Richelieu sekret wam dziś zdradzę. Od przyjaciół Boże strzeż z wrogami sobie poradzę. C.T.
21 paź 2009, 14:20
3% nagrody kwartalne
U nas naczelnik na konkursie więc nie ma kto dzielić
____________________________________ Dramatem naszej epoki jest to, że głupota zabrała się do myślenia.
21 paź 2009, 14:32
3% nagrody kwartalne
Zachodniopomorskie - nagroda za III kwartał jest... szaleństw nie było ale i tak się przecież niczego takiego nie spodziewaliśmy. Z tego co wiem nie zawierały w sobie dodatków "socjalnych" zwanych przez oficjalne źródła specjalnymi. Chyba że to taki specjalny żart MF
21 paź 2009, 15:33
3% nagrody kwartalne
tues
bratek
w woj. pomorskim średnio 1200 brutto
Ekheee, a z jakiej części pomorskiego? Pytam, bo też jestem z tego województwa
Jak nie chcecie podawać oficjalnie, to może na PW ?
Gdańsk
21 paź 2009, 16:23
3% nagrody kwartalne
misiekp
Skąd te środki mają iść bo u nas w urzędzie nic nie wiadomo
21 paź 2009, 16:38
3% nagrody kwartalne
W Świętokrzyskim nic nie słychać o nagrodach, u nas Naczelnik na urlopie szkolnym
21 paź 2009, 17:18
3% nagrody kwartalne
fruwaj
U mnie (śląskie) też wypłacili już w poniedziałek - średnio ok. 1.000 - 1.200 zł brutto na głowę, ale chodzą słuchy, że to są premie łacznie za III i IV kwartał.
Normalnie w piątek macie w pracy wigilię, nie zapomnij przynieść opłatka
misiekp
(...) nie bardzo mogą puścić premie za kwartał, który trwa, a który jeszcze "nieco" potrwa - choć wszystko może się zdarzyć...
Fajnie to wytłumaczyłaś(eś) U nas w regulaminie zapisano, że nagrody za czwarty kwartał powinny być wypłacone do 20 grudnia (jeśli dobrze pamiętam ). Podejrzewam, że w innych US jest podobnie. W praktyce wygląda to tak, że płacą zwykle między 15 a 20 grudnia.
21 paź 2009, 19:29
3% nagrody kwartalne
A u nas ogłosili, że druga część będzie w listopadzie...
____________________________________ "Ludzie cały czas żyją w strachu. Boimy się pogody, boimy się władzy, boimy się nocy i potworów, które czają się w mroku. Boimy się starości i śmierci. Niektórzy boją się nawet życia. Ludzie czują strach w prawie każdej minucie swego istnienia."
21 paź 2009, 20:54
3% nagrody kwartalne
wielblad
fruwaj
U mnie (śląskie) też wypłacili już w poniedziałek - średnio ok. 1.000 - 1.200 zł brutto na głowę, ale chodzą słuchy, że to są premie łacznie za III i IV kwartał.
Normalnie w piątek macie w pracy wigilię, nie zapomnij przynieść opłatka
misiekp
(...) nie bardzo mogą puścić premie za kwartał, który trwa, a który jeszcze "nieco" potrwa - choć wszystko może się zdarzyć...
Fajnie to wytłumaczyłaś(eś) U nas w regulaminie zapisano, że nagrody za czwarty kwartał powinny być wypłacone do 20 grudnia (jeśli dobrze pamiętam ). Podejrzewam, że w innych US jest podobnie. W praktyce wygląda to tak, że płacą zwykle między 15 a 20 grudnia.
... racja - napisałem że masło jest maślane - generalnie jest tak jak piszesz - z reguły płacones jest to w okolicach 15 - 20 grudnia, a jak widac do grudnia jeszcze troszkę czasu zostało i oby do grudnia nie zmieniło się
____________________________________ "jestem jak chiński znak równowagi - trochę głupoty - tyle samo rozwagi..."
22 paź 2009, 06:13
3% nagrody kwartalne
W IS Szczecin dziś wypłata. Średnio 1000 - 1200 brutto na etat za III kw.
22 paź 2009, 09:11
3% nagrody kwartalne
A w Rzeszowie dalej cicho... podobno dziś mają "gruchnąć" wieści po konsultacji z DIK'sem.
____________________________________ Gram heavy metal od prawie 30 lat. A jedyny satanista, którego spotkałem, był księgowym. — Bruce Dickinson