Do Nadira. Odnalazłem w Twoim profilu, że pochodzisz z Trójmiasta, kolebki Solidarności (wyzwoliciela Polski), ale i siedziby agenta Bolek. Interesujesz się muzyką (pewno-hardrock), filmem (pewnie z Van Dammem) i poezją (czyli masz duszę romantyka). Ale wieku i miejsca pracy nie ujawniasz. Mimo, że piszesz, że nie masz nic do ukrycia. Sądzę, że pracujesz w Gdańskim Urzędzie Skarbowym. Pozdrowienia ze Środkowego Pomorza. PS. Nie bądź taki uszczypliwy, nie czepiaj się słówek. A co do Wielbłąda - co to za określenia, że mam wpierdziel od Nadira za literówki. Uważaj, uważaj Camel. Bo teraz ja będę wyłapywał i szydził z Twoich błędów.
Po pierwsze primo muszę czepiać się słówek. Bo to wynika z mojej misji moderatora. Ale też i z mojej... natury Nawet w tym poście narobiłeś trochę mniejszych i większych błędów. Porównaj sobie oryginał z cytatem. Za "czepianie się słówek" powinieneś być mi wdzięczny, Niewdzięczniku (podobnie jak inne osoby robiące błędy), bo to nic Was nie kosztuje. Gorzej jak już "przyczepi" się Admin. Wtedy kosztem jest ostrzeżenie... Co do bardziej osobistych szczegółów mojej skromnej osoby możemy porozmawiać na priv. A nawet spotkać się osobiście. Np. w grudniu (chyba) na... "ślubie" w Warszawie z okazji mianowania
PS Na wszelki wypadek (gdyby Ci taka myśl zaświtała): za szydzenie z Admina lub Moda grozi ban
I nie odchodźmy w tym topiku od jego meritum.
____________________________________ Nie jesteś tym, kim myślisz, że jesteś - lecz tym, kim się stajesz, gdy myślisz kim jesteś.
12 sie 2009, 06:42
Nagrody 3% za I kwartał 2009
Kamel- wiadomo,że chodziło mi o Pomorski Urząd Skarbowy w Gdańsku.Owszem tyram,moi dwaj asystenci wypoczywają na urlopie, ale radzę sobie.A z Tobą na piwo nie pójdę.
12 sie 2009, 09:10
W kujawsko-pomorskim kasa na koncie........900 netto.
12 sie 2009, 09:14
Za I 95 Za II 170
12 sie 2009, 10:09
Piodar14
moi dwaj asystenci wypoczywają na urlopie
Od kiedy organy zatrudniają asystentów?
Chyba że dla Naczelnika, to ja przepraszam.
____________________________________ "Chciałem, by Warszawa była wielka. (...) I Warszawa jest wielka. (...) dziś widzę wielką Warszawę. S. Starzyński. 23.09.1939r.
12 sie 2009, 10:29
Do Babądka i Topikowego, te przelewy dotyczą pewnie pracowników US a nie UKS?Zawsze jakaś kasa jest na jedzonko, prawda?
Dodano: Śro Sie 12, 2009 2:48 pm
Do Sloniu.To użyta przenośnia. Chodzi o moich dwóch współpracowników w randze starszych komisarzy skarbowych.Ale to przecież nie oni tylko inspektor prowadzi kontrolę,on kreuuje działania, nadaje kierunek działaniom współpracowników.Stąd ta przenośnia.Pozdrawiam
Dodano: Śro Sie 12, 2009 2:50 pm
Słoniu, znów pomyłka.Nadir się zeźli.Chodziło mi o to,ze inspektor prowadzi kontrolę, kreuje działania w jej ramach, myśli kogo przesłuchać, gdzie wysłać pisma itd.Oni pomagają.
12 sie 2009, 10:32
1.050zł za 2 kwartały...
12 sie 2009, 15:17
UKS Wrocław - jak dotąd brak kasy. Brak też informacji czy kasa będzie
12 sie 2009, 15:22
us bielsko wypłacili 800zł za dwa kwartały
12 sie 2009, 15:54
lestat
us bielsko wypłacili 800zł za dwa kwartały
a moja firemka dalej
____________________________________ Kardynała Richelieu sekret wam dziś zdradzę. Od przyjaciół Boże strzeż z wrogami sobie poradzę. C.T.
12 sie 2009, 17:55
Do Maxer 77.Na Środkowym Pomorzu też grobowa cisza...
12 sie 2009, 17:55
US Ruda Śląska po 400,- brutto za kwartał normalnie wypas