Jeszcze umowy nie podpisałem i stąd moje pytanie bo dopiero pierwszego dnia pracy dostanę wszystkie warunki, papierki do podpisania, robienie badań itd. No i właśnie stad moje pytanie na ile podstawy mogę liczyć i jak to z ta podwyżką???
Ostatnio edytowano 20 mar 2008, 20:02 przez Moro, łącznie edytowano 1 raz
20 mar 2008, 14:32
Moro
Jeszcze umowy nie podpisałem i stąd moje pytanie bo dopiero pierwszego dnia pracy dostanę wszystkie warunki, papierki do podpisania, robienie badań itd. No i właśnie stad moje pytanie na ile podstawy mogę liczyć i jak to z ta podwyżką???
Uciekaj skoro świt, bo potem będzie wstyd ......... :zeby:
Ostatnio edytowano 20 mar 2008, 20:02 przez majani, łącznie edytowano 1 raz
20 mar 2008, 15:03
Moro
Witam wszystkich. Za niedłlugo zaczynam pracę w skarbówce na stanowisku poborcy i…
Nie przejmuj się niczym, przecież nie od dziś wiadomo, że poborcy z prowizji żyją, a zasadnicza to na "waciki" Może zajrzyj do działu "Egzekucja administracyjna" na forum to trochę się dowiesz co Cię czeka nie tylko na "pasku" z wypłatą, ale i w codziennej pracy zarówno w kontaktach z dlużnikami jak i kolegami i koleżankami zza biurka. :piwo:
____________________________________ Inde datae leges, ne fortior omnia posset - Po to zostały dane prawa, aby silniejszy nie mógł wszystkiego.
Ostatnio edytowano 20 mar 2008, 20:02 przez wjawor, łącznie edytowano 1 raz
20 mar 2008, 17:59
Jakiś już czas zajmuje się windykacją także dla mnie to nie nowość. Ja się nie przejmuje tylko bardzo ale to bardzo cieszę Podjąłem prace poborcy właśnie ze względu na prowizje jednak początek zawsze opiera się na podstawie i stad moje pytanie. Jeśli ktoś zna odpowiedz to będę niezmiernie dźwięczny Forum już dokładnie przestudiowałem tak wiec wiem mniej więcej czego mogę się spodziewać
A teraz fajnie by było gdybym się jednak dowiedział na ile mogę liczyć czy to z podwyżką czy bez
Ostatnio edytowano 20 mar 2008, 20:01 przez Moro, łącznie edytowano 1 raz
20 mar 2008, 18:20
Moro
Witam wszystkich. Za niedlugo zaczynam prace w skarbowce na stanowisku poborcy i… nie wiem na jakie mogę liczyc zarobki. Chodzi mi o podstawe. Teraz wiem ze sa/będą podwyzki także nie wiem tak naprawdę co usłyszę kiedy przyjde pierwszy dzien do pracy i czy ewentualnie mogę jeszcze pobrzęczeć odnośnie podstawy czy jest to już ustalone przez NUS’a (wiem ze sa widelki itd.). Na rozmowie padaly rozne kwoty a kiedy już zostalem przyjęty to jakos temat kasy umknął gdzies bokiem :blush: Z gory dzieki za pomoc!
jak się rozkręcisz to wyciągniesz okolo 100 tys rocznie (zależy od regionu)
20 mar 2008, 19:32
Starszy inspektor, staż 6lat w US -razem po podwyżce 2.597,66 brutto.
07 kwi 2008, 10:53
Na stronach Służby Cywilnej (http://www.usc.gov.pl) wreszcie jest dostępna ankieta dotycząca wynagrodzeń.
Należy sprawdzić swój obecny mnożnik wynagrodzeń, bo jest takie pytanie.
Niestety mam wrażenie, że pewne decyzje już zapadły ale co szkodzi spróbować je zmienić.
Może administrator umieści ten link na stronie głównej, bo sprawa jest chyba tego warta. Prawdopodobnie można ją wypełniać wielokrotnie!!!
____________________________________ Kardynała Richelieu sekret wam dziś zdradzę. Od przyjaciół Boże strzeż z wrogami sobie poradzę. C.T.
13 maja 2008, 07:38
supersaper
Na stronach Służby Cywilnej (http://www.usc.gov.pl) wreszcie jest dostępna ankieta dotycząca wynagrodzeń.
Owszem ankieta jest, a raczej była, bo wypełnić jej się nie da.
13 maja 2008, 08:35
Czołem Skarbowcy :excl: Chciałem zapytać jak nagroda za I kwartał 2008? Wszyscy zadowoleni?
____________________________________ mucho trabajo poco dinero
13 maja 2008, 08:48
antiFa
Czołem Skarbowcy :excl: Chciałem zapytać jak nagroda za I kwartał 2008? Wszyscy zadowoleni?
Jak co kwartał
____________________________________ Inde datae leges, ne fortior omnia posset - Po to zostały dane prawa, aby silniejszy nie mógł wszystkiego.
13 maja 2008, 09:53
antiFa
Dobrze, że w ogóle jest. Na jednego Banyulsa wystarczy. Na dwa już nie...
13 maja 2008, 10:15
antiFa
komisarz skarbowy z 15 letnim stażem w skarbowości 2.980,51 brutto.
13 maja 2008, 10:29
iso
<!--quoteo(post=29373:date=13. 05. 2008 g. 07:38:name=supersaper)--><div class='quotetop'>(supersaper @ 13. 05. 2008 g. 07:38) [snapback]29373[/snapback]</div><div class='quotemain'><!--quotec--> Na stronach Służby Cywilnej (http://www.usc.gov.pl) wreszcie jest dostępna ankieta dotycząca wynagrodzeń.
Owszem ankieta jest, a raczej była, bo wypełnić jej się nie da. <!--QuoteEnd--></div><!--QuoteEEnd--> Wypełniałem dziś. Przed tym postem sprawdzałem ponownie i działa.
antiFa
A to jeszcze jest??? Jakoś od roku (może lepiej) myślałem, że zlikwidowana.
____________________________________ Kardynała Richelieu sekret wam dziś zdradzę. Od przyjaciół Boże strzeż z wrogami sobie poradzę. C.T.
13 maja 2008, 10:39
supersaper
<!--quoteo(post=29378:date=13. 05. 2008 g. 08:48:name=antiFa)--><div class='quotetop'>(antiFa @ 13. 05. 2008 g. 08:48) [snapback]29378[/snapback]</div><div class='quotemain'><!--quotec--> Czołem Skarbowcy :excl: Chciałem zapytać jak nagroda za I kwartał 2008? Wszyscy zadowoleni?
A to jeszcze jest??? Jakoś od roku (może lepiej) myślałem, że zlikwidowana. <!--QuoteEnd--></div><!--QuoteEEnd--> Są to dodatkowe środki pieniężne wypłacane przez pracodawcę ( w moim przypadku NUS w Twoim chyba DUKS ) na pisemny wniosek przełożonego w terminie do 15 maja. Ale nie są to duże środki. Może Twój przełożony ma awersję do pisania...
Ostatnio edytowano 13 maja 2008, 12:01 przez helvet, łącznie edytowano 1 raz