W IS Rzeszów też jeszcze nie wypłacili i nawet nic nie mówią, kiedy to nastąpi, a zusy ponoć już dostały.
____________________________________ "Kto cały czas ciężko pracuje, nie ma czasu zarabiać pieniędzy" - J. D. Rockefeller
Ostatnio edytowano 31 sty 2007, 14:04 przez robunio73, łącznie edytowano 1 raz
31 sty 2007, 11:35
obwisły brzuch
Kiedy ma być ta trzynastka, bo już mi buty przeciekają? :excl:
robunio73
W IS Rzeszów też jeszcze nie wypłacili i nawet nic nie mówią, kiedy to nastąpi, a zusy ponoć już dostały.
Mają czas...
<!--quoteo--><div class='quotetop'></div><div class='quotemain'><!--quotec-->Art. 5. 1. [...] 2. Wynagrodzenie roczne wypłaca się, z zastrzeżeniem ust. 3, nie później niż w ciągu pierwszych trzech miesięcy roku kalendarzowego następującego po roku, za który przysługuje to wynagrodzenie.<!--QuoteEnd--></div><!--QuoteEEnd-->
U nas podobno do 10-go ma być...
____________________________________ always look on the bright side of life
Ostatnio edytowano 31 sty 2007, 14:04 przez elsinore, łącznie edytowano 1 raz
31 sty 2007, 11:54
obwisły brzuch
Kiedy ma być ta trzynastka, bo już mi buty przeciekają? :excl:
To Ty taką "potężną" trzynastkę załapiesz, że możesz aż buty za nią kupić? Pozdrawiam.
Ostatnio edytowano 31 sty 2007, 14:05 przez Biala-s, łącznie edytowano 1 raz
31 sty 2007, 12:31
A u nas zamówione środki na 22 lutego. Długo.
31 sty 2007, 16:36
<!--quoteo--><div class='quotetop'></div><div class='quotemain'><!--quotec--> I wtedy może uda się zlikwidować debet na ROR-ze. <!--QuoteEnd--></div><!--QuoteEEnd-->
Ja mam ciągły debet na ROR, którego za cholerę nie mogę zlikwidować. :rolleyes:
Ostatnio edytowano 04 lut 2007, 15:09 przez midas, łącznie edytowano 1 raz
02 lut 2007, 13:55
Za moją trzynastkę do butów dokupię pastę oraz 10 kilo kaszanki i część zamrożę, aby spożywać ją regularnie przez kilka miesięcy, dodatkowo oddam do czyszczenia moje stare futro, które mam po dziadku, bo różne insekty już od lat w nim siedzą :rolleyes:, a za to, co mi pozostanie, kupię sobie szare mydło i umyję włosy.
____________________________________ Idź swoją drogą a niech inni mówią co chcą...,
Ostatnio edytowano 04 lut 2007, 15:10 przez Hajduksplit, łącznie edytowano 1 raz
02 lut 2007, 14:06
obwisły brzuch
Za moją trzynastkę do butów dokupię pastę oraz 10 kilo kaszanki i część zamrożę, aby spożywać ją regularnie przez kilka miesięcy, dodatkowo oddam do czyszczenia moje stare futro, które mam po dziadku, bo różne insekty już od lat w nim siedzą :rolleyes:, a za to, co mi pozostanie, kupię sobie szare mydło i umyję włosy.
Ważne!!! Przy okazji mycia włosów pamiętaj, żeby głowy nie tknąć.
Ostatnio edytowano 04 lut 2007, 15:11 przez Biala-s, łącznie edytowano 1 raz
02 lut 2007, 14:38
No nie, jeszcze chcą obcinać za opiekę 2 dni, to masakra, nie - to skandal. :nonono: Pozdrawiam.
Ostatnio edytowano 04 lut 2007, 15:11 przez sparky, łącznie edytowano 1 raz
02 lut 2007, 20:09
U nas już dzisiaj płacili 13, super.
Ostatnio edytowano 04 lut 2007, 15:12 przez olenka, łącznie edytowano 1 raz
02 lut 2007, 22:22
U nas wypłacili!!!
Ostatnio edytowano 04 lut 2007, 15:12 przez sdoubleu, łącznie edytowano 1 raz
03 lut 2007, 11:11
sdoubleu
U nas wypłacili!!!
"U nas wypłacili", to znaczy gdzie?
Ostatnio edytowano 04 lut 2007, 15:12 przez Violetta, łącznie edytowano 1 raz
04 lut 2007, 10:47
I to są szczere wypowiedzi skarbowców!?!?: - u nas wypłacili, - u nas będzie entego dnia!!! Szok, nawet 13-tki, co się ludziom należą, a są różnie wypłacane - to boimy się podać, którego urzędu czy izby dotyczą. W IS i UKS w Wielkopolsce nie wiadomo nic szeregowym pracownikom kiedy będą - to jest tzw. super tajemnica skarbowa. Najlepiej rób robolu, nie interesuj się swoją kasą, którą ustawowo możesz dostać nawet ostatniego dnia i się ciesz, że w ogóle masz pracę. Aha! Kiedyś to nawet ustawowe terminy miano w nosie.
Ostatnio edytowano 04 lut 2007, 15:13 przez ahimsa13, łącznie edytowano 1 raz
04 lut 2007, 12:39
ahimsa13
I to są szczere wypowiedzi skarbowców!?!?: - u nas wypłacili, - u nas będzie entego dnia!!! Szok, nawet 13-tki, co się ludziom należą, a są różnie wypłacane - to boimy się podać, którego urzędu czy izby dotyczą. W IS i UKS w Wielkopolsce nie wiadomo nic szeregowym pracownikom kiedy będą - to jest tzw. super tajemnica skarbowa. Najlepiej rób robolu, nie interesuj się swoją kasą, którą ustawowo możesz dostać nawet ostatniego dnia i się ciesz, że w ogóle masz pracę. Aha! Kiedyś to nawet ustawowe terminy miano w nosie.
No, wiesz - nie oburzaj się! Forumowicze wypowiadają się nie tylko w tym temacie i takie zdemaskowanie się mogłoby pozwolić zidentyfikować ich, a tego nie każdy by sobie życzył. Wypowiadamy się też na inne tematy i zdarza się, że nie do końca pochlebnie o naszych szefach, hehe!
04 lut 2007, 15:19
ramzes
Moje bidulinki. Dobrze, że chociaż macie pogodne nastroje. Oglądałam program dokumentalny o Emiratach Arabskich i skręcało mnie jak mówili, ile zarabiają tam urzędnicy i jakie mają przywileje (ok. 17.000 zł i wzwyż, mieszkanie za darmo - luksusowe i za darmo samochód. Może nam w urzędach też tak będą płacić?
Taaaa, pod warunkiem, że zmieni nam się Minister, który teraz ma wszystko i wszystkich w głębokim poważaniu.