Pytanie o nagrody spowodowane było może konsolidacją i z tego tytułu (może) nowym budżetem na nagrody, fundusz socjalny i inne
22 lut 2017, 12:27
Re: Nagrody za I kw. 2017
Marjolka
No ja właśnie też nie bardzo rozumiem w jakim celu ten temat. Nagrody za I kwartał zawsze są przecież w kwietniu a mamy raptem luty :wacko:
Jest konsolidacja i pewnie IS musi zamknąć budżet bo 1 marca będzie wszystko w IAS. Dlatego zapewne pojawiają się pytania o premię. Ale radziłbym nie nastawiać się na kasę jakąkolwiek w końcu na odprawy dla emerytów i osób, które nie podpiszą nowych warunków trzeba szykować $$$.
____________________________________ Wielka Polska !
22 lut 2017, 12:47
Taaa... prędzej Wam kaktus na ręce wyrośnie
22 lut 2017, 18:33
Marjolka
Taaa... prędzej Wam kaktus na ręce wyrośnie :rotfl:
Mam cichą nadzieję, że się mylisz i że jakieś pieniądze przed wejściem KAS (poza pensją), będą wypłacane
23 lut 2017, 10:16
Fiufiureczka
Marjolka
Taaa... prędzej Wam kaktus na ręce wyrośnie :rotfl:
Mam cichą nadzieję, że się mylisz i że jakieś pieniądze przed wejściem KAS (poza pensją), będą wypłacane
"Do odwołania". Czyli możliwe, że nawet w kwietniu nie dostaniemy... Mnie jednak bardziej interesuje, czy na propozycjach jakie mamy dostać do 31 maja w nowych warunkach zatrudnienia będzie podana również wyższa nowa pensja...
23 lut 2017, 11:53
Nie rozumiem, na jakiej podstawie myślisz, że będzie wyższa :)
23 lut 2017, 13:00
Na podstawie listu od Banasia, w którym tak obiecywał. 3 tysiące podstawy. Później temat nigdy nie wrócił.
23 lut 2017, 22:25
Marjolka
"Do odwołania". Czyli możliwe, że nawet w kwietniu nie dostaniemy... boje--== Mnie jednak bardziej interesuje, czy na propozycjach jakie mamy dostać do 31 maja w nowych warunkach zatrudnienia będzie podana również wyższa nowa pensja...
Nie licz na to!
23 lut 2017, 22:32
Marjolka
Na podstawie listu od Banasia, w którym tak obiecywał. 3 tysiące podstawy. Później temat nigdy nie wrócił.
No i pewnie już nie wróci. W kwestii plac wiadomo jedynie, że "planowane jest włączenie dodatków za stopień służbowy do podstawy uposażenia w przypadku funkcjonariuszy celnych, którzy otrzymają propozycję pracy na stanowiskach cywilnych. Ponadto planowane jest dalsze prowadzenie polityki finansowej dążącej do poprawy wynagrodzenia i wyrównania dysproporcji płacowych wśród przyszłych pracowników oraz funkcjonariuszy Krajowej Administracji Skarbowej". Innymi słowy brak konkretów...
24 lut 2017, 14:54
"Jeśli władza mówi że da - to mówi. A jeśli mówi że zabierze - to zabierze."
24 lut 2017, 15:27
vanitas
"Jeśli władza mówi że da - to mówi. A jeśli mówi że zabierze - to zabierze." palka--==
Ale w kwietniu jest szansa na jakieś parę groszy, czy myślicie, że nic nie dostaniemy za I kwartał ?
24 lut 2017, 23:24
Czy poza UKS w Zielonej Górze wypłacono już gdzieś w skarbówce nagrody za I kw. 2017? Macie jakieś nowe wieści o nagrodach w IAS Warszawa i IAS Olsztyn?
01 mar 2017, 14:23
IAS Warszawa cicho, głucho wszędzie odnośnie wprowadzanych zmian, a co dopiero o jakiś dodatkowych pieniądzach