Teraz jest 01 wrz 2025, 12:10

Odpowiedz w wątku  [ Posty: 286 ]  idź do strony:  Poprzednia strona  1 ... 17, 18, 19, 20, 21
Czas na PROTEST 
Autor Treść postu
Specjalista
Własny awatar

REJESTRACJA05 cze 2020, 10:38

POSTY        487
Post Re: Czas na PROTEST
Herbatnick                    

No tak, parę nicków w tajemniczy sposób ,,wyłączyło" się z dyskusji :D

Może przehulali nagrody  :czytaj: albo nie zapłacili za internet   :glare:

17 lis 2021, 16:49
Amator
Własny awatar

REJESTRACJA28 lis 2020, 11:41

POSTY        21
Zaczynamy w końcu protest? Jakieś masowe L4? Czy dalej będziemy siedzieć grzecznie na ciepłym krzesełku?

18 lis 2021, 06:29
Specjalista

REJESTRACJA09 gru 2015, 14:56

POSTY        547
Jaki protest? Mają dawać 2x po około 2tysie w grudniu, ludzie u mnie po godzinach zostają za frajer żeby zaległości gonić i licząc, że kierownik wniosek na nich napisze, a Ty tu z L4 wyjeżdżasz :) Czas na protest minął, u mnie Dorotka i Anetka chcą przytulić 2 tysiące na święta w grudniu haha

18 lis 2021, 07:32
Amator
Własny awatar

REJESTRACJA28 lis 2020, 11:41

POSTY        21
No tak,mea culpa. Dostaniemy jakieś zapchaj dziurę pieniądze na chwile i będzie po sprawie.

18 lis 2021, 08:14
Specjalista
Własny awatar

REJESTRACJA05 cze 2020, 10:38

POSTY        487
Herbatnick                    

Jaki protest? Mają dawać 2x po około 2tysie w grudniu, ludzie u mnie po godzinach zostają za frajer żeby zaległości gonić i licząc, że kierownik wniosek na nich napisze, a Ty tu z L4 wyjeżdżasz :) Czas na protest minął, u mnie Dorotka i Anetka chcą przytulić 2 tysiące na święta w grudniu haha

Znaczy się...na protest NIE MA czasu <_<

18 lis 2021, 17:31
Zaawansowany

REJESTRACJA05 gru 2018, 22:25

POSTY        90
uskasek                    

Znaczy się...na protest NIE MA czasu <_<

Jako odpowiedź, powtórzę tu treść komentarza do jednego z artykułów:

Wczytując się w nastroje ludzi w KAS, wydawać by się mogło, iż ich ostatnia szansa, upadła raczej definitywnie. Uważam jednak, że można przyznać - porównując do piłki meczowej lecącej w aut - nie dotknęła ona jeszcze gleby.

Co chyba najmniej przewidywane przez zrezygnowanych, zapomniane, a przez to najśmieszniejsze - tą "piłkę" ma przecież jeszcze prawo „dotknąć”... Solidarność!
Owszem, względem skuteczności takiego zagrania, nieuniknione będzie „zdarcie sobie łokci”, dla Nadziei pozostaje więc tylko pytanie, czy w ogóle istnieje ktoś, kto w pełni świadomie jest gotów - poprzez ryzyko (wszak ograniczonego) bólu - podjąć szansę zwycięstwa ??

19 lis 2021, 10:18
Odpowiedz w wątku   [ Posty: 286 ]  idź do strony:  Poprzednia strona  1 ... 17, 18, 19, 20, 21