Teraz jest 07 wrz 2025, 04:12

Odpowiedz w wątku  [ Posty: 201 ]  idź do strony:  Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 15  Następna strona
Wartościowanie - termin wypłaty 
Autor Treść postu
Znawca
Własny awatar

REJESTRACJA24 wrz 2007, 16:08

POSTY        237
W UKS-ie we Wrocławiu jak dotąd żadnych wypłat. Nie wiem nawet, czy UKSy się na nie załapią! Ciekawy jestem, czy jakikolwiek UKS w kraju wypłacił już środki z wartościowania???

27 paź 2008, 22:39

REJESTRACJA07 maja 2006, 11:23

POSTY        3506

LOKALIZACJAWielkopolska

W UKS-ie we Wrocławiu jak dotąd żadnych wypłat. Nie wiem nawet, czy UKSy się na nie załapią! Ciekawy jestem, czy jakikolwiek UKS w kraju wypłacił już środki z wartościowania???

Może byliście przewartościowani  :(

28 paź 2008, 00:14
Zawodowiec

REJESTRACJA22 paź 2006, 15:04

POSTY        3146

LOKALIZACJAsamo centrum (no prawie)

<!--quoteo(post=36168:date=27. 10. 2008 g. 16:15:name=Ligea)--><div class='quotetop'>(Ligea @ 27. 10. 2008 g. 16:15) [snapback]36168[/snapback]</div><div class='quotemain'><!--quotec-->
no dobra, wypł<!--coloro:#CC0000--><span style="color:#CC0000"><!--/coloro-->ą<!--colorc--></span><!--/colorc-->ty na <!--coloro:#CC0000--><span style="color:#CC0000"><!--/coloro-->kocie<!--colorc--></span><!--/colorc--> nie ma, może być te 82 <!--coloro:#CC0000--><span style="color:#CC0000"><!--/coloro-->zyla<!--colorc--></span><!--/colorc--> brutto...  :mur:
ale KIEDY??

To prowadzili nową formę wypłat? A jak ja nie mam kota to nie dostanę wcale? Nawet w żyłę?
Może chociaż rzucą coś dla pieska...
<!--QuoteEnd--></div><!--QuoteEEnd-->
Kup kota albo dwa, może wtedy wypłacą dwa razy?

28 paź 2008, 07:48
Zaawansowany
Własny awatar

REJESTRACJA07 lut 2007, 09:27

POSTY        44
To wszystko to jedno wielkie G..... ! Może i dostanę jakieś 100 kilka złotych miesięcznie więcej ale od stycznie zabiorą mi dodatek specjalny (nazwa chyba od charakteru pracy ;-) ) i w zasadzie od nowego roku będę miał jakieś 40 zł więcej, co w kontekście zapowiadanych podwyżek wszystkiego wygląda groteskowo!!! Ale najważniejsze abyśmy zdrowi byli! Życie w tych warunkach z roku na rok traci sens ...  <_<
A MF robi z nami co chce, czyli  :sex: - Mimo wszystko miłego dnia wszystkicm forumowiczom.

28 paź 2008, 08:43
Nowicjusz
Własny awatar

REJESTRACJA13 gru 2006, 09:05

POSTY        2
Ostatnio pojawiła się plotka, że w dzierżoniowskim US-ie (dolnośląskie) wypłacono już pieniądze. Plotka głosi że po 146 zł brutto - dla każdego po równo.
Proszę żeby pracownicy tegu urzędu potwierdzili lub zaprzeczyli.

Pozdrawiam

28 paź 2008, 08:52
Zaawansowany

REJESTRACJA17 sty 2008, 13:44

POSTY        44
A ja muszę się pochwalić,że należę do tych wybrańców bogów co nie dostanie nic. W zamian za dobrą pracę obiecano mi dorzucić obowiązków.Miłego dnia

28 paź 2008, 13:27
Fachowiec

REJESTRACJA23 paź 2006, 03:51

POSTY        2661

LOKALIZACJAmordor

A ja muszę się pochwalić,że należę do tych wybrańców bogów co nie dostanie nic. W zamian za dobrą pracę obiecano mi dorzucić obowiązków.Miłego dnia

Jakby nie patrzeć taka obietnica to też pewna forma (do)wartościowania jest, więc nie możesz twierdzić że nie dostałaś nic :(

28 paź 2008, 13:47
Znawca

REJESTRACJA21 paź 2006, 21:56

POSTY        127

Ostatnio pojawiła się plotka, że w dzierżoniowskim US-ie (dolnośląskie) wypłacono już pieniądze. Plotka głosi że po 146 zł brutto - dla każdego po równo.
Proszę żeby pracownicy tegu urzędu potwierdzili lub zaprzeczyli.

Pozdrawiam

Na pewno wypłacono w US Środa Ślaska ale ile to nie wiem.

28 paź 2008, 14:18
Zaawansowany

REJESTRACJA17 sty 2008, 13:44

POSTY        44
Jakby nie patrzeć taka obietnica to też pewna forma (do)wartościowania jest, więc nie możesz twierdzić że nie dostałaś nic :(
Muszę przyznać nieskromnie,że poczułam się jak owieczka złożona na ołtarzu ofiarnym.Chciano krwi i ją dostano. Nygusy co pół dnia chodzą z kąta w kąt za karę dostaną pieniążki. Ja natomiast  za wypłatę pójdę do kina na "świadectwo" o papieżu i zacznę pisać pracę zaliczeniową na temat "koncepcji rozwoju osobistego w firmie w ujęciu krótkofalowym oraz długoterminowym.Co mi tam,jestem ponad to.

