Teraz jest 06 wrz 2025, 17:36

Odpowiedz w wątku  [ Posty: 58 ]  idź do strony:  Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5  Następna strona
Awanse bez podwyżek 
Autor Treść postu
Fachowiec

REJESTRACJA16 maja 2006, 21:36

POSTY        2772

LOKALIZACJAz MEKKI
Nadir - nie dziw się Warszawa  a do tego pewna siebie kobieta i nie blondynka!

11 lis 2007, 15:04
Zawodowiec

REJESTRACJA21 paź 2006, 19:09

POSTY        7731

LOKALIZACJATriCity

Ooo. Kolega zna koleżankę?! :o
Sprawa nicka została już wyjaśniona.
Zostały więc jeszcze dwie.
Avatar i może by tak, w tej sytuacji, jakaś... fotka! Co?!   :blush:

11 lis 2007, 18:42

REJESTRACJA09 lis 2007, 20:49

POSTY        47

Jesteś z IS Warszawa ?

11 lis 2007, 19:21
Zawodowiec

REJESTRACJA21 paź 2006, 19:09

POSTY        7731

LOKALIZACJATriCity

Ja nie znam kolegę Nadira  :blink:  

Jesteś z IS Warszawa ?

Małe nieporozumienie. Sądziłem, że to Tranqilo Cię zna osobiście.
"tranqilo Napisano 11. 11. 2007 g. 15:04 Nadir - nie dziw się Warszawa a do tego pewna siebie kobieta i nie blondynka!"
To, że jesteś z Warszawy On po prostu wyczytał z Twojego info, a resztę zwyczajnie sobie wydedukował.
I, jak widzę, nie pomylił się :)
P.S.
A skąd jestem, to też mam podane w swoim info.
Aha. I gratuluję avatara!  :wub:

Ostatnio edytowano 11 lis 2007, 20:07 przez Nadir, łącznie edytowano 1 raz

11 lis 2007, 20:06

REJESTRACJA09 lis 2007, 20:49

POSTY        47

<!--quoteo(post=18147:date=11. 11. 2007 g. 15:04:name=tranqilo)--><div class='quotetop'>(tranqilo @ 11. 11. 2007 g. 15:04) [snapback]18147[/snapback]</div><div class='quotemain'><!--quotec-->

Ooo. Kolega zna koleżankę?! :o
Sprawa nicka została już wyjaśniona.
Zostały więc jeszcze dwie.
Avatar i może by tak, w tej sytuacji, jakaś... fotka! Co?!   :blush:
<!--QuoteEnd--></div><!--QuoteEEnd-->

Jesteś z IS Warszawa ?

Nadir, jestem ciekawa, kto się ukrywa pod nickiem Tranqilo :)

Tranqilo, jesteś z IS Warszawa ?

11 lis 2007, 20:21
Początkujący
Własny awatar

REJESTRACJA29 gru 2006, 19:58

POSTY        4
Pomorze wita! Słuchajcie, nie wiem o co kruszycie kopie??? prześcigacie się kto więcej zarabia, kto ma lepiej a kto gorzej... Ja pracuję w US już 10 rok, nie pamiętam abym kiedykolwiek dostała podwyżkę, pomijając tę  "o inflację"( zawrotna kwota, średnio 20zł na m-c). <_<  <_< W tak zwanym międzyczasie skończyłam studia podyplomowe z finansów, zdobyłam certyfikat z języka ang. i.... wciąż jestem referentem. Masakra!!!! Nie myślcie sobie, że nie próbowałam walczyć: kilkakrotnie odwiedzałam naszą P. Naczelnik, za każdym razem odpowiedź była jedna- NIE MAM. Dwa tyg. po mojej ostatniej wizycie u Naczelnika doszłu mnie słuchy,że podwyżki znowu dostała...... kontrola.!!!  :mur:  :mur: teraz nasi inspektorzy zarabiają już trzy razy więcej niż ja..... pozdrawiam

13 lis 2007, 09:02
Początkujący
Własny awatar

REJESTRACJA21 paź 2007, 21:14

POSTY        8
Mam kolegę z US w Szczecinie , Który od 13 lat jest referentem zatem te podane wyżej 10 lat to jak widać jeszcze mało ale zapewne dotyczy to tego samego US . Pracownikom takich urzędów można życzyć tylko nowej pracy lub nowego kierownictwa . W moim US jest normalnie choć też są awanse niekiedy bez podwyżek tzw. awanse pocieszenia
:D

14 lis 2007, 22:28

REJESTRACJA07 maja 2006, 11:23

POSTY        3506

LOKALIZACJAWielkopolska

...Jesteś z IS Warszawa ?

Nadir, jestem ciekawa, kto się ukrywa pod nickiem Tranqilo :)

Tranqilo, jesteś z IS Warszawa ?

Te uzgodnienia to może już na privie, bo dość mocno schodzicie z tematu. :angry2:

14 lis 2007, 22:53

REJESTRACJA22 paź 2006, 17:51

POSTY        197
14 lat w firmie  - starszy komisarz. Na wejściu dostałem starszego referenta i przy awansie na inspektora dostałem JEDYNĄ podwyżkę związaną z awansem...

15 lis 2007, 18:10
Znawca

REJESTRACJA24 wrz 2007, 16:08

POSTY        237
Już rozglądam się za nową pracą. U mnie na Dolnym Śląsku nie tylko nie ma podwyżek, ale są obniżki wynagrodzeń - bo jak inaczej nazwać faktyczną likwidację funduszu premiowego! Ciągle nas  :sex:

15 lis 2007, 19:05
Zawodowiec

REJESTRACJA10 lis 2006, 07:34

POSTY        3465

Ja pracuję w US już 10 rok, nie pamiętam abym kiedykolwiek dostała podwyżkę, pomijając tę "o inflację" (zawrotna kwota, średnio 20zł na m-c).
kilkakrotnie odwiedzałam naszą P. Naczelnik, za każdym razem odpowiedź była jedna- NIE MAM. Dwa tyg. po mojej ostatniej wizycie u Naczelnika doszły mnie słuchy,że podwyżki znowu dostała... kontrola!!!  :mur:  

Mozart                    

Mam kolegę z US w Szczecinie, Który od 13 lat jest referentem zatem te podane wyżej 10 lat to jak widać jeszcze mało ale zapewne dotyczy to tego samego US. W moim US jest normalnie choć też są awanse niekiedy bez podwyżek tzw. awanse pocieszenia

Juhas                    

14 lat w firmie - starszy komisarz. Na wejściu dostałem starszego referenta i przy awansie na inspektora dostałem JEDYNĄ podwyżkę związaną z awansem...

Maxer2007                    

Już rozglądam się za nową pracą. U mnie na Dolnym Śląsku nie tylko nie ma podwyżek, ale są obniżki wynagrodzeń - bo jak inaczej nazwać faktyczną likwidację funduszu premiowego! Ciągle nas  :sex:

Tylko się pochlastać.
Albo szczelić (sobie) w łep   <_<

15 lis 2007, 19:34
Zaawansowany
Własny awatar

REJESTRACJA24 sie 2007, 13:52

POSTY        40
pracowałem w us przez 10 lat ... bez podwyżek z marnymi premiami... kasę zgarniali inni.
co zrobiłem!??? .. przeniosłem się do UKSu i jest o wiele lepiej pod każdym względem ( kasa dużo lepsza) :brawa:

16 lis 2007, 07:51
Nowicjusz
Własny awatar

REJESTRACJA13 gru 2006, 22:32

POSTY        1

Pracuję w skarbowości od 1998r. Od tego czasu awansowałam stopień po stopniu od starszego referenta do starszego komisarza...nie dostałam za to ani złotówki.

Cóż, masz i tak duże szczęście. Ja pracuję w skarbowości od końca 1996 roku i ostałem się jedynie inspektorem. :(

20 lis 2007, 21:19
Odpowiedz w wątku   [ Posty: 58 ]  idź do strony:  Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5  Następna strona