Ja też czekam. Mój NUS złożył zamówienie na kase. Może coś się do końca tygodnia wyjaśni? Tak - nadzieja umiera ostatnia.
NUS w wlkp??
15 lip 2009, 13:33
Nagrody 3% za I kwartał 2009
OLsztyn dzieli (IS). W piątek nagrody mają być na kontach. Sprawdzone i potwierdzone.
15 lip 2009, 16:55
Witajcie.W Zachodnniopomorskiem nadal cisza. Jak to jest ,że IS Wrocław dostało, ,parę US też, a w UKS cisza? Jesteśmy gorsi od pracowników Izb? Niby dlaczego? nie zgadzam się. My też ciężko pracujemy, przygotowujemy dokumenty, przesłuchujemy świadków, strony ( a to jest trudna sztuka), następnie decyzje, które trafiają do IS ( bo więkkszość się odwołuje) I nie mamy z tego nic, prócz stresu i zmęczenia, strachu jak pracownicy IS rozpatrzą nasze decyzje.Czy bojąc się przegranej przed WSA i kosztów ich nie uchylą.Oni mają kasę my nie.
15 lip 2009, 17:35
Dolny Śląsk, wypłacili, 900 brutto...
15 lip 2009, 17:56
900 brutto - za I kwartał czy za oba łącznie?
15 lip 2009, 18:33
Piodar14
Witajcie.W Zachodnniopomorskiem nadal cisza. Jak to jest ,że IS Wrocław dostało, ,parę US też, a w UKS cisza? Jesteśmy gorsi od pracowników Izb? Niby dlaczego? nie zgadzam się. My też ciężko pracujemy, przygotowujemy dokumenty, przesłuchujemy świadków, strony ( a to jest trudna sztuka), następnie decyzje, które trafiają do IS ( bo więkkszość się odwołuje) I nie mamy z tego nic, prócz stresu i zmęczenia, strachu jak pracownicy IS rozpatrzą nasze decyzje.Czy bojąc się przegranej przed WSA i kosztów ich nie uchylą.Oni mają kasę my nie.
Zachodniopomorska Izba też nie ma kasy. Sprawdź następnym razem zanim coś napiszesz. A skoro ci tak źle w urzędzie, przenieś się do izby.
____________________________________ Lepiej widoczny. Widocznie lepszy!
15 lip 2009, 18:36
makob123
sylwiazzz
Ja też czekam. Mój NUS złożył zamówienie na kase. Może coś się do końca tygodnia wyjaśni? Tak - nadzieja umiera ostatnia.
NUS w wlkp??
czyżby NUS ze Śląska?
15 lip 2009, 19:46
Pisałem o tym, że są Izby i Urzędy Skarbowe, które dostały jakieś premie. A w innych województwach cisza. To jest co najmniej dziwne. Czyżby decydowały układy u JVR? Przecież wszyscy ciężko pracujemy dla tego budżetu. Pozdrowienia znad morza
Ostatnio edytowano 16 lip 2009, 05:32 przez Nadir, łącznie edytowano 1 raz
literówki
16 lip 2009, 05:25
Z tego co "fama" niesie w niektórych US nagrody są już wypłacane i rozpisane konkursy na zatrudnienie pracowników tj. uzupełnienie wakatów. Czy to jest prawda?
16 lip 2009, 09:42
desant
Z tego co "fama" niesie w niektórych US nagrody są już wypłacane i rozpisane konkursy na zatrudnienie pracowników tj. uzupełnienie wakatów. Czy to jest prawda?
Wszystkie famy noszą co im się żywnie podoba. W województwie ze Ślaska ze Śląskiem w nazwie też poszła fama, że w jednym z urzędów wypłacono oszczędności. Wszyscy wkoło wkurzeni, że w jednym się dało załatwić kasę a w innych już nie. A prawda jest tak,że fama poniesie wszystko.. niekoniecznie prawdę. Nie znam nikogo (a kontakty mam rozległe w całej Polsce) kto dostałby nagrodę lub jakiekolwiek pieniądze.
16 lip 2009, 09:52
Wszystkie famy noszą co im się żywnie podoba. W województwie ze Ślaska ze Śląskiem w nazwie też poszła fama, że w jednym z urzędów wypłacono oszczędności. Wszyscy wkoło wkurzeni, że w jednym się dało załatwić kasę a w innych już nie. A prawda jest tak,że fama poniesie wszystko.. niekoniecznie prawdę. Nie znam nikogo (a kontakty mam rozległe w całej Polsce) kto dostałby nagrodę lub jakiekolwiek pieniądze.
widocznie masz za słabe rejony kontaktowe, bo wiadomości niektóre są potwierdzone (patrz US W-wa Targówek) a to już początek gniewu tych, którzy grosza żadnego nie dostali!
16 lip 2009, 10:29
warszafka
widocznie masz za słabe rejony kontaktowe, bo wiadomości niektóre są potwierdzone (patrz US W-wa Targówek) a to już początek gniewu tych, którzy grosza żadnego nie dostali!
Ty pracujesz w US Warszawa Targówek??? Tam nie pytałam, ale pytałam we Wrocku oraz jeszcze jednym w województwie ze Śląska ze Śląskiem w nazwie. Pytałam w Wielkopolsce i Warmińsko-Mazurskim Poza tym jak powiadają: ,,jedna jaskółka wiosny nie czyni".
16 lip 2009, 10:35
NIPani
Ty pracujesz w US Warszawa Targówek??? Tam nie pytałam, ale pytałam we Wrocku oraz jeszcze jednym w województwie ze Śląska ze Śląskiem w nazwie. Pytałam w Wielkopolsce i Warmińsko-Mazurskim Poza tym jak powiadają "jedna jaskółka wiosny nie czyni".
Ja pracuje w jednym US z woj ze Śląska bez Śląska w nazwie i osobiście widziałem na swoim osobistym i prywatnym kontku wpływ kasiory z 3% za I i II kwartał 2009 r. Żonka mojego kolegi z pokoju obok pracuje w innym US w tym województwie i też widziała na swoim koncie to samo co ja. Natomiast koleżanka z IS powiedziała, że nic nie dostali i nie dostaną. Widocznie nie masz u nas kontaktów, ale my małe województwo jesteśmy.