28 paź 2008, 14:26

REJESTRACJA20 paź 2006, 19:00

POSTY        2176

(...) Ja natomiast  za wypłatę pójdę do kina na "świadectwo" o papieżu i zacznę pisać pracę zaliczeniową na temat "koncepcji rozwoju osobistego w firmie w ujęciu krótkofalowym oraz długoterminowym.Co mi tam,jestem ponad to.

Wypłata stanowiąca równowartość biletu do kina? Toż to altruizm w najczystszej postaci...

28 paź 2008, 14:42
Początkujący
Własny awatar

REJESTRACJA07 mar 2007, 09:34

POSTY        5

<!--quoteo(post=36169:date=27. 10. 2008 g. 14:39:name=helvet)--><div class='quotetop'>(helvet @ 27. 10. 2008 g. 14:39) [snapback]36169[/snapback]</div><div class='quotemain'><!--quotec-->
<!--quoteo(post=36168:date=27. 10. 2008 g. 16:15:name=Ligea)--><div class='quotetop'>(Ligea @ 27. 10. 2008 g. 16:15) [snapback]36168[/snapback]</div><div class='quotemain'><!--quotec-->
no dobra, wypł<!--coloro:#CC0000--><span style="color:#CC0000"><!--/coloro-->ą<!--colorc--></span><!--/colorc-->ty na <!--coloro:#CC0000--><span style="color:#CC0000"><!--/coloro-->kocie<!--colorc--></span><!--/colorc--> nie ma, może być te 82 <!--coloro:#CC0000--><span style="color:#CC0000"><!--/coloro-->zyla<!--colorc--></span><!--/colorc--> brutto...  :mur:
ale KIEDY??

To prowadzili nową formę wypłat? A jak ja nie mam kota to nie dostanę wcale? Nawet w żyłę?
Może chociaż rzucą coś dla pieska...
Kup kota albo dwa, może wtedy wypłacą dwa razy?

Kot kotem, pies psem a pieniędzy nie ma...
Widzę, że zmysły forumowiczów wyostrzone na literówki, więc będę się pilnować.
Pozdrawiam

28 paź 2008, 15:19

REJESTRACJA20 paź 2006, 19:00

POSTY        2176

(...)  Widzę, że zmysły forumowiczów wyostrzone na literówki, więc będę się pilnować.
Pozdrawiam

To tylko tak dla Twojego dobra.  :D Zanim tego nie wyłapią moderatorzy  :( albo admini  :angry2:. Bo wtedy możesz doczekać się :za2:  

Krótki wyciąg z Regulaminu forum.
§ 2. Użytkownicy nie przestrzegający Regulaminu będą karani poprzez wykluczenie z Forum. Wykluczenie może być stałe lub na czas określony przez Administratora, może też być – ale nie musi -  poprzedzone ostrzeżeniem (ostrzeżeniami).
§ 9. Należy unikać „literówek” oraz błędów ortograficznych i stylistycznych (zaleca się przed ostatecznym wysłaniem postu sprawdzenie jego treści poprzez użycie funkcji „Podgląd posta”).  Pamiętaj o sprawdzeniu polskich znaków diaktrycznych.
Też pozdrawiam. :piwo:

PS. A tak między nami - te literówki całkowicie zniekształciły sens napisanego posta.

Ostatnio edytowano 28 paź 2008, 15:39 przez helvet, łącznie edytowano 1 raz

28 paź 2008, 15:31
Początkujący
Własny awatar

REJESTRACJA28 paź 2008, 12:40

POSTY        6
W szczecińskim uksie dalej o terminie cisza, choć samo wartościowanie wywołało burzę! okazało się nagle, że "widełki" w wynagrodzeniach są tak ogromne, że niektórzy komisarze zarabiają więcej niż niektórzy inspektorzy! A wśród IKSów! Tragedia! Okazało się, że są tacy, którzy mają mnożnik bazowy 2,16 a i tacy, którzy mają ponad 4! Niesamowity tumult w drużynie! Bardzo smacznie!!! Całe to wartościowanie miało nieco wyrównać tą poloaryzację. Cóż osoby z "górnej półki" nie miały dostać z tego nic, więc aby im trochę osłodzić życie, postanowiono uchonorować wierchowkę extra nagrodami ;)))
Chyba nagrody były zbyt małe, bo cały plan wartościowania ponoć znowu wylądował w koszu...
A, sławetna Lwica ponoć ujawniła, iż za starej dyrekcji istniały jakieś czarne listy - to jest pracownicy, którzy nigdy nie mieli być awansowani...

29 paź 2008, 14:28
Zaawansowany

REJESTRACJA25 wrz 2008, 16:31

POSTY        41

W szczecińskim uksie dalej o terminie cisza, choć samo wartościowanie wywołało burzę! okazało się nagle, że "widełki" w wynagrodzeniach są tak ogromne, że niektórzy komisarze zarabiają więcej niż niektórzy inspektorzy! A wśród IKSów! Tragedia! Okazało się, że są tacy, którzy mają mnożnik bazowy 2,16 a i tacy, którzy mają ponad 4! Niesamowity tumult w drużynie! Bardzo smacznie!!! Całe to wartościowanie miało nieco wyrównać tą poloaryzację. Cóż osoby z "górnej półki" nie miały dostać z tego nic, więc aby im trochę osłodzić życie, postanowiono uchonorować wierchowkę extra nagrodami ;)))
Chyba nagrody były zbyt małe, bo cały plan wartościowania ponoć znowu wylądował w koszu...
A, sławetna Lwica ponoć ujawniła, iż za starej dyrekcji istniały jakieś czarne listy - to jest pracownicy, którzy nigdy nie mieli być awansowani...

W UKS Rzeszów kropka w kropkę. :lol:

29 paź 2008, 17:31
Odpowiedz w wątku   [ Posty: 201 ]  idź do strony:  Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 15  Następna strona