A wiadomo coś o Łódzkiej IAS? Bo tu jak zawsze cisza.
To w IAS nie ma związków, czy nie przekazują ustaleń ?[/quote
To nie od związków a od swojego pracodawcy czyli DIAS oczekuję informacji o terminach wypłat. To jest żenada że pracodawca o tym nie informuje tylko trzeba się dowiadywać jakąś pocztą pantoflową. Wg tego co mówi "jedna pani drugiej pani" wypłata przed majówką-bliższych szczegółów brak.
23 kwi 2022, 14:22
Re: NAGRODY 2022
To nie od związków a od swojego pracodawcy czyli DIAS oczekuję informacji o terminach wypłat. To jest żenada że pracodawca o tym nie informuje tylko trzeba się dowiadywać jakąś pocztą pantoflową. Wg tego co mówi "jedna pani drugiej pani" wypłata przed majówką-bliższych szczegółów brak.[/quote] Myślę, że "znajomi królika" wiedzą doskonale...tylko to wiedza dla nich. Co do terminów podawanych przez DIAS, ogólny zapis w regulaminie, reszta to kwestia dobrej woli lub bardziej "potrzeba chwili" ...
23 kwi 2022, 17:46
czy wiadomo coś bliżej na temat wypłaty dodatku motywacyjnego w IAS Warszawa ? Kiedy planowana jest wypłata tych pieniędzy ?
25 maja 2022, 09:24
Ragazzaka
czy wiadomo coś bliżej na temat wypłaty dodatku motywacyjnego w IAS Warszawa ? Kiedy planowana jest wypłata tych pieniędzy ?
Na razie wiemy, że ma być, proszę się wstrzymać z pytaniami myślę do połowy czerwca i ich nie stresować, bo mogą się rozmyślić
25 maja 2022, 13:17
Na razie wiemy, że ma być, proszę się wstrzymać z pytaniami myślę do połowy czerwca i ich nie stresować, bo mogą się rozmyślić[/quote] Fakt, temperatury w górę, to mogą zastosować zamrożenie....
25 maja 2022, 14:45
Czy wiadomo już kiedy będą wypłacane dodatki motywacyjne?
____________________________________ "Moja jest racja, i to święta racja. Bo nawet jak jest twoja, to moja jest mojsza niż twojsza. Że właśnie moja racja jest racja najmojsza!" - "Dzień Świra"
06 cze 2022, 11:55
IAS Białystok podobno dzisiaj.
08 cze 2022, 09:48
Kiedy wypłaca WARSZAWA dodatki motywacyjne ?
10 cze 2022, 11:31
Dzień dobry, na stronie Izby Małopolskiej jest zamieszczona informacja jak kształtowały się dodatki motywacyjne w naszych urzędach, Najniższe i najwyższe. Różnie się kierownictwo podzieliło kasą z pracownikami. Teraz widać jak traktowani są ludzie w różnych us, czyli wszystko albo bardzo dużo zależy od szefa - rozrzut spory....Dobrze, że ujawniono te informacje . Wnioski wyciągamy sami. Traktują nas parszywie .
13 cze 2022, 17:52
Warszawa - naprawdę nikt nie zna terminu wypłaty?
____________________________________ Ja jestem tylko zwykłym żołnierzem, wykonuję rozkazy. Bitwy wygrywają wodzowie.
15 cze 2022, 08:32
U nas krążą plotki o 17 czerwca ( piątek). czy to wiarygodna informacja? Niewiem
15 cze 2022, 09:57
violetta1234
U nas krążą plotki o 17 czerwca ( piątek). czy to wiarygodna informacja? Niewiem
No to plotki, czy informacja? A może komunikat kadrowo-ksiegowy? Szkoda nerwów, jak będą to będą i tak dostaną "wybrani"
16 cze 2022, 12:05
Kiedy Warszawa wypłaci dodatki ? ktoś wie coś konkretnie czy czekamy do 30...
17 cze 2022, 08:57
Ragazzaka
Kiedy Warszawa wypłaci dodatki ? ktoś wie coś konkretnie czy czekamy do 30...
Najwidoczniej uznali, że w Warszawie zarabia się na tyle dobrze, że niepotrzebne są jakieś tam dodatkowe pieniądze i wypłacą kiedyś tam przy okazji, pół Polski już dawno zdążyło wydać, a tu dalej jak w lesie.