Teraz jest 04 wrz 2025, 07:40

Odpowiedz w wątku  [ Posty: 68 ]  idź do strony:  Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5  Następna strona
Dodatek zadaniowy 
Autor Treść postu
Zaawansowany

REJESTRACJA11 gru 2019, 13:51

POSTY        43
Post Re: Dodatek zadaniowy
Czy ktoś zna zasady przyznawania dodatków?
Nie dostałam nic nawet 1 zł

03 sty 2021, 12:51
Specjalista

REJESTRACJA09 gru 2015, 14:56

POSTY        547
Zasada jest taka, że im dokładniej wyliżesz dupę tym więcej dostajesz. Ci co dostali - do dzisiaj mówią, że czują delikatny posmak gówna, mimo że przechodząc covida stracili smak i węch.

03 sty 2021, 13:10
Zaawansowany
Własny awatar

REJESTRACJA14 lip 2019, 13:48

POSTY        30
Nie wiem jakie były zasady przyznawania dodatków Covid. Z tego co mówi się w kuluarach to Nusy mogły wytypować jakiś procent do dodatków zadaniowych ( cholera wie dlaczego tylko niektórzy byli typowani). W urzędach był podział na poszczególne działy ( np:.po 2, 4 ,6 a nawet wszyscy pracownicy- w zależności od uznania). Wiadomo że trzeba było uzasadnić , że w tym właśnie kwartale zrobiłeś więcej niż w poprzednim. Trzeba było to udowodnić. :angry2:
Za każdy miesiąc jest inna kwota. Jak dostanę pasek to napiszę ile było za poszczególne miesiące, czyli ile można max otrzymać. Ogólnie wpłynęła kwota 1053 zł. Więc każdy miał za coś ucinane. Ja np. za zwolnienie covidowe.

03 sty 2021, 13:51
Zaawansowany

REJESTRACJA11 gru 2019, 13:51

POSTY        43
Super. Nie byłam ani jednego dnia na zwolnieniu, ani na pracy zdalnej. Widzę że bardzo opłacalne jest pracowanie non-stop.
Chyba lepiej dbać o zdrowie swoje i rodziny. <_<

03 sty 2021, 16:40
Specjalista
Własny awatar

REJESTRACJA05 cze 2020, 10:38

POSTY        487
Kabapa10                    

Nie wiem jakie były zasady przyznawania dodatków Covid. Z tego co mówi się w kuluarach to Nusy mogły wytypować jakiś procent do dodatków zadaniowych ( cholera wie dlaczego tylko niektórzy byli typowani). W urzędach był podział na poszczególne działy ( np:.po 2, 4 ,6 a nawet wszyscy pracownicy- w zależności od uznania). Wiadomo że trzeba było uzasadnić , że w tym właśnie kwartale zrobiłeś więcej niż w poprzednim. Trzeba było to udowodnić. :angry2:
Za każdy miesiąc jest inna kwota. Jak dostanę pasek to napiszę ile było za poszczególne miesiące, czyli ile można max otrzymać. Ogólnie wpłynęła kwota 1053 zł. Więc każdy miał za coś ucinane. Ja np. za zwolnienie covidowe.

Dodatki były na "otarcie łez" i żeby poróżnić ludzi. ZAP...dol cały rok...a dodatki "z wybranych miesięcy" <_<
Ciekawe, czy Twoją robotę ktoś "przejął".Jak policzysz to co zostało "okrojone' z podwyżek to i tak  :dupa: w miodzie 3mmsie--

03 sty 2021, 18:51
Specjalista

POSTY        547
@violetta1234
Chyba nowa w KAS co? Od kiedy tu się opłacało pracować non-stop? Powiedz, że jeszcze nadgodziny rąbałaś?

03 sty 2021, 20:29
Znawca

REJESTRACJA20 lut 2020, 18:34

POSTY        146
Jak to rozumieć  - zapierniczałem non stop przez cały rok a dodatek covidowy dali mi za miesiąc w którym złapałem to coś co skutkowało tym że dostałem dodatek pomniejszony o okres L4... Rozumiem że to celowe działanie żeby trochę zaoszczędzić...

03 sty 2021, 20:33
Specjalista
Własny awatar

POSTY        487
blacksheep                    

Jak to rozumieć  - zapierniczałem non stop przez cały rok a dodatek covidowy dali mi za miesiąc w którym złapałem to coś co skutkowało tym że dostałem dodatek pomniejszony o okres L4... Rozumiem że to celowe działanie żeby trochę zaoszczędzić...

