Nagrody zostały puszczone w piątek, ale późno. Wszyscy mamy "pasek" na portalu pracownika, także spokojnie. Dziś koło południa powinny być na koncie
17 gru 2018, 09:07
Re: Nagrody 2018
Marjolka
Nagrody zostały puszczone w piątek, ale późno. Wszyscy mamy "pasek" na portalu pracownika, także spokojnie. Dziś koło południa powinny być na koncie pije-===[
Nie wiesz jak to jest? Skoro mówią, że "do dnia 14 grudnia będą na koncie", to mają być, chociażby się waliło i paliło. Mam wrażenie, że czasem niektórzy zapominają, że wyżej też pracują ludzie i mogą za późno puścić nagrody / premie / wynagrodzenie, aby znalazły się tego samego dnia na naszych kontach bankowych. Jak za późno pieniądze zostają puszczone, to logicznym - dla mnie - jest, że mogą nie wejść na konto nawet i ostatnią sesją w banku danego dnia (nie wiem, jak u innych, w moim jest bodajże o 19 ostatnia sesja?).
Trochę wyrozumiałości by się przydało, skoro my także byśmy jej chcieli. Pieniądze nigdzie nie uciekną. Nie zapominajmy, że był weekend i w piątek generalnie nikt nie pracuje po godzinie 12 tak wydajnie jak o tej samej porze nawet w czwartek.
____________________________________ "Głowa do góry!" — rzekł kat zarzucając stryczek.
17 gru 2018, 09:36
Pasek na portalu był od czwartku, więc nie ma to przełożenia na czas puszczenia kasy. Spokój jest, tylko był weekend i miło by było, żeby te pieniądze trafiły jednak na nasze konta przed weekendem. Okaże się o 11 przy księgowaniu czy wejdą na konta, jak nie wejdą to znaczy, że nie wyszły w piątek z ias
17 gru 2018, 09:54
amnesia22
Pasek na portalu był od czwartku, więc nie ma to przełożenia na czas puszczenia kasy. Spokój jest, tylko był weekend i miło by było, żeby te pieniądze trafiły jednak na nasze konta przed weekendem. Okaże się o 11 przy księgowaniu czy wejdą na konta, jak nie wejdą to znaczy, że nie wyszły w piątek z ias
W czwartek na pewno nie było paska, w piątek koło 14:30 również nie (wiem, bo to monitorowałam). Wniosek z tego taki, że był po 15:00.
Tak, czy inaczej, jeśli dla kogoś te 2 dni w tę czy w tamtą mają takie znaczenie, pozostaje jeden wniosek - zmienić pracę, skoro w tej pieniądze kończą się już w połowie miesiąca...
Zaraz pewnie będą pytania i o to, więc od razu powiem, że wypłata wynagrodzenia - 20.12.
17 gru 2018, 10:04
Pasek był w czwartek -> też monitorowałam. W piątek wszyscy na piętrze od rana huczeli, że są paski to o 15 będzie kasa. Przed świętami ma prawo skończyć się tak "duże" wynagrodzenie w połowie miesiąca i czekanie na wypłatę wynagrodzenia czy nagrody.
17 gru 2018, 10:27
Więcej luzu, chyba zapominacie, że przelewy nie pójdą jeśli nawet są przygotowane i wprowadzone do systemu, dopóki nie podpisze ich osoba odpowiedzialna patrz Dyrektor, Zastępca. Nigdy nie wiadomo dlaczego danego dnia nie wyszły tak żeby doszły jeszcze tego samego dnia.
17 gru 2018, 11:12
Lublin 2200 brutto na pracownika służby
17 gru 2018, 17:21
IAS Rzeszów szok 8200 netto (100 %) dla funkcjonariusza ok 3500 netto (100%) dla cywili
17 gru 2018, 22:25
Marjolka
Zaraz pewnie będą pytania i o to, więc od razu powiem, że wypłata wynagrodzenia - 20.12.
Nie wiem w jakiej Izbie pracujesz, ale my w zeszłym tygodniu dostaliśmy informację (pisemną), że nagrody będą 14.12., a wypłata 18.12. Dla nas określenie 14, 18 oznacza, że w tym dniu kasa będzie na naszych kontach.
18 gru 2018, 13:32
Anti
Marjolka
Nie wiem w jakiej Izbie pracujesz, ale my w zeszłym tygodniu dostaliśmy informację (pisemną), że nagrody będą 14.12., a wypłata 18.12. Dla nas określenie 14, 18 oznacza, że w tym dniu kasa będzie na naszych kontach.
Mazowieckie wczoraj zapłaciło
19 gru 2018, 08:49
Czy w Wielkopolsce coś słychać? Bo na koncie pusto
19 gru 2018, 12:00
Na tzw. Opolszczyźnie dziadostwo, średni szczebel urzędu 700 netto.
19 gru 2018, 13:34
marus007
Na tzw. Opolszczyźnie dziadostwo, średni szczebel urzędu 700 netto.
Zmień sobie "imię" na Tumanus007. Nawet nie masz pojęcia ile dostaniesz środków. Choć tumanusy, które nie czytają otrzymanej wiadomości na pocztę służbową nie powinny w mojej opinii dostawać nawet tyle. Dla twojej wiadomości na pięknej Opolszczyźnie kwoty nie zostały jeszcze w całości wypłacone.
19 gru 2018, 16:51
Czy wiadomo coś o "szampanówce" w IAS Gdańsk? W zeszłym roku były to bardzo przyzwoite pieniądze ;-)