A czy do CV i listu motywacyjnego jest potrzebne zaświadczenie z parafii?
Nie masz wystarczających uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego postu.
____________________________________ Gram heavy metal od prawie 30 lat. A jedyny satanista, którego spotkałem, był księgowym. — Bruce Dickinson
23 lip 2010, 11:35
Upał
robunio73
silniczek
robunio73 A przyjmują tam u Was do roboty, bo ja byłbym chętny. Nieważne, gdzie to jest.
Przyjęcia są na bieżąco, bo masę ludzi odchodzi, bo nie mogą żyć w takim luksusie.
Tadeo74
czy to czasem nie NFZ? Albo ZUS?
Nie - to kuria biskupia
Kostnica? Jest klima i dużo ludzi naprawdę "odchodzi"
____________________________________ Polak ,katolik,hetero,szczęśliwy.Wszystkie błędy stylistyczne i ortograficzne są zamierzone jakiekolwiek powielanie ich i rozpowszechnianie bez zgody jest zabronione! טדאוש
23 lip 2010, 12:20
Upał
Czytam i czytam o upałach i nachodzi mnie pytanko. Czy w tem. powyżej 35-40 stopni to mamy pracować jakby nigdy nic?? I pytać się tylko o wodę? Nie wiem jak Wy ale ja wysiadam.
23 lip 2010, 22:07
Upał
tomajak
Czytam i czytam o upałach i nachodzi mnie pytanko. Czy w tem. powyżej 35-40 stopni to mamy pracować jakby nigdy nic?? I pytać się tylko o wodę? Nie wiem jak Wy ale ja wysiadam.
my praktycznie co 10 min pracy robimy sobie prawie 10 min przerwy; do łazienki i po prostu się przejść aby się wszystko od nas poodklejało; jeśli ktoś nie chce skrócić czasu pracy to ma nieefektywnego pracownika w pracy. To nie są warunki do pracy i nie bójcie się otym mówić głośno; oczywiście nie przesadzamy, ale jak nie da się pracować to się nie da i nie pracujemy...
24 lip 2010, 08:33
Upał
NewLunatiq
tomajak
my praktycznie co 10 min pracy robimy sobie prawie 10 min przerwy; do łazienki i po prostu się przejść aby się wszystko od nas poodklejało; jeśli ktoś nie chce skrócić czasu pracy to ma nieefektywnego pracownika w pracy. To nie są warunki do pracy i nie bójcie się otym mówić głośno; oczywiście nie przesadzamy, ale jak nie da się pracować to się nie da i nie pracujemy...
Uff, popadało i temperatura spadła do 20 stopni
____________________________________ Polak ,katolik,hetero,szczęśliwy.Wszystkie błędy stylistyczne i ortograficzne są zamierzone jakiekolwiek powielanie ich i rozpowszechnianie bez zgody jest zabronione! טדאוש
24 lip 2010, 18:00
Upał
Tadeo74
Byłeś i sprawdziłeś jaką masz temperaturę w pokoju?
____________________________________ "Chciałem, by Warszawa była wielka. (...) I Warszawa jest wielka. (...) dziś widzę wielką Warszawę. S. Starzyński. 23.09.1939r.
24 lip 2010, 18:38
Upał
Słoniu
Tadeo74
Byłeś i sprawdziłeś jaką masz temperaturę w pokoju?
w poniedziałek zobaczę - chodziło mi o zewnętrzą
24 lip 2010, 19:22
Upał
Jakieś 22 na pewno będzie
24 lip 2010, 19:36
Upał
oktan
Jakieś 22 na pewno będzie
Po weekendzie będzie ze 25 i zaduch (o smrodku wykładziny nie wspominając)
24 lip 2010, 19:38
Upał
to widzę że kłopot z wykładziną to temat ogólnie znany nie tylko w moim urzędzie
24 lip 2010, 20:45
Upał
monia14
kłopot z wykładziną to temat ogólnie znany
Śmierdzą? I jak sie podoba to co za oknem?
____________________________________ "Chciałem, by Warszawa była wielka. (...) I Warszawa jest wielka. (...) dziś widzę wielką Warszawę. S. Starzyński. 23.09.1939r.
26 lip 2010, 08:58
Upał
Słoniu
monia14
kłopot z wykładziną to temat ogólnie znany
Śmierdzą? I jak sie podoba to co za oknem?
Jak wykładzina przestaje smierdzieć, to jest tak zużyta, że trzeba wymienić na nową i "zapachowe koło" się kręci. A pogoda, rewelacja
26 lip 2010, 09:21
Napoje profilaktyczne
Proszę o podzielenie się Waszymi wiadomościami, praktykami dotyczącymi obowiązku pracodawcy dostarczenia napojów profilaktycznych gdy temperatura przekracza 25 st. C Czy napoje te stosownie do § 4 ust.1 rozp. RM z dnia 28.05.1996r. przysługuję również prac. admin. skarbowej (US,IS, UKS)