____________________________________ Videtur et hoc mihi Platforninem non debere esse Poza tym uważam że Platformę należy zniszczyć /Katon starszy/
Ostatnio edytowano 07 wrz 2013, 16:45 przez Badman, łącznie edytowano 1 raz
07 wrz 2013, 16:45
Re: Święto Skarbowca
Lepiej z pi...dą niż w ciąży Oczywiście jedno drugiego nie wyklucza. Jak się bawić to się bawić...
Od dawna mnie nic tak nie rozbawiło... Dobre Swoją drogą, taka ostra zabawa świadczyć musi o frustracji, np. z powodu "zamrażarki"
08 wrz 2013, 17:23
w tej ostrej zabawie była smietanka która nadwornych karze za kodeks etyki a tu sam guru wystepuje w głównej roli jako iskra zapłonowa. ciekawe czy DIS wyciagnie z tego zajscia jakieś konsekwencje w końcu to impreza służbowa.
Możemy sami ustalić sobie DZIEŃ SKARBOWCA. Nie potrzeba do tego zarządzenia MF.
____________________________________ "Tylko zmiana jest niezmienna" - Heraklit
27 maja 2014, 09:31
Re: Dzień Skarbowości [*]
Niczego nie zabrali, tylko uchylili zarządzenie sprzeczne z zasadami techniki normotwórczej. Nie można zarządzeniem powielać przepisów ustawowych. A Dzień Skarbowości został ustalony na dzień 31 lipca zgodnie z art. 6a ustawy o urzędach i izbach skarbowych. Ponieważ Zarządzenie MF było starsze niż przepis art. 6a to w dniu jego wydania miało rację bytu. Teraz już nie więc zostało wyeliminowane. I słusznie.
27 maja 2014, 10:08
Re: Dzień Skarbowości [*]
Ahaaaa, dziękuję za wyjaśnienie ;-)
27 maja 2014, 10:12
czy to dzisiaj jest to święto? u nas cisza
27 maja 2014, 11:18
bopie
czy to dzisiaj jest to święto? u nas cisza
A czy dzisiaj jest 31 lipca?
27 maja 2014, 13:03
Ja w ubiegłym roku na święto skarbowca dostałem wezwanie do prokuratury. Taką gehennę stworzył nam NUS, bo to z jego inicjatywy.
29 maja 2014, 17:10
A ja proponuję minutę ciszy :( Jest coraz gorzej.
29 maja 2014, 21:02
pacia25
Czego możemy oczekiwać w tegoroczne święto Skarbowca? Jak świętujecie w swoich Urzędach?