W IAS Olsztyn: Informacja o wysokości średniej nagrody na etat za I kwartał 2019 r. - członkowie korpusu służby cywilnej (wraz z kierownikami) - 500 zł, - funkcjonariusze Służby Celno - Skarbowej (wraz z kierownikami)- 533 zł, - pracownicy nieobjęci mnożnikowym systemem wynagradzania - 360 zł.
W zeszłym roku nagrody za I kwartał były niewiele wyższe...
09 kwi 2019, 09:22
Re: Nagrody 2019
radny
Może zbiorcze pytanie, żeby nie pisać w kółko tego samego?
Coś słychać - ktoś, coś w...
Białymstoku, Bydgoszczu, Gdańsku, Katowicach, Kielcach, Krakowie, Lublinie, Łodzi, Olsztynie, Opolu, Poznaniu, Rzeszowie, Szczecinie, Warszawie, Wrocławiu, Zielonej Górze?
Dodałbym do każdej izby poszczególnego użytkownika, który jest niezwykle aktywny w temacie nagród
____________________________________ Wielka Polska !
09 kwi 2019, 09:37
radny
Może zbiorcze pytanie, żeby nie pisać w kółko tego samego?
Coś słychać - ktoś, coś w...
Białymstoku, Bydgoszczu, Gdańsku, Katowicach, Kielcach, Krakowie, Lublinie, Łodzi, Olsztynie, Opolu, Poznaniu, Rzeszowie, Szczecinie, Warszawie, Wrocławiu, Zielonej Górze?
Mnie najbardziej interesuje lubuskie.
A nie widzę wśród wymienionych!
09 kwi 2019, 11:08
Na Podkarpaciu brak premii kwartalnych.
____________________________________ "Moja jest racja, i to święta racja. Bo nawet jak jest twoja, to moja jest mojsza niż twojsza. Że właśnie moja racja jest racja najmojsza!" - "Dzień Świra"