Czy wie może ktoś kiedy będzie następna tura służby ?
Zależy pewnie od ośrodka i IS, pod którą podlegasz. Wiem, że w JAstrzębiej następne tury to 1-5 sierpnia a potem 19-23 września. wszystko jest tak jak było.KAS to póki co tylko projekt
19 lip 2016, 13:44
Re: Służba przygotowawcza
biedronki15
Zależy pewnie od ośrodka i IS, pod którą podlegasz. Wiem, że w JAstrzębiej następne tury to 1-5 sierpnia a potem 19-23 września. wszystko jest tak jak było.KAS to póki co tylko projekt
Ja podlegam pod IS Warszawa. To pewnie szykuje się na wrzesień dziękuję oczywiście za wszelkie info a czy ktoś dysponuje jakimś przykładowym materiałem którym mógłby się podzielić ?
19 lip 2016, 14:55
Ja na dniach będę miał przekształconą umowę na czas określony na czas nieokreślony. Jak jest w Waszych Urzędach? Czy w związku z tym podwyższają stanowisko?
22 lip 2016, 09:11
clavikord
Ja na dniach będę miał przekształconą umowę na czas określony na czas nieokreślony. Jak jest w Waszych Urzędach? Czy w związku z tym podwyższają stanowisko?
U nas to zależy od woli kierownika. Koleżanka od 3 lat jest referentem, a też po służbie dostała umowę na czas nieokreślony. Pracowita, sympatyczna...Ale ,,awansu" nie widać.
22 lip 2016, 10:24
Również poprosiłbym przykładowe pytania na sukal@wp.pl Z góry dziękuje
28 lip 2016, 21:20
Proszę o przesłanie przykładowych pytań z egzaminu kończącego służbę przygotowawczą. Poproszę również o materiały, które pomogą mi przygotować się do tego egzaminu, w tym również ze szkolenia w ośrodkach szkoleniowych MF, gdyż jestem zwolniona z odbycia służby, ale niestety muszę podejść do egzaminu. Mój adres: sylwia87s@o2.pl z góry wielkie dzięki.
04 sie 2016, 11:34
Również poproszę o przykładowe pytania oraz materiały jeśli można na misiek_692@wp.pl Z góry dziękuję!
04 sie 2016, 12:43
Czy też mogę prosić o przykładowe pytania a może jakieś materiały ? buy-me@o2.pl
Witam czy ktoś dysponuje materiałami lub przykładowymi testami ze służby przygotowawczej?? Jeśli tak to czy by mógł się podzielić i przesłać na terefere85@op.pl A może ktoś wie jakie są terminy we wrześniu? Czy może z uwagi na KAS coś się zmienia?
22 sie 2016, 08:02
Podlegam pod IS Warszawa. Szkolenie mam w dniach 19-23 września. Czy ktoś dysponuje jakimś przykładowym materiałem i pytaniami. Bardzo proszę o przesłanie na adres: kowalczyk.danuta77@gmail.com. Z góry dziękuję
29 sie 2016, 19:29
Witam, czy ktoś mógłby napisać jak wygląda służba przygotowawcza, czy test jest trudny , za każdą informację będę wdzięczna, jeśli ktoś ma jakieś przykładowe pytania, poproszę na maila: ninia3@buziaczek.pl
07 wrz 2016, 19:40
Ponawiam. Również jak kolega wyżej idę na służbę 19-23 września w Warszawie. Czy może ktoś byłby na tyle uprzejmy oraz koleżeński i podesłałby jakieś pytania bądź notatki będę bardzo wdzięczny buy-me@o2.pl
08 wrz 2016, 07:50
Przecież jadąc na to szkolenie dostaje się skrypt, w którym są tylko tematy będące na szkoleniu i tylko te, z których będą później pytania. Po co Wam czyjeś notatki?