Nagrody za IV kwartał i środki z funduszu socjalnego
Autor
Treść postu
Re: Nagrody za IV kwartał i środki z funduszu socjalnego
Levy181
niestety tak to w IS Warszawa wygląda jest to bardzo śmieszne ale cóż
No ale nie tylko na ochronie oszczędzają przecież... Ostatnio skończył mi się prywatny tusz do pieczątki (tak prywatny, bo mam mieć niebieski kolor odbicia a urząd oferował fioletowy) i głupi z nadzieją pobiegłem po nowy... w odpowiedzi usłyszałem, że jak się uda, to w pierwszym kwartale 2017 będą tusze
____________________________________ „Głowa do góry, najgorsze jeszcze przed nami” Filanther Johnson
07 gru 2016, 17:33
SZCZECIN. Nagrody już podzielone, u naczelnika do akceptacji. Co do kwot cicho-sza.
Jeśli chodzi o socjalne to kwoty mają być zwiększone o oszczędności i niby ma być coś wiadomo w ciągu kilku najbliższych dni. Wypłaty ok. 15tego.
Ktoś? Coś?
07 gru 2016, 20:01
maaariussszzz
Levy181
niestety tak to w IS Warszawa wygląda jest to bardzo śmieszne ale cóż
No ale nie tylko na ochronie oszczędzają przecież... Ostatnio skończył mi się prywatny tusz do pieczątki (tak prywatny, bo mam mieć niebieski kolor odbicia a urząd oferował fioletowy) i głupi z nadzieją pobiegłem po nowy... w odpowiedzi usłyszałem, że jak się uda, to w pierwszym kwartale 2017 będą tusze :mur:
normalka. dziś usłyszałam, że nie ma zszywek, bo te które były to wyszły. A ogólny nie wiadomo kiedy kupi ;(
07 gru 2016, 20:23
Ej, załóżcie sobie może nowy temat Ciągle wchodzę, bo myślę że nowy post W TEMACIE się pojawia a tu niestety. Akurat mnie nie bardzo interesuje co dzieje się w Warszawie. Załóżcie sobie proszę nowy temat.
07 gru 2016, 20:28
Oprócz "ochrony" podobny problem jest z badaniami okresowymi (info korytarzowe) co to będzie co to będzie...
07 gru 2016, 20:29
Na przykładach powyżej widać skutki konsolidacji Aż strach pomyśleć co to będzie po centralizacji Dzięki Bogu, że w moim US kiedyś ktoś pomyślał (i nie był to nus,znus czy kierownik jakiś, tylko pracownicy logistyki) żeby zrobić zapasy jakieś
07 gru 2016, 21:06
Marjolka
SZCZECIN. Nagrody już podzielone, u naczelnika do akceptacji. Co do kwot cicho-sza.
Jeśli chodzi o socjalne to kwoty mają być zwiększone o oszczędności i niby ma być coś wiadomo w ciągu kilku najbliższych dni. Wypłaty ok. 15tego.
Ktoś? Coś?
Jak nagrody mogą być już podzielone? mieliście już wykonanie zadań? u nas cisza i nikt punktów na pewno nie przydzielał jeszcze
08 gru 2016, 06:57
W Łodzi 4 stopnie nagród równe dla kierowników i pracowników: 1.2000 2.1500 3.1000 4.600 Pewnie znów dostanę więcej niż mój Kierownik:)
08 gru 2016, 08:19
Wnioskuje po wszystkich wcześniejszych postach, że nadal są Izby, które nie dały informacji na temat nagród oraz co gorsze na temat socjalu. Mikołaj był w paru miejscach, a w paru w ogóle. Więc należy domniemywać, że tam gdzie go nie było należy się rózga?
Przykładem Dolny Śląsk. W temacie nagród cisza. Pani Dyrektor milczy. A Urzędy chwalą się na potęgę... że niby administracja podatkowa jest taka miła i przyjazna. Czytając ogłoszenia zamieszczane przez US nie wiadomo czy śmiać się czy płakać...
08 gru 2016, 09:01
ocotuchodzi
tomlazari
W Poznaniu wczoraj tj. 06.12.2016 miały być ostateczne ustalenia są dwie wersje jak dyro podpisał to ma być 650,640,630zł a jak nie to przechodzi na przyszły rok a w tym roku coś ponad 420zł, wypłata koło 20 grudnia. A na dzieciaki ma być coś ponad 100,00zł szału nie ma
to tyczy tzw. karpiowego czy nagród?
Dotyczy to karpiowego. Z uzyskanej informacji jeszcze nie potwierdzonej będzie wersja pierwsza czyli ok. 650zł, natomiast nagrody za IV mają być wypłacane dopiero po świętach - 27 grudnia zgodnie z informacją na stronie izbowej. Jeśli chodzi o kwoty to chodzą słuchy że ma być nie niższa iż ostatnio za III czyli 840zł a jak będzie to się dopiero okaże. Jeszcze w urzędach listy nie chodzą. Jak się dowiem to napiszę
08 gru 2016, 09:50
IS Poznań wypłata z ZFŚS dla dzieci 13.12. coś ponad 130zł, natomiast 14.12. ma być wypłata dla pracowników 650,660,670zł
08 gru 2016, 10:35
IS KRAKÓW Dziś – tj. w czwartek, 8.12 – zostały przekazane do realizacji przelewy z gotówkowym świadczeniem pieniężnym z Zakładowego Funduszu Świadczeń Socjalnych dla pracowników.
08 gru 2016, 10:42
biedronki15
Marjolka
Ktoś? Coś?
Jak nagrody mogą być już podzielone? mieliście już wykonanie zadań? u nas cisza i nikt punktów na pewno nie przydzielał jeszcze
Potwierdzam. Dziś do 15-tej nagrody mają być uzupełnione w aplikacji i "przesłane" do IS.