<!--quoteo(post=25318:date=29. 02. 2008 g. 10:00:name=polk)--><div class='quotetop'>(polk @ 29. 02. 2008 g. 10:00) [snapback]25318[/snapback]</div><div class='quotemain'><!--quotec--> Nyny - co ty chcesz od DIS w Łodzi. Przecież to dusza człowiek.
Jak się robi IMPREZY w terenie tylko dla NUS-ów to duszą można być, ale towarzystwa. Szef nie był na wyjeździe? Nie widziałeś foto? :stop: <!--QuoteEnd--></div><!--QuoteEEnd-->
Ale spoko gościu jest. Naczelników nie powymieniał.
29 lut 2008, 22:15
outsider
<!--quoteo(post=25324:date=29. 02. 2008 g. 13:57:name=ita)--><div class='quotetop'>(ita @ 29. 02. 2008 g. 13:57) [snapback]25324[/snapback]</div><div class='quotemain'><!--quotec--> <!--quoteo(post=25323:date=29. 02. 2008 g. 11:59:name=inspektorek)--><div class='quotetop'>(inspektorek @ 29. 02. 2008 g. 11:59) [snapback]25323[/snapback]</div><div class='quotemain'><!--quotec--> czy ktoś wie co z p.o. DUKS?????????????
Poznański ponoć dziś odwołany. <!--QuoteEnd--></div><!--QuoteEEnd-->
A, co z p.o. DIS w Poznaniu? Czyżby był nietykalny? <!--QuoteEnd--></div><!--QuoteEEnd-->
były DUKS czeka na wolne DIS
29 lut 2008, 22:34
hej24
Czy coś wiadomo na temat odwoływania dyrektorów IS?
No pewnie, dwa lata temu paru poleciało !
29 lut 2008, 23:45
Pitbull
<!--quoteo(post=25167:date=27. 02. 2008 g. 20:24:name=hej24)--><div class='quotetop'>(hej24 @ 27. 02. 2008 g. 20:24) [snapback]25167[/snapback]</div><div class='quotemain'><!--quotec--> Czy coś wiadomo na temat odwoływania dyrektorów IS?
No pewnie, dwa lata temu paru poleciało ! <!--QuoteEnd--></div><!--QuoteEEnd-->
Pitek - Ona/On pyta, czy coś wiadomo w temacie odwoływania, a nie odwołanych jakiś czas temu. Pitek - nie nadążasz. Oj! Nie dobrze! Czyżby nadmiar zajęć?
Pit - ty rzeczywiście zmęczony jesteś! Ale rozumiem; postanowienia tudzież inne intrygi ...
01 mar 2008, 00:44
paszczak
<!--quoteo(post=25344:date=29. 02. 2008 g. 19:27:name=nyny)--><div class='quotetop'>(nyny @ 29. 02. 2008 g. 19:27) [snapback]25344[/snapback]</div><div class='quotemain'><!--quotec--> <!--quoteo(post=25318:date=29. 02. 2008 g. 10:00:name=polk)--><div class='quotetop'>(polk @ 29. 02. 2008 g. 10:00) [snapback]25318[/snapback]</div><div class='quotemain'><!--quotec--> Nyny - co ty chcesz od DIS w Łodzi. Przecież to dusza człowiek.
Jak się robi IMPREZY w terenie tylko dla NUS-ów to duszą można być, ale towarzystwa. Szef nie był na wyjeździe? Nie widziałeś foto? :stop: <!--QuoteEnd--></div><!--QuoteEEnd-->
Ale spoko gościu jest. Naczelników nie powymieniał. <!--QuoteEnd--></div><!--QuoteEEnd-->
:nonono: Czas luzaków się kończy. :rolleyes:
01 mar 2008, 14:06
termit
<!--quoteo(post=25354:date=29. 02. 2008 g. 22:15:name=paszczak)--><div class='quotetop'>(paszczak @ 29. 02. 2008 g. 22:15) [snapback]25354[/snapback]</div><div class='quotemain'><!--quotec--> <!--quoteo(post=25344:date=29. 02. 2008 g. 19:27:name=nyny)--><div class='quotetop'>(nyny @ 29. 02. 2008 g. 19:27) [snapback]25344[/snapback]</div><div class='quotemain'><!--quotec--> <!--quoteo(post=25318:date=29. 02. 2008 g. 10:00:name=polk)--><div class='quotetop'>(polk @ 29. 02. 2008 g. 10:00) [snapback]25318[/snapback]</div><div class='quotemain'><!--quotec--> Nyny - co ty chcesz od DIS w Łodzi. Przecież to dusza człowiek.
Ale spoko gościu jest. Naczelników nie powymieniał. <!--QuoteEnd--></div><!--QuoteEEnd-->
:nonono: Czas luzaków się kończy. :rolleyes: <!--QuoteEnd--></div><!--QuoteEEnd--> I słusznie ! Zagonić towarzystwo do roboty ! Bo przy tym całym oczekiwaniu na zmiany nastąpiło zbyt duże rozprężenie. Ludzie zamiast pracować zajmują się głównie plotkami o zmianach, a w niektórych województwach już się marzy jakiś nowy luzak na stołku!
01 mar 2008, 14:24
tak samo myślę o dyrektorach w IS w Pozaniu, też się już napracowali, czas na zmiany
01 mar 2008, 16:39
Zmiany na wysokich stanowiskach w MF i podległych jednostkach juz na stałe wpisały się w krajobraz powyborczy naszego kraju. Jest tylko pytanie, czy taka wymiana przyniesie jakiekolwiek korzyści pracownikom i czy tzw "gorszych" rzeczywiście zastąpią "lepsi"
01 mar 2008, 17:26
Wiarus61
Zmiany na wysokich stanowiskach w MF i podległych jednostkach juz na stałe wpisały się w krajobraz powyborczy naszego kraju. Jest tylko pytanie, czy taka wymiana przyniesie jakiekolwiek korzyści pracownikom i czy tzw "gorszych" rzeczywiście zastąpią "lepsi"
Dla ludzi nie ma znaczenia kto jest na górze. Istnieje tylko potrzeba igrzysk, o czymś trzeba mówić, czymś trzeba się interesować. Gdyby nie zmiany forum by poprostu padło.
01 mar 2008, 17:36
No PItbull! Przeginasz i to ostro. Forum zawsze będzie nezależnie od tego kto się wpisze.To taka nowa forma komunikacji, ale ty chyba nie wiesz co to znaczy. Pewnie jesteś jeszcze w zaściankach. Wieś śpiewa i tańczy.
02 mar 2008, 11:16
spodek
No PItbull! Przeginasz i to ostro. Forum zawsze będzie nezależnie od tego kto się wpisze.To taka nowa forma komunikacji, ale ty chyba nie wiesz co to znaczy. Pewnie jesteś jeszcze w zaściankach. Wieś śpiewa i tańczy.
Spodek, Ty nigdy nie zrobisz żadnej kariery, bo nie masz charakteru. Jesteś złośliwa i mściwa, a przede wszystkim za plecami innych opowiadasz kłamstwa. Starasz się mącić, bo wtedy widzisz szansę dla siebie. Nie tędy droga kochana. To nie są cechy człowieka, który może zarządzać innymi. Nie poznali się na tobie poprzedni przełożeni, jak i obecni. To o czymś świadczy, pomyśl! Nie wystarczy mieć o sobie wysokie mniemanie. Ważne jest to, jak inni ciebie odbierają, a to właśnie u ciebie leży. Liczysz, że kolejna zmiana władzy coś da? Dla ciebie nie, bo cały czas jesteś tym samym człowiekiem. Będziesz tkwiła w miejscu i to cię boli, a swoją frustrację starasz się wyładować na innych m.in. na mnie. Buźka
02 mar 2008, 13:26
Świetnie przedstawiłeś swoje cechy charakteru. Wszystkich tylko obrażasz i wprowadzasz zamieszanie. Nie potrafisz dyskutować i mówić na temat, a przede wszystkim czytać tego co piszą inni. Nigdy nie mówiłem, że chcę robić karierę, którą mi cały czas wmawiasz. Nie podobają mi się rządy obecnej władzy i czekam na zmiany. Mam do tego prawo. Jak byś nie zauważył wszyscy tutaj na to czekają? Myślę, więc, że powinienieś spadać i się nie wtrącać. :za2:
02 mar 2008, 14:34
spodek
Nie podobają mi się rządy obecnej władzy i czekam na zmiany. Mam do tego prawo. Jak byś nie zauważył wszyscy tutaj na to czekają? Myślę, więc, że powinni spadać! :za2:
Mi też I też mam nadzieję, że kiedy ludzie zobaczą że cudów nie ma to oprzytomnieją.
____________________________________ "Demokracja to cztery wilki i owca głosujące o obiedzie" R.A.Heinlein
Ostatnio edytowano 02 mar 2008, 17:11 przez kominiarz, łącznie edytowano 1 raz
02 mar 2008, 17:10
Po raz pierwszy zdecydowałam się wziąć udział w dyskusji na forum.
Przeczytałam Pani wymianę zdań z właścicielem nicka PTBULL i z przykrością stwierdaam, że zabrakło Pani klasy. Cyt. "Wieś śpiewa i tańczy" - co to ma być? Szeregowanie ludzi według miejsca zamieszkania? Ja mieszkam na wsi i nie mam zwyczaju obrażać mieszkańców miast. Oceniam ludzi według tego co sobą reprezentują. Pani niestety nie zaprezentowała niczego. Mogę tylko mieć nadzieję, że nigdy nikt nie da Pani ani grama władzy, bo są ludzie, którzy władzy nie powinni mieć nigdy - ludzie, których kompleksy zniszczyłyby współpracowników i podwładnych. Człowieka trzeba szanować, bez względu czy to prezes wielkiej spółki, czy stróż zza rogu, czy nowy DIS. Nie trzeba mieć pleców, nie trzeba się nikomu podlizywać ani oblewać błotem władzy - wystarczy być dobrym w swoim fachu by dać się zauważyć w tłumie pracowników i awansować. Jeśli się ma kompleksy lepiej nie otwierać ust. Nawet na tym forum.
Z poważaniem Anna D.
spodek
Świetnie przedstawiłeś swoje cechy charakteru. Wszystkich tylko obrażasz i wprowadzasz zamieszanie. Nie potrafisz dyskutować i mówić na temat, a przede wszystkim czytać tego co piszą inni. Nigdy nie mówiłem, że chcę robić karierę, którą mi cały czas wmawiasz. Nie podobają mi się rządy obecnej władzy i czekam na zmiany. Mam do tego prawo. Jak byś nie zauważył wszyscy tutaj na to czekają? Myślę, więc, że powinienieś spadać i się nie wtrącać. :za2: