Nieoficjalnie dowiedzieliśmy się, że Dyrektor Generalny MF wydał zgodę na wypłaty nagród. Szczegółów niestety nie znamy...
____________________________________ Mów otwarcie i otwarcie działaj, gdy w kraju dobre panują rządy.Otwarcie działaj, lecz mów ostrożnie, gdy rządy są złe...
24 lip 2009, 18:01
Nagrody 3% za I kwartał 2009
W moim US na pewno: przedwczoraj, niecałe 300 zł (netto), za kwartały I i II. Zupełnie nie mam pomysłu co z taką kasą zrobić. Może jakieś propozycje?
____________________________________ Osiem lat podstawówki, cztery liceum, potem pięć - bite! - studiów, dyplom z wyróżnieniem, dwadzieścia lat praktyki, i oto mi płacą, jakby ktoś dał mi w mordę
24 lip 2009, 19:26
Leibowitz
W moim US na pewno: przedwczoraj, niecałe 300 zł (netto), za kwartały I i II. Zupełnie nie mam pomysłu co z taką kasą zrobić. Może jakieś propozycje?
Tego się obawiałem. 3% bez oszczędności... albo podział , który nie satysfakcjonuje. Pierwsze zadanie dla nowych naczelników.
____________________________________ "Tylko zmiana jest niezmienna" - Heraklit
24 lip 2009, 19:38
Wiesz, dobre i 300 stówy na rączkę! W Wawie za Wisłą nic się nie dzieję Nawet na dropne piwko nie ma, dlatego wieczory nie miastowe Hmmm...Może do końca m-ca coś się zdeklaruje. Czy reszta Warszawy może się wypowiedzieć na temat nagród?! Targówek nie musi, bo temat znany jest. Oni mogą świętować Więc Warszawo, odezwij się! A jeśli chodzi o pomysł, to mogę podać numer konta, chętnie odciąże Cię z tego widać męczącego problemu
24 lip 2009, 20:10
A co sie dzieje w UKS-ach? Jakaś kasa będzie dodatkowa? Czy sama gola pensyja ?
_______________________________ Proszę czytać regulamin forum. I stosować.
Ostatnio edytowano 26 lip 2009, 15:46 przez toga, łącznie edytowano 2 razy
Początki zdań piszemy Wielkimi Literami
25 lip 2009, 05:52
zaba222
A co sie dzieje w UKS-ach? Jakaś kasa będzie dodatkowa? Czy sama gola pensyja ?
_______________________________ Proszę czytać regulamin forum. I stosować.
W UKS Lublin kasa podzielona do wypłaty brakuje tylko podpisu dyrektora
25 lip 2009, 06:52
Skoro pomału wypłacają, to my też się kiedyś doczekamy. Powiadają, że nadzieja umiera ostatnia.
25 lip 2009, 07:36
Agusia85
Skoro pomału wypłacają, to my też się kiedyś doczekamy. Powiadają, że nadzieja umiera ostatnia.
Czy już sporządziłaś listę zakupów?...
____________________________________ Nie jesteś tym, kim myślisz, że jesteś - lecz tym, kim się stajesz, gdy myślisz kim jesteś.
25 lip 2009, 08:01
To nie chodzi o zakupy. Na wakacje potrzebuje więc coś by się przydało
25 lip 2009, 13:17
US Leszno -cisza Czy gdzieś w Wielkopolsce wypłacają???
25 lip 2009, 14:02
W Stargardzie też cicho
25 lip 2009, 15:12
Wymiar
US Leszno -cisza Czy gdzieś w Wielkopolsce wypłacają???
Z tego co tutaj wyczytałam to podobno w którymś poznańskim US... ale nie udało mi się ustalić w którym i czy to prawda.
25 lip 2009, 16:07
warszafka
Wiesz, dobre i 300 stówy na rączkę! W Wawie za Wisłą nic się nie dzieję Nawet na dropne piwko nie ma, dlatego wieczory nie miastowe Hmmm...Może do końca m-ca coś się zdeklaruje. Czy reszta Warszawy może się wypowiedzieć na temat nagród?! Targówek nie musi, bo temat znany jest. Oni mogą świętować Więc Warszawo, odezwij się! A jeśli chodzi o pomysł, to mogę podać numer konta, chętnie odciąże Cię z tego widać męczącego problemu
Sorry, ale teraz widzę, że moje pytanie, choć czysto retoryczne, nie należało do najmądrzejszych:-((( Because okazało się, że wczasując ponad stan, nie wystarczyło tej kasy nawet na nieznaczną część wygenerowanego debetu:-((((((
A teraz cóż robić, czas chyba pójść w ślady Janosika z pewnymi modyfikacjami, hłe hłe.
____________________________________ Osiem lat podstawówki, cztery liceum, potem pięć - bite! - studiów, dyplom z wyróżnieniem, dwadzieścia lat praktyki, i oto mi płacą, jakby ktoś dał mi w mordę
25 lip 2009, 19:45
Na zachodzie - jak w powieści Remarque'a - bez zmian. Kompletna cisza. Dyrektor miał pojechać do warszawy 23.07.2009r, coś załatwić ale nadal nic nie wiadomo. Stan konta się nie zmienił. Inni którzy już wypłacili więcej widać działali niż mówili, jeździli, pisali, dzwonili. I znaleźli pieniądze. Inni siedzą cicho, bo się boją i nie mają nic. A my nadal czekamy,grzecznie, cierpliwie,ciesząc się,że mamy tę pracę. narażeni na stresy, obelgi podatników, pełnomocników (zwłaszcza mecenasów), skargi i uchylanie (niesłuszne decyzji przez IS lub NSA. Sam z kolegami usłyszałem od jednego z prawników, że mam schizofrenię i posługuję się dialektyką marksistowsko-leninowską. Co wy na to? Żadnej obrony ze strony prawa, w takiej sytuacji, nie mamy. Pozdrowienia znad zimnego morza.
Ostatnio edytowano 26 lip 2009, 06:34 przez Nadir, łącznie edytowano 2 razy