____________________________________ Kardynała Richelieu sekret wam dziś zdradzę. Od przyjaciół Boże strzeż z wrogami sobie poradzę. C.T.
11 sie 2009, 18:14
Nagrody 3% za I kwartał 2009
To na pocieszenie napiszę Wam, że z mojej nagrody (900 netto) już nic nie zostało. Od razu poszła na spłatę części zadłużenia na karcie kredytowej
11 sie 2009, 18:38
wielblad
To na pocieszenie napiszę Wam, że z mojej nagrody (900 netto) już nic nie zostało. Od razu poszła na spłatę części zadłużenia na karcie kredytowej
To tak jak u mnie. Muszę niestety dodać, że bardzo małej części...
____________________________________ "Jesteś dla tego prostego, wygodnego dzisiejszego świata, zadowalającego się byle czym, za bardzo wymagający i za głodny, on cie wypluwa, masz dla niego o jeden wymiar za dużo." Hermann Hesse - "Wilk Stepowy"
Ostatnio edytowano 11 sie 2009, 19:17 przez Nadir, łącznie edytowano 1 raz
literówki...
11 sie 2009, 18:44
Tadeo, tak, kasa i u nas na koncie, dziś sprawdziłam, nawet jestem pozytywnie zaskoczona. Wiem, że w każdym dziale były różne kwoty, ja w tych wyższych się załapałam. Na szczęście karty kredytowej nie posiadam to i spłacać jej nie muszę - kasa na wrześniowy urlop przeznaczona.
____________________________________ Całe zło tego świata bierze się z myślenia. Zwłaszcza w wykonaniu ludzi całkiem ku temu nie mających predyspozycji. A.S. Narrenturn Cicho, cicho (...). To nie demony, nie diabły... Gorzej. To ludzie. A. S. Wieża jaskółki
11 sie 2009, 19:12
Z taką kasą to Koleżanka za bardzo nie poszaleje na tym urlopie
____________________________________ Polak ,katolik,hetero,szczęśliwy.Wszystkie błędy stylistyczne i ortograficzne są zamierzone jakiekolwiek powielanie ich i rozpowszechnianie bez zgody jest zabronione! טדאוש
11 sie 2009, 19:31
Jeśli Nadir nie jest tchórzem, a sądzę,że jest,( i to wielkim!)niech ujawni się, ile ma lat, gdzie pracuje, a najlepiej prz yjedzie do Koszalina.Pogadamy przy Żubrze o literówkach i nie tylko.Pozdrowienia znad morza.
11 sie 2009, 19:47
No to mamy pierwszy POjedynek wśród braci Skarbowców.
11 sie 2009, 20:11
Piodar14
Jeśli Nadir nie jest tchórzem, a sądzę, że jest (i to wielkim!) niech ujawni się, ile ma lat, gdzie pracuje, a najlepiej prz yjedzie do Koszalina. Pogadamy przy Żubrze o literówkach i nie tylko. Pozdrowienia znad morza.
A co tam do Koszalina Lepiej na imprezy klubowe w stylu mistrzostwa skarbowców czy rajd W związku z niewielką wysokością 3% igrzyska przydadzą się...
____________________________________ "Jesteś dla tego prostego, wygodnego dzisiejszego świata, zadowalającego się byle czym, za bardzo wymagający i za głodny, on cie wypluwa, masz dla niego o jeden wymiar za dużo." Hermann Hesse - "Wilk Stepowy"
11 sie 2009, 20:13
Piodar14
Jeśli Nadir nie jest tchórzem, a sądzę, że jest (i to wielkim!) niech ujawni się, ile ma lat, gdzie pracuje, a najlepiej prz yjedzie do Koszalina. Pogadamy przy Żubrze o literówkach i nie tylko. Pozdrowienia znad morza.
A po czym sądzisz, Nadir jest tchórzem? I to wielkim?! Jakbyś był taki sprytny jak bohaterski, to znalazłbyś odpowiedzi na swoje pytania (a nawet więcej) na tym forum Nie mam nic do ukrycia
____________________________________ Nie jesteś tym, kim myślisz, że jesteś - lecz tym, kim się stajesz, gdy myślisz kim jesteś.
11 sie 2009, 20:24
Do Nadira.Odnalazłem w Twoim profilu,że pochodzisz z Trójmiasta,kolebki Solidarności ( wyzwoliciela Polski), ale i siedziby agenta Bolek.Interesujesz się muzyką( pewno-hardrock),filmem (pewnie z Van Dammem) i poezją ( czyli masz duszę romantyka).Ale wieku i miejsca pracy ie ujawniasz.Mimo,że piszesz,że nie masz nic do ukrycia.Sądzę,że pracujesz w Gdańskim Urzędzie Skarbowym. Pozdrowienia ze Środkowego Pomorza.Ps.Nie bąź taki uszczypliwy, nie czepiaj się słówek. A co do Wielbłąda- co to za określenia,że mam wpierdziel od Nadira za literówki. Uważaj, uważaj Camel.Bo teraz ja będę wyłapywał i szydził z Twoich błędów.
12 sie 2009, 05:22
Gdański US? Nie ma takiego, powinieneś to wiedzieć. A co do tego ujawniania, to praca miesza Ci się już chyba z życiem prywatnym...
Wrzuć na luz, człowieku. Albo zmień pracę, skoro tak Ci źle
12 sie 2009, 06:24
Dzieciniada!
12 sie 2009, 06:30
Piodar14
.... Zazdroszczę kolegom z innych uS i UKS,że dostali kasiorkę na konto. U nas ani widu ani słychu.Nadir przepraszam za błędy, błądzić jest ludzką rzeczą, nieprawdaż?
Upał, inny się opalają a ty tyrasz, kasę też "diabli trzymają pod kopytem" to i nerwy czasem puszczają. Wysupłaj trochę zaskórniaków i idź na . Chętnie się dołączę, bo mam to samo
PS. uwagi osobiste racz kierować na PW (dotyczy to wszystkich userów).
____________________________________ Kardynała Richelieu sekret wam dziś zdradzę. Od przyjaciół Boże strzeż z wrogami sobie poradzę. C.T.
12 sie 2009, 06:36
Tadeo, poszaleć nie poszaleję za bardzo, ale jak mawiał mój ulubiony kolega z podwórka "lepszy rydz niż śmigło" Pozdrawiam.
____________________________________ Całe zło tego świata bierze się z myślenia. Zwłaszcza w wykonaniu ludzi całkiem ku temu nie mających predyspozycji. A.S. Narrenturn Cicho, cicho (...). To nie demony, nie diabły... Gorzej. To ludzie. A. S. Wieża jaskółki