E, gdzież by tam oszczędzać. Wybrano miesiące, gdzie "swoi" wyrabiali wszystkie dniówki..., sprawiedliwie :brawa:  <_<

03 sty 2021, 20:45
Specjalista

POSTY        547
No coli za naszą wypłatę to już dużo nie wypijemy!

03 sty 2021, 21:07
Specjalista
Własny awatar

POSTY        487
Herbatnick                    

No coli za naszą wypłatę to już dużo nie wypijemy!

Faktycznie, trzeba będzie regenerować wątrobę po przyjęciu cukru w bardziej przyswajalnej formie ;)
I żeby MF za bardzo się nie obłowił akcyzą....samozaopatrzenie pije-===[  ( dla zdrowia) oczywiście czytaj=--===

03 sty 2021, 21:21
Zaawansowany
Własny awatar

REJESTRACJA14 lip 2019, 13:48

POSTY        30
Z tego co wiem , to jeśli na dany dział było przyznanych np. 5 osób do dodatku zadaniowego ( no bo przecież nie wszyscy wykonują dodatkowe zadania  :nonono:  :mur: ) a w danym dziale jest np 10 osób, to wówczas kiero decyduje dla kogo dodatek. Tak więc jeśli nie dostał ktoś wcale ,to on nie wyznaczył no stwierdził że nawet jaki zapier... cały czas to mało istotne i nic dodatkowego nie zrobiłaś. Tak właśnie po to wprowadzili DIS te dodatki żeby nie dać wszystkim. Serio nie rozumiem tego działania. Tylko poróżni to ludzi. Mądry kiero powinien rozdzielić tak, środki  żeby wszyscy dostali chociaż coś w którymś z miesięcy w danym kwartalne. Ale niestety, myślenie wciąż boli...
Przykro że nie dostałaś nic. :(  Ja już nie zapierdzielam jak idiota, nie warto :nonono: . Zdrowie ważniejsze.

03 sty 2021, 22:51
Specjalista
Własny awatar

POSTY        487
Kabapa10                    

Z tego co wiem , to jeśli na dany dział było przyznanych np. 5 osób do dodatku zadaniowego ( no bo przecież nie wszyscy wykonują dodatkowe zadania  :nonono:  :mur: ) a w danym dziale jest np 10 osób, to wówczas kiero decyduje dla kogo dodatek. Tak więc jeśli nie dostał ktoś wcale ,to on nie wyznaczył no stwierdził że nawet jaki zapier... cały czas to mało istotne i nic dodatkowego nie zrobiłaś. Tak właśnie po to wprowadzili DIS te dodatki żeby nie dać wszystkim. Serio nie rozumiem tego działania. Tylko poróżni to ludzi. Mądry kiero powinien rozdzielić tak, środki  żeby wszyscy dostali chociaż coś w którymś z miesięcy w danym kwartalne. Ale niestety, myślenie wciąż boli...
Przykro że nie dostałaś nic. :(  Ja już nie zapierdzielam jak idiota, nie warto :nonono: . Zdrowie ważniejsze.

Przyłączam się do postu w całej rozciągłości. Fakt poziom myślenia powinien iść za zajmowanym stanowiskiem...
Tylko z myśleniem "na dole" wiąże się odpowiedzialność za wykonywane zadania...taka mała dygresja <_<
Cóż, trzeba przestać myśleć (w tym o nagrodach) i zadbać o zdrowie czytaj=--===  3mmsie--

04 sty 2021, 08:51
Znawca
Własny awatar

REJESTRACJA09 gru 2017, 19:32

POSTY        132
Dodatki zadaniowe będą w tym roku dla wybranych przez kierownika za każdy kwartał?

04 sty 2021, 10:28
Specjalista
Własny awatar

POSTY        487
Donatella                    

Dodatki zadaniowe będą w tym roku dla wybranych przez kierownika za każdy kwartał?

Dodatków nie będzie, bo nie ma dodatkowych zadań czytaj=--=== Wszystko w ramach obowiązków podstawowych :nonono:

04 sty 2021, 11:24
Odpowiedz w wątku   [ Posty: 68 ]  idź do strony:  Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5  Następna strona