W UKS-ie we Wrocławiu jak dotąd żadnych wypłat. Nie wiem nawet, czy UKSy się na nie załapią! Ciekawy jestem, czy jakikolwiek UKS w kraju wypłacił już środki z wartościowania???
27 paź 2008, 22:39
Maxer2007
W UKS-ie we Wrocławiu jak dotąd żadnych wypłat. Nie wiem nawet, czy UKSy się na nie załapią! Ciekawy jestem, czy jakikolwiek UKS w kraju wypłacił już środki z wartościowania???
Może byliście przewartościowani
____________________________________ Inde datae leges, ne fortior omnia posset - Po to zostały dane prawa, aby silniejszy nie mógł wszystkiego.
28 paź 2008, 00:14
helvet
<!--quoteo(post=36168:date=27. 10. 2008 g. 16:15:name=Ligea)--><div class='quotetop'>(Ligea @ 27. 10. 2008 g. 16:15) [snapback]36168[/snapback]</div><div class='quotemain'><!--quotec--> no dobra, wypł<!--coloro:#CC0000--><span style="color:#CC0000"><!--/coloro-->ą<!--colorc--></span><!--/colorc-->ty na <!--coloro:#CC0000--><span style="color:#CC0000"><!--/coloro-->kocie<!--colorc--></span><!--/colorc--> nie ma, może być te 82 <!--coloro:#CC0000--><span style="color:#CC0000"><!--/coloro-->zyla<!--colorc--></span><!--/colorc--> brutto... :mur: ale KIEDY??
To prowadzili nową formę wypłat? A jak ja nie mam kota to nie dostanę wcale? Nawet w żyłę? Może chociaż rzucą coś dla pieska... <!--QuoteEnd--></div><!--QuoteEEnd--> Kup kota albo dwa, może wtedy wypłacą dwa razy?
____________________________________ Kardynała Richelieu sekret wam dziś zdradzę. Od przyjaciół Boże strzeż z wrogami sobie poradzę. C.T.
28 paź 2008, 07:48
To wszystko to jedno wielkie G..... ! Może i dostanę jakieś 100 kilka złotych miesięcznie więcej ale od stycznie zabiorą mi dodatek specjalny (nazwa chyba od charakteru pracy ) i w zasadzie od nowego roku będę miał jakieś 40 zł więcej, co w kontekście zapowiadanych podwyżek wszystkiego wygląda groteskowo!!! Ale najważniejsze abyśmy zdrowi byli! Życie w tych warunkach z roku na rok traci sens ... <_< A MF robi z nami co chce, czyli :sex: - Mimo wszystko miłego dnia wszystkicm forumowiczom.
28 paź 2008, 08:43
Ostatnio pojawiła się plotka, że w dzierżoniowskim US-ie (dolnośląskie) wypłacono już pieniądze. Plotka głosi że po 146 zł brutto - dla każdego po równo. Proszę żeby pracownicy tegu urzędu potwierdzili lub zaprzeczyli.
Pozdrawiam
28 paź 2008, 08:52
A ja muszę się pochwalić,że należę do tych wybrańców bogów co nie dostanie nic. W zamian za dobrą pracę obiecano mi dorzucić obowiązków.Miłego dnia
28 paź 2008, 13:27
Patty_1
A ja muszę się pochwalić,że należę do tych wybrańców bogów co nie dostanie nic. W zamian za dobrą pracę obiecano mi dorzucić obowiązków.Miłego dnia
Jakby nie patrzeć taka obietnica to też pewna forma (do)wartościowania jest, więc nie możesz twierdzić że nie dostałaś nic
____________________________________ always look on the bright side of life
28 paź 2008, 13:47
Muad'dib
Ostatnio pojawiła się plotka, że w dzierżoniowskim US-ie (dolnośląskie) wypłacono już pieniądze. Plotka głosi że po 146 zł brutto - dla każdego po równo. Proszę żeby pracownicy tegu urzędu potwierdzili lub zaprzeczyli.
Pozdrawiam
Na pewno wypłacono w US Środa Ślaska ale ile to nie wiem.
28 paź 2008, 14:18
[ Jakby nie patrzeć taka obietnica to też pewna forma (do)wartościowania jest, więc nie możesz twierdzić że nie dostałaś nic Muszę przyznać nieskromnie,że poczułam się jak owieczka złożona na ołtarzu ofiarnym.Chciano krwi i ją dostano. Nygusy co pół dnia chodzą z kąta w kąt za karę dostaną pieniążki. Ja natomiast za wypłatę pójdę do kina na "świadectwo" o papieżu i zacznę pisać pracę zaliczeniową na temat "koncepcji rozwoju osobistego w firmie w ujęciu krótkofalowym oraz długoterminowym.Co mi tam,jestem ponad to.
28 paź 2008, 14:26
Patty_1
(...) Ja natomiast za wypłatę pójdę do kina na "świadectwo" o papieżu i zacznę pisać pracę zaliczeniową na temat "koncepcji rozwoju osobistego w firmie w ujęciu krótkofalowym oraz długoterminowym.Co mi tam,jestem ponad to.
Wypłata stanowiąca równowartość biletu do kina? Toż to altruizm w najczystszej postaci...
28 paź 2008, 14:42
supersaper
<!--quoteo(post=36169:date=27. 10. 2008 g. 14:39:name=helvet)--><div class='quotetop'>(helvet @ 27. 10. 2008 g. 14:39) [snapback]