Czy jest "już" jakiś US z objawionym pracownikom nowym regulaminem organizacyjnym? Kto pierwszy? PS - Obudziła się Etna - przypadek?
Ostatnio edytowano 01 mar 2017, 08:39 przez ankara, łącznie edytowano 1 raz
01 mar 2017, 08:31
Re: Struktura US od 1 marca
Legalne czy nielegalne?
01 mar 2017, 08:37
I jest Opublikowane... a jakże, kilkanaście godzin po wejściu w życie
____________________________________ wiązanie przyszłości z pracą w administracji publicznej, to błąd podstawowy - inspektor / T. Ludwiński
01 mar 2017, 22:50
A jest, nie wiadomo czy ostateczna i oficjalna wersja ale jest.
02 mar 2017, 13:12
Takiego sajgonu jak długo żyję i pracuję nigdy nie widziałam, jedno wielkie nieporozumienie.
02 mar 2017, 17:14
U nas dzisiaj były przeprowadzane przez P. Naczelnik rozmowy z pracownikami i chyba już prawie wszyscy wiedzą gdzie się znajdują i co robią. Ja wracam tam skąd przyszedłem 23 miesiące temu. No i dobrze.
____________________________________ Nie jesteś tym, kim myślisz, że jesteś - lecz tym, kim się stajesz, gdy myślisz kim jesteś.
02 mar 2017, 21:44
Witam wiecie może coś a temat zmian dotyczących dochodów zagranicznych ? Podobno ma być to samodzielna komórka ? IAS Warszawa juz coś takiego jest, czy w którymś Urzędzie Skarbowym coś takiego jest już wprowadzone ?
03 mar 2017, 08:38
Nadir
U nas dzisiaj były przeprowadzane przez P. Naczelnik rozmowy z pracownikami i chyba już prawie wszyscy wiedzą gdzie się znajdują i co robią. Ja wracam tam skąd przyszedłem 23 miesiące temu. No i dobrze.
Jakie to województwo i jaki rodzaj urzędu ? Jeśli można wiedzieć , oczywiście !
03 mar 2017, 08:47
U nas też od wczoraj wszystko wiadomo - kto, gdzie, z kim i pod kim. U mnie zakres obowiązków i kierownik bez zmian, także ok
03 mar 2017, 09:22
Czy wyspecjalizowane US istnieją nadal i czy są w strukturze KAS ? Może ktoś pomoże mi znaleźć odpowiedni przepis ? ... ok mam :)
03 mar 2017, 11:14
Halaszka
Jakie to województwo i jaki rodzaj urzędu ? Jeśli można wiedzieć , oczywiście !
Pomorskie, Gdańsk, duży.
____________________________________ Nie jesteś tym, kim myślisz, że jesteś - lecz tym, kim się stajesz, gdy myślisz kim jesteś.
03 mar 2017, 11:58
Funkcjonowanie w strukturze, której póki co nie ma, a ma być ponoć fatalna, jest wyczerpujące psychicznie... Na szczęście kończy się już pracowniczy piątunio i następuje wyluzowanie
03 mar 2017, 15:51
Wiecie może co z pracownikami którzy mają stanowiska Referent bądź St. Referent ale mają wykształcenie średnie? Czy oni są w ogóle brani pod uwagę jako pracownicy KAS?
04 mar 2017, 12:00
vanitas
Na szczęście kończy się już pracowniczy piątunio i następuje wyluzowanie
Ale jutro znowu już niedziela
Taki joke