____________________________________ always look on the bright side of life
Ostatnio edytowano 13 lis 2006, 23:17 przez elsinore, łącznie edytowano 1 raz
13 lis 2006, 23:29
Cóż, dla mniej odważnych - mała uwaga. Jeśli wysyłacie maile z domowych kompów, to sprawdźcie, czy się nie przedstawia nazwiskiem Wasz program pocztowy.
____________________________________ Inde datae leges, ne fortior omnia posset - Po to zostały dane prawa, aby silniejszy nie mógł wszystkiego.
Ostatnio edytowano 14 lis 2006, 09:26 przez wjawor, łącznie edytowano 1 raz
13 lis 2006, 23:46
wjawor
Cóż dla mniej odważnych - mała uwaga. Jeśli wysyłacie maile z domowych kompów, to sprawdźcie czy się nie przedstawia nazwiskiem Wasz program pocztowy.
Bez obaw - u mnie zarejestrowany jest na teściową...
Ostatnio edytowano 14 lis 2006, 09:26 przez elsinore, łącznie edytowano 1 raz
13 lis 2006, 23:50
Wśród wielkopolskich posłów są "rodzynki", których reakcji jestem bardzo ciekaw: Renata Beger Adam Szejnfeld Stanisław Stec. Przyznacie, że doborowe towarzystwo.
____________________________________ Inde datae leges, ne fortior omnia posset - Po to zostały dane prawa, aby silniejszy nie mógł wszystkiego.
13 lis 2006, 23:59
elsinore
Bez obaw - u mnie zarejestrowany jest na teściową...
To już teraz będą wsadzać za wyrażanie protestu mailem? Za stary jestem bym się bał.
------ Na razie odpowiedź dał mi tylko autoresponder- Czy tam pracują same automaty?
____________________________________ "Tylko zmiana jest niezmienna" - Heraklit
Ostatnio edytowano 14 lis 2006, 09:27 przez tranqilo, łącznie edytowano 1 raz
14 lis 2006, 00:07
Ludzie! Dostałam odpowiedź! Co prawda tylko z PiSu, ale tak się cieszę. W piątek wysłane w południe i już we wtorek rano jest! Ach ta technika...
Wjawor
Ja nie wiedziałam, że trzeba przejść do konspiracji. Myślałam, że w IV RP (?) można wygłaszać swoje poglądy i wysyłam listy pod swoim nazwiskiem. Czyżby 12 grudnia mieli wprowadzić NOWY stan wojenny? Jakby co, to ja będę na 3 pryczy od lewej...
____________________________________ Służ panu wiernie, on ci za to pierdnie.
Ostatnio edytowano 15 lis 2006, 00:08 przez Pinero, łącznie edytowano 1 raz
14 lis 2006, 17:03
PINERO - masz szczęście, bo szybko wysłałaś. Ja pewnie poczekam z miesiąc, bo na razie tylko autoresponder z PISu mi odpowiedział: <!--quoteo--><div class='quotetop'></div><div class='quotemain'><!--quotec-->Państwa wiadomość została zarejestrowana. Dziękujemy. Prawo i Sprawiedliwość<!--QuoteEnd--></div><!--QuoteEEnd-->
Może się też zdarzyć, że większość naszych listów utknie na długo w filtrach antyspamowych - po coś je w końcu wymyślili.
____________________________________ "Tylko zmiana jest niezmienna" - Heraklit
Ostatnio edytowano 15 lis 2006, 00:08 przez tranqilo, łącznie edytowano 1 raz
14 lis 2006, 17:12
Strona z bazą adresową posłów znajduje się <a href="http://www.sejm.gov.pl/poslowie/posel.html" target="_blank">TU</a>.
Ostatnio edytowano 15 lis 2006, 00:27 przez j_a_nek, łącznie edytowano 1 raz
15 lis 2006, 00:26
A tak odpowiada CIR:
<!--quoteo--><div class='quotetop'></div><div class='quotemain'><!--quotec-->Dziekujemy za przeslanie do nas listu.Postaramy sie jak najszybciej odpowiedziec lub przeslemy Panstwa list do odpowiedniego adresata.Centrum Informacyjne Rzadu<!--QuoteEnd--></div><!--QuoteEEnd-->
15 lis 2006, 06:09
Ja też wreszcie dostałem odpowiedź, po 4 dniach - standard "nie jesteśmy właściwi...", ale zawsze coś.
____________________________________ <!--sizeo:2--><span style="font-size:10pt;line-height:100%"><!--/sizeo--><!--fonto:Arial--><span style="font-family:Arial"><!--/fonto--><!--coloro:#FF6666--><span style="color:#FF6666"><!--/coloro--> AKCJA OSTRZEGAWCZA <!--colorc--></span><!--/colorc--><!--fontc--></span><!--/fontc--><!--sizec--></span><!--/sizec-->
Ostatnio edytowano 15 lis 2006, 08:11 przez Toms, łącznie edytowano 1 raz
15 lis 2006, 07:31
Ja dostałam od razu odpowiedź z automatów, ale od Prezydenta nic - cisza. Dzisiaj poinformuję elektronicznie posłów z mojego okręgu.
____________________________________ myślę więc jestem
Ostatnio edytowano 15 lis 2006, 08:26 przez sonieczka, łącznie edytowano 1 raz
15 lis 2006, 08:19
Dopiero dziś (wysłałem list w piątek 10.11 po południu) otrzymałem takiej treści informację z CIR-u...
Your message
To: Cir Informacje; biuro@pis.org.pl Subject: Protest przeciw braku waloryzacji płac w roku 2007 Sent: Fri, 10 Nov 2006 21:15:21 +0100
was not read
Pozostawię to, bez komentarza...
15 lis 2006, 18:57
A jak tam posłowie? Wielkopolscy od dwóch dni nabrali wody w usta. Nie mam żadnej odpowiedzi.
Ostatnio edytowano 15 lis 2006, 23:24 przez wjawor, łącznie edytowano 1 raz
15 lis 2006, 19:38
Grzecho
otrzymałem takiej treści informację z CIR-u... Your message was not read Pozostawię to, bez komentarza...
To i tak kulturnie! Mogli odpisać np. "kiss my ass"! Albo jeszcze gorzej: "suck my c*ck"! Czy wręcz "lick my dick" :rolleyes:
____________________________________ Nie jesteś tym, kim myślisz, że jesteś - lecz tym, kim się stajesz, gdy myślisz kim jesteś.
Ostatnio edytowano 15 lis 2006, 19:49 przez Nadir, łącznie edytowano 1 raz