Ponoć coś jest tak słyszałam, ale mam akurat urlop. Myślałam, że może do dziś wyjdzie, ale cisza póki co.
28 gru 2018, 15:16
Re: Nagrody 2018
Katowice...co z nagrodami ? Kiedy wypłata?
28 gru 2018, 17:32
Pimplady
A o której części nagrody za IV kwartał mówisz? Pierwsza poszła już przed świętami. Druga część- ta uzgodniona ze Związkami (było info na izbowym intranecie) miała iść tylko do niektórych pracowników- tych wyróżniających się. Nie obejmowała kadry kierowniczej tylko pracowników i kierujących wieloosobowymi stanowiskami. Minimalnie powinna wynosić 500zł. a maksymalnie 1000zł. Każdy NUS dostał swoją pulę i kierownicy pisali wnioski...Moim zdaniem też już powinna być na kontach bo 17 lub 18 grudnia listy trafiły do IAS.
28 gru 2018, 17:52
Piotrek99
Pimplady
A o której części nagrody za IV kwartał mówisz? Pierwsza poszła już przed świętami. Druga część- ta uzgodniona ze Związkami (było info na izbowym intranecie) miała iść tylko do niektórych pracowników- tych wyróżniających się. Nie obejmowała kadry kierowniczej tylko pracowników i kierujących wieloosobowymi stanowiskami. Minimalnie powinna wynosić 500zł. a maksymalnie 1000zł. Każdy NUS dostał swoją pulę i kierownicy pisali wnioski...Moim zdaniem też już powinna być na kontach bo 17 lub 18 grudnia listy trafiły do IAS.
Przy tej pierwszej pisze częściowa, więc zawsze była druga tura tzw. oszczędnościowe a ta dodatkowa to specjalna i nie każdy dostał.
28 gru 2018, 17:59
Katowice.Dziś na koncie nie ma więc...poniedziałek prawdopodobnie.
28 gru 2018, 19:42
IAS Bydgoszcz - II Tura nagród za IV kwartał i oszczędności na koncie
28 gru 2018, 19:51
Donatella
IAS Warszawa powinny być jeszcze oszczędności.
Wiadomo coś?
28 gru 2018, 19:56
Marjolka
A co tam w IAS Szczecin ptaszki ćwierkają?
Oszczędnościówka dzisiaj wpłynęła na konto.
28 gru 2018, 20:56
Katryna, jaka kwota w Szczecinie?
29 gru 2018, 17:25
W Bydgoskim IAS oficjalnego komunikatu o wysokości premii nie było. Plotka korytarzowa mówi o kwotach średnio: dla cywili 1.770 zł, a dla mundurowych 2.300 zł. Z kolei w USC Toruń jak zwykle ustalono średnią kwotę dla cywili mniejszą czyli 1.600 zł ale i tu oficjalnej info nie było. Ponieważ w regulaminie przyznawania premii nie ma zapisu mówiącego o tym aby przełożony informował pracownika o przyznanej kwocie oraz wyjaśnianiu dlaczego taka a nie inna, to powoduje że ludzie otrzymują i kwoty 1.000 zł, 1.200 zł. Chwilami prawie dwa razy mniej niż średnia i nie wiadomo z jakiej przyczyny. Nikt oczywiście nie ma zamiaru tłumaczyć się dlaczego taka, a nie inna kwota, bo zresztą nie musi. W US takich o takich rozbieżnościach nie słyszałem.