Nadir - nie dziw się Warszawa a do tego pewna siebie kobieta i nie blondynka!
____________________________________ "Tylko zmiana jest niezmienna" - Heraklit
11 lis 2007, 15:04
tranqilo
Nadir - nie dziw się Warszawa a do tego pewna siebie kobieta i nie blondynka!
Ooo. Kolega zna koleżankę?! Sprawa nicka została już wyjaśniona. Zostały więc jeszcze dwie. Avatar i może by tak, w tej sytuacji, jakaś... fotka! Co?! :blush:
____________________________________ Nie jesteś tym, kim myślisz, że jesteś - lecz tym, kim się stajesz, gdy myślisz kim jesteś.
11 lis 2007, 18:42
Ja nie znam kolegę Nadira :blink:
Jesteś z IS Warszawa ?
11 lis 2007, 19:21
Fiufiureczka
Ja nie znam kolegę Nadira :blink:
Jesteś z IS Warszawa ?
Małe nieporozumienie. Sądziłem, że to Tranqilo Cię zna osobiście. "tranqilo Napisano 11. 11. 2007 g. 15:04 Nadir - nie dziw się Warszawa a do tego pewna siebie kobieta i nie blondynka!" To, że jesteś z Warszawy On po prostu wyczytał z Twojego info, a resztę zwyczajnie sobie wydedukował. I, jak widzę, nie pomylił się P.S. A skąd jestem, to też mam podane w swoim info. Aha. I gratuluję avatara! :wub:
____________________________________ Nie jesteś tym, kim myślisz, że jesteś - lecz tym, kim się stajesz, gdy myślisz kim jesteś.
Ostatnio edytowano 11 lis 2007, 20:07 przez Nadir, łącznie edytowano 1 raz
11 lis 2007, 20:06
Nadir
<!--quoteo(post=18147:date=11. 11. 2007 g. 15:04:name=tranqilo)--><div class='quotetop'>(tranqilo @ 11. 11. 2007 g. 15:04) [snapback]18147[/snapback]</div><div class='quotemain'><!--quotec--> Nadir - nie dziw się Warszawa a do tego pewna siebie kobieta i nie blondynka!
Ooo. Kolega zna koleżankę?! Sprawa nicka została już wyjaśniona. Zostały więc jeszcze dwie. Avatar i może by tak, w tej sytuacji, jakaś... fotka! Co?! :blush: <!--QuoteEnd--></div><!--QuoteEEnd-->
Jesteś z IS Warszawa ?
Nadir, jestem ciekawa, kto się ukrywa pod nickiem Tranqilo
Tranqilo, jesteś z IS Warszawa ?
11 lis 2007, 20:21
Pomorze wita! Słuchajcie, nie wiem o co kruszycie kopie??? prześcigacie się kto więcej zarabia, kto ma lepiej a kto gorzej... Ja pracuję w US już 10 rok, nie pamiętam abym kiedykolwiek dostała podwyżkę, pomijając tę "o inflację"( zawrotna kwota, średnio 20zł na m-c). <_< <_< W tak zwanym międzyczasie skończyłam studia podyplomowe z finansów, zdobyłam certyfikat z języka ang. i.... wciąż jestem referentem. Masakra!!!! Nie myślcie sobie, że nie próbowałam walczyć: kilkakrotnie odwiedzałam naszą P. Naczelnik, za każdym razem odpowiedź była jedna- NIE MAM. Dwa tyg. po mojej ostatniej wizycie u Naczelnika doszłu mnie słuchy,że podwyżki znowu dostała...... kontrola.!!! :mur: :mur: teraz nasi inspektorzy zarabiają już trzy razy więcej niż ja..... pozdrawiam
13 lis 2007, 09:02
Mam kolegę z US w Szczecinie , Który od 13 lat jest referentem zatem te podane wyżej 10 lat to jak widać jeszcze mało ale zapewne dotyczy to tego samego US . Pracownikom takich urzędów można życzyć tylko nowej pracy lub nowego kierownictwa . W moim US jest normalnie choć też są awanse niekiedy bez podwyżek tzw. awanse pocieszenia
14 lis 2007, 22:28
Fiufiureczka
...Jesteś z IS Warszawa ?
Nadir, jestem ciekawa, kto się ukrywa pod nickiem Tranqilo
Tranqilo, jesteś z IS Warszawa ?
Te uzgodnienia to może już na privie, bo dość mocno schodzicie z tematu. :angry2:
____________________________________ Inde datae leges, ne fortior omnia posset - Po to zostały dane prawa, aby silniejszy nie mógł wszystkiego.
14 lis 2007, 22:53
14 lat w firmie - starszy komisarz. Na wejściu dostałem starszego referenta i przy awansie na inspektora dostałem JEDYNĄ podwyżkę związaną z awansem...
15 lis 2007, 18:10
Już rozglądam się za nową pracą. U mnie na Dolnym Śląsku nie tylko nie ma podwyżek, ale są obniżki wynagrodzeń - bo jak inaczej nazwać faktyczną likwidację funduszu premiowego! Ciągle nas :sex:
15 lis 2007, 19:05
SzeJenka
Ja pracuję w US już 10 rok, nie pamiętam abym kiedykolwiek dostała podwyżkę, pomijając tę "o inflację" (zawrotna kwota, średnio 20zł na m-c). kilkakrotnie odwiedzałam naszą P. Naczelnik, za każdym razem odpowiedź była jedna- NIE MAM. Dwa tyg. po mojej ostatniej wizycie u Naczelnika doszły mnie słuchy,że podwyżki znowu dostała... kontrola!!! :mur:
Mozart
Mam kolegę z US w Szczecinie, Który od 13 lat jest referentem zatem te podane wyżej 10 lat to jak widać jeszcze mało ale zapewne dotyczy to tego samego US. W moim US jest normalnie choć też są awanse niekiedy bez podwyżek tzw. awanse pocieszenia
Juhas
14 lat w firmie - starszy komisarz. Na wejściu dostałem starszego referenta i przy awansie na inspektora dostałem JEDYNĄ podwyżkę związaną z awansem...
Maxer2007
Już rozglądam się za nową pracą. U mnie na Dolnym Śląsku nie tylko nie ma podwyżek, ale są obniżki wynagrodzeń - bo jak inaczej nazwać faktyczną likwidację funduszu premiowego! Ciągle nas :sex:
Tylko się pochlastać. Albo szczelić (sobie) w łep <_<
____________________________________ "Demokracja to cztery wilki i owca głosujące o obiedzie" R.A.Heinlein
15 lis 2007, 19:34
pracowałem w us przez 10 lat ... bez podwyżek z marnymi premiami... kasę zgarniali inni. co zrobiłem!??? .. przeniosłem się do UKSu i jest o wiele lepiej pod każdym względem ( kasa dużo lepsza) :brawa:
16 lis 2007, 07:51
NIPani
Pracuję w skarbowości od 1998r. Od tego czasu awansowałam stopień po stopniu od starszego referenta do starszego komisarza...nie dostałam za to ani złotówki.
Cóż, masz i tak duże szczęście. Ja pracuję w skarbowości od końca 1996 roku i ostałem się jedynie inspektorem.