Dostaliśmy dzisiaj nasze nowe umowy, jestem w pp1, niestety płaca bez zmian
wow ! które województwo takie szybkie??
Takie szybkie? 17-go grudnia? My dostaliśmy 1 grudnia....
____________________________________ Nie jesteś tym, kim myślisz, że jesteś - lecz tym, kim się stajesz, gdy myślisz kim jesteś.
18 gru 2010, 09:52
Reorganizacja
czy referat PP-3(zobowiązania) prowadzi tylko postępowanie w sprawie orzecznictwa osób trzecich a decyzja orzecznictwo, czy kompleksówka. przyznam trochę dla mnie nie jest to jasne.
18 gru 2010, 17:27
Reorganizacja
Nadir
losos2010
marwerka
Dostaliśmy dzisiaj nasze nowe umowy, jestem w pp1, niestety płaca bez zmian
wow ! które województwo takie szybkie??
Takie szybkie? 17-go grudnia? My dostaliśmy 1 grudnia....
a my nawet nie słyszeliśmy nawet ze mamy dostać mocne
18 gru 2010, 21:49
Reorganizacja
A co z linią pierwszego frontu czyli salą obsługi????????? w waszych US byli chętni czy wypychanie na siłę najsłabszych i bezbronnych poprzez mydlenie oczu jakimi to nie są fachowcam???
18 gru 2010, 23:57
Reorganizacja
karolcia
A co z linią pierwszego frontu czyli salą obsługi????????? w waszych US byli chętni czy wypychanie na siłę najsłabszych i bezbronnych poprzez mydlenie oczu jakimi to nie są fachowcam???
Raczej słabi i bezbronni , w tym osoby którym umowa kończy się w przyszłym roku
____________________________________ małe miasteczko powiatowe
19 gru 2010, 09:43
Reorganizacja
karolcia
no przecież system jakości wymaga aby proces wejścia był silny; to najważniejszy proces w całym urzędzie (OB). Należy to zrobić dokładnie. Trzeba tam wziąć jednych z najlepszych fachowców. Doświadczonych w pracy z klientem. Po wielu szkoleniach w tym zakresie. W Waszym urzędzie tak nie ma? <kpi>
19 gru 2010, 10:15
Reorganizacja
maniek86
karolcia
Albo ci, którzy pracują najkrócej, którzy niewiele wiedzą, albo których po prostu się nie lubi:)
____________________________________ Różnica między człowiekiem mądrym i głupim jest taka, że mądry wie, że nie jest mędrcem, a głupi nie wie, że jest głupcem.
19 gru 2010, 11:33
Reorganizacja
madzikk
maniek86
karolcia
Albo ci, którzy pracują najkrócej, którzy niewiele wiedzą, albo których po prostu się nie lubi:)
No to q*** nareszcie po latach pracy zostałam "doceniona" - od 01.01.2011r. pracownik OB
19 gru 2010, 12:15
Reorganizacja
Ja po 15 latach pracy, też do kołchozu OB... I niby mnie doceniają i to nagroda...
19 gru 2010, 18:38
Reorganizacja
Witam ! w moim US na sale obsługi wypchali młodych stażem pracowników, bez żadnego przygotowania do tej niewolniczej pracy. Jeśli chodzi o wynagrodzenie to pozostało bez zmian, dodam że jest najniższe w całym US. Nie dziwie sie że zaczeli szukać nowej pracy i będą w niedługim czasie sami odchodzić, a NUS niech szuka następnych jeleni
19 gru 2010, 19:08
Reorganizacja
U nas reorganizacja wchodzi od jutra. Generalnie dowiedzieliśmy się wszystkiego tydzień temu, przeprowadzki trwają już kilka dni. Zobaczymy na kiedy przygotują umowy...Wielka walka o salę - nikt nie chce schodzić
19 gru 2010, 20:08
Reorganizacja
w moim us świąteczna atmosfera. Kto by sobie reoraganizacją głowę zawracał... czyli czeski film: nikt nic nie wie. I nawet nie wiadomo kiedy się dowie.
19 gru 2010, 20:48
Reorganizacja
Dowiesz się, dowiesz...Ja się dowiedziałam, chociaż wolałabym trwać w takiej nieświadomości jak Ty...
19 gru 2010, 22:32
Reorganizacja
Z tą reorganizacją to jak z PKP. Tam trudno znaleźć nowy rozkład jazdy a u nas informacja również nie nadąża za zmianami. Tyle że media do tego tematu nie dotarły. A wkrótce akcja zeznań i kto wie ?
____________________________________ "Tylko zmiana jest niezmienna" - Heraklit