Każdy ma jakiś swój sposób na odreagowanie złych emocji. To jedyne wytłumaczenie takich różnych wpisów. Czy warto jednak tracić poczucie własnej wartości. Spójrzmy czasami inaczej...
12 kwi 2016, 18:37
Re: Nagrody za I kwartał
Informacja na stronie intranetowej IS w Poznaniu
Informuję, że termin wypłaty wynagrodzenia za kwiecień br. pozostaje bez zmian (tj. 25.04.2016 r.), natomiast wypłata nagród za szczególne osiągnięcia w pracy zawodowej za okres I kwartału 2016 roku nastąpi w dniu 29 kwietnia 2016 roku. p.o. Dyrektora Izby Skarbowej w Poznaniu
13 kwi 2016, 07:17
W IS w Poznaniu wypłata nagród "za szczególne osiągnięcia w pracy zawodowej" za okres I kwartału 2016 roku ma nastąpić w dniu 29 kwietnia 2016 roku, co do wielkości nagród nic mi niestety nie wiadomo.
13 kwi 2016, 07:45
A co do kwot i terminu wypłat w IS Warszawa pewnie dowiemy się jak będzie na kontach....;-)
13 kwi 2016, 12:03
Z niepotwierdzonego źródła otrzymałem informację, że w IS Rzeszów wypłata nagród-zapomóg dopiero w maju. Może ktoś potwierdzić lub zaprzeczyć ?
____________________________________ "Kto cały czas ciężko pracuje, nie ma czasu zarabiać pieniędzy" - J. D. Rockefeller
13 kwi 2016, 13:06
W dolnośląskim wypłata ma być do 20 kwietnia, średnia na pracownika US - 1.000 zł (ale "szaraczek" na pewno sporo mniej dostanie...)
13 kwi 2016, 13:48
Ta sama praca, a w zależności od Izby jedni dostaną (na pracownika) 500 zł premii, a inny 1000 zł. Z *** wzięte zasady.
13 kwi 2016, 14:01
1000, 500?
Dzisiaj kierownik nam przekazał, że średnia na szeregowego pracownika to 350zł (IS Lublin), jak się domyślam bez wliczania kierownictwa.
13 kwi 2016, 14:04
IS Katowice 714 zł ktoś wyżej napisał, dolny śląsk około 1000 zł też jest napisane wyżej. IS Lublin 350 zł z tego co napisałeś. Są równi i równiejsi widać. Im dalej na wschód tym mniejsza premia?
13 kwi 2016, 14:13
Herbatnick
IS Katowice 714 zł ktoś wyżej napisał, dolny śląsk około 1000 zł też jest napisane wyżej. IS Lublin 350 zł z tego co napisałeś. Są równi i równiejsi widać. Im dalej na wschód tym mniejsza premia?
Najpierw dowiedz się skąd biorą się środki na te tak zwane premie a potem pisz takie głupoty
____________________________________ wiązanie przyszłości z pracą w administracji publicznej, to błąd podstawowy - inspektor / T. Ludwiński
13 kwi 2016, 14:28
Nicolae
Herbatnick
Najpierw dowiedz się skąd biorą się środki na te tak zwane premie a potem pisz takie głupoty ;)
Tyle razy było już wałkowane na tym forum skąd się biorą środki na nagrody, ale zawsze znajdzie się ktoś kto nie wie. Znajomość ustawy o służbie cywilnej też by się przydała. No i pewnie w każdej Izbie jest wydane zarządzenie DIS w sprawie nagród.
13 kwi 2016, 15:03
Herbatnick
dolny śląsk około 1000 zł też jest napisane wyżej. IS Katowice 714 zł ktoś wyżej napisał, IS Lublin 350 zł z tego co napisałeś. (...). Im dalej na wschód tym mniejsza premia?
To w Gdańsku wypadnie pewnie po 50 PLN
A już miałem taaaaakie plany
____________________________________ Nie jesteś tym, kim myślisz, że jesteś - lecz tym, kim się stajesz, gdy myślisz kim jesteś.
13 kwi 2016, 17:27
Nie chodzi o zasady, tylko o sprawiedliwość. Kumacie czy zaślepieni ustawami, kodeksami nie potraficie ruszyć własnym mózgiem? Dlaczego ktoś z Opola dostanie 300 zł, a ktoś z Wrocławia 1000 zł mimo, że wykonują taką samą pracę? Dlaczego nie może być równy podział środków? A z resztą...co ja się produkuję i tak nic nie zmienię, tylko się narażę na falę hejtu (bo ktoś w ustawie tak napisał i tak musi być, a ja szara myszka muszę się na to zgadzać). Phi...
13 kwi 2016, 18:14
Nawet tak nie pisz. Nie spodziewam się w Gdańsku 1000, ale tak na 500 to po cichu liczyłam.