witam czy moze ktoś posiada jakiekolwiek informacje czy zostana wypłacone narody 3% za I kawrtał 2009 roku.
A u nas dawali dziś premie za I kw. 2009r! Ja jak i koleżanki otrzymaliśmy piękne smycze i długopisy z okazji 90 lat czegoś tam ... heheh
____________________________________ Wyobraźnia jest ważniejsza niż wiedza
27 lip 2009, 13:55
siwy13
dysan
witam czy może ktoś posiada jakiekolwiek informacje czy zostaną wypłacone narody 3% za I kwartał 2009 roku.
A u nas dawali dziś premie za I kw. 2009r! Ja jak i koleżanki otrzymaliśmy piękne smycze i długopisy z okazji 90 lat czegoś tam ... heheh
Jaki US ? i jaka wysokość tych premii ?
27 lip 2009, 14:11
Nagrody 3% za I kwartał 2009
Poszło pismo do DIS - KOREKTY PLANÓW FINANSOWYCH Związki Zawodowe dały czas do końca lipca. Dziś jest 27 lipca, a jutro będą pisma w sprawie uruchomienia środków na nagrody w US. I TO WŁAŚNIE ZROBIŁY ZWIĄZKI
Ostatnio edytowano 27 lip 2009, 15:21 przez Nadir, łącznie edytowano 1 raz
Początki zdań piszemy Dużymi Literami
27 lip 2009, 14:57
siwy13
Szczęściary !!!
____________________________________ Nie jesteś tym, kim myślisz, że jesteś - lecz tym, kim się stajesz, gdy myślisz kim jesteś.
27 lip 2009, 15:20
Ale jednak wielu tej odwagi brakuje.I dlatego siedzą cicho,ciesząc się,że mają pracę.Dzisiaj otrzymaliśmy informację, że nadzieja umarła....Kasy nie ma i nie bęzie.Bo jest kryzys, trzeba oszczędzać na premiach,papierze, wodzie,świetle itp.Powiedziaqno nam pracujcie dalej , cieszcie się że jeszcze istniejecie,że Wam płacimy.Pozdrowienia znad burzliwego ale zimnego bałtyku.
27 lip 2009, 15:54
Piodar14 - znad Bałtyku powiadasz...Nie wiem czy Cię to pocieszy, ale na przeciwnym krańcu Polski - na Podkarpaciu również cichuteńko...Nic nie słychać o jakiejkolwiek kasie...
27 lip 2009, 17:28
Piodar14
znad burzliwego ale zimnego bałtyku.
Nie wiem z której części polskiego wybrzeża jesteś, ale u nas piękna pogoda Również w sprawie kaski ostatnio coraz głośniej Ale dopóki nie ma jej na koncie nie ma co się rozpisywać, bo znowu lipa wyjdzie
27 lip 2009, 17:54
W centrum też cichutko. Ja już nie wierzę w żadne pogłoski Jak dostanę pasek z wypłatą dodatkowej kasiory albo zobaczę jakiś ślad na koncie to uwierzę Zbyt często miałam nadzieję, którą mi odbierano
27 lip 2009, 18:55
siwy13
dysan
witam czy może ktoś posiada jakiekolwiek informacje czy zostaną wypłacone narody 3% za I kwartał 2009 roku.
Ja również się mogę pochwalić, dostałem smycz i długopis Tyle radości, po co komu premię pieniężne
27 lip 2009, 19:14
Jestem z zachodniopomorskiego. Dzisiaj faktycznie jest ładna pogoda, ale mnie chodziło o pogodę w poprzednim tygodniu, kiedy wiało, grzmiało i były ulewne deszcze. Dzisiejszej nocy Krecik też zapowiedział nadchodzące z Niziny Szczecińskiej niże i fronty połączone z burzami i deszczem. Straciłem nadzieję na pogodne lato, podobnie jak i na to, że znajdą się pieniążki na nasze premie. Pozdrawiam. :
Ostatnio edytowano 27 lip 2009, 19:54 przez Nadir, łącznie edytowano 2 razy
literówki, początki zdań piszemy WIELKIMI LITERAMI
27 lip 2009, 19:22
Czy świeżo (w piątek) mianowani NUSowie "odważą" się wypłacić "zaległe" nagrody?
____________________________________ Polak ,katolik,hetero,szczęśliwy.Wszystkie błędy stylistyczne i ortograficzne są zamierzone jakiekolwiek powielanie ich i rozpowszechnianie bez zgody jest zabronione! טדאוש
27 lip 2009, 19:36
Tadeo74
Czy świeżo (w piątek) mianowani NUSowie "odważą" się wypłacić "zaległe" nagrody?
Czy możliwość wyciągania Tuska z kryzysu nie jest wystarczającą nagrodą?
____________________________________ Rostowski: Sytuacja Polski jest imponująca
27 lip 2009, 22:22
Ciekawe kto z kryzysu wyciągnie nas?
28 lip 2009, 04:55
Bergen
Ciekawe kto z kryzysu wyciągnie nas?
Nie sądzę żeby interesowało kogoś, co się u nas dzieje ONI chcą wyników, a nie ponoszenia jakiś kosztów Powtarzam się, ale wielu z Nas już pisało, że szefostwo każe nam się cieszyć, że mamy pracę. Nie mamy prawa mieć jakichkolwiek wymagań