Dziś na koncie 59,86 PLN x 7miesięcy Wreszcie Czemu tak mało
Twoje stanowisko jest warte 59 złoty? To jawna prowokacja. Ile punktów?
____________________________________ Rostowski: Sytuacja Polski jest imponująca
20 sie 2008, 20:21
wjawor
Wjaworze - nie bądź taki zachłanny, dostałeś podwyżkę z górnej półki. :piwo: Sorry za niedyskrecję, ale komu lub czemu zawdzięczasz to wyróżnienie?
20 sie 2008, 20:34
Drago
Nie pamiętam, tak dawno mnie zwartościowali No i pamiętaj, że to prawie 60, a nie byle jakie 59 i to nie jakieś tam brutto, a "na rączkę". Jak to motywuje <_<
outsider
...Sorry za niedyskrecję, ale komu lub czemu zawdzięczasz to wyróżnienie?
Oczywiście zadziałał tu mój wdzięk osobisty, któremu nikt i nic nie jest się w stanie oprzeć. :blush:
____________________________________ Inde datae leges, ne fortior omnia posset - Po to zostały dane prawa, aby silniejszy nie mógł wszystkiego.
20 sie 2008, 20:39
wjawor
<!--quoteo(post=33562:date=20. 08. 2008 g. 20:21:name=Drago)--><div class='quotetop'>(Drago @ 20. 08. 2008 g. 20:21) [snapback]33562[/snapback]</div><div class='quotemain'><!--quotec-->
Nie pamiętam, tak dawno mnie zwartościowali No i pamiętaj, że to prawie 60, a nie byle jakie 59 i to nie jakieś tam brutto, a "na rączkę". Jak to motywuje <_<
outsider
...Sorry za niedyskrecję, ale komu lub czemu zawdzięczasz to wyróżnienie?
Oczywiście zadziałał tu mój wdzięk osobisty, któremu nikt i nic nie jest się w stanie oprzeć. :blush: <!--QuoteEnd--></div><!--QuoteEEnd-->
Aha, rozumiem! To jednak zwartościowali osobę, a nie stanowisko.
20 sie 2008, 20:56
wjawor
U nas w UKS Rzeszów to samo, z tym że 87 i coś tam brutto x 8 miesięcy dla każdego. Uważamy, że jest to dodatek lojalnościowy wobec SC i płacą go za uczestnictwo w korpusie, a nie jakaś resortowa podwyżka, która podlega różnym podziałom
____________________________________ TEMPUS REGIT ACTUM
21 sie 2008, 05:57
To tylko pogratulować. Jakie by te pieniądze nie były, zawsze to jakiś zastrzyk gotówki. A u nas we Wrocławiu nadal cisza
21 sie 2008, 06:42
wjawor
Podział był zróżnicowany czy wszyscy po równo ? bo u nas zróżnicowano tak jak wyszło wartościowanie , to jest poprostu :mur:
____________________________________ Żeby mi się tak chciało, jak mi się nie chce
21 sie 2008, 07:31
klina
To tylko pogratulować. Jakie by te pieniądze nie były, zawsze to jakiś zastrzyk gotówki. A u nas we Wrocławiu nadal cisza
Doradzam jak najdalej posuniętą roztropność przy wyborze strzykawki, kiedy już we Wrocławiu zrobi się głośno i rzeczony zastrzyk z fazy dream przejdzie do statusu cash, przedawkowanie bywa zabójczo niebezpiecznie, chyba, że rzeczona "gotówka" zostanie zamieniona na inny czynnik katalizujący dobre samopoczucie (mierzony w pojemności butelki 0,5 l- 0,7 l )- z uwagi na skromność środków nie ma co rozważać innych wariantów, a podane są w miarę bezpieczne.
____________________________________ idź wyprostowany wśród tych co na kolanach
21 sie 2008, 08:13
A ja uważam, że najciekawsze są zarządzenia, regulaminy i zasady co do podziału nowego składnika wynagrodzenia a raczej ich TOTALNY brak. Sami POmysłodawcy nie mają POjęcia czemu ten dodatek ma służyć i dlaczego został wprowadzony.
____________________________________ Kardynała Richelieu sekret wam dziś zdradzę. Od przyjaciół Boże strzeż z wrogami sobie poradzę. C.T.
21 sie 2008, 10:17
Supersaper chyba się mylisz bo w moim US nie wiadomo kiedy będzie wypłacone gdyż tworzą procedury, regulaminy itp. :za2:
21 sie 2008, 10:27
wjawor
No i pamiętaj, że to prawie 60, a nie byle jakie 59 i to nie jakieś tam brutto, a "na rączkę". Jak to motywuje <_<
Nie rozpij się z radości :piwo:
Niektórzy muszą ciułać grosz do grosza żeby przeżyć do pierwszego: <a href="http://fakty.interia.pl/kraj/prawo_i_bezprawie/news/palikot-swiadomie-lamie-prawo-by-zaoszczedzic,1166069" target="_blank">http://fakty.interia.pl/kraj/prawo_i_bezpr...czedzic,1166069</a>
____________________________________ Rostowski: Sytuacja Polski jest imponująca
21 sie 2008, 19:07
<a href="http://gazetapraca.pl/gazetapraca/1,88932,5616641,Wynagrodzenia_w_sektorze_publicznym_w_2007_roku.html" target="_blank">http://gazetapraca.pl/gazetapraca/1,88932,..._2007_roku.html</a> A Wy potraficie tylko narzekać...))
22 sie 2008, 10:21
Jak dzielicie kasę - dodatki specjalne i z wartościowania? Macie jakieś dobre rozwiązania???
26 sie 2008, 05:21
U nas Naczelnik (odgórnie ustalone przez DIS) - 120 Zastępcy + GK - 100 Kierownicy - 80 Pracownicy - 77
Wszystko w kwotach brutto oczywista, niestety.
Co do wynagrodzeń pamiętajcie drodzy, że jesteśmy służbą! Skoro zgodziliśmy być służącymi to tak jesteśmy traktowani.
Pozdrawiam
Ostatnio edytowano 26 sie 2008, 06:51 przez wheelerfan, łącznie edytowano 1 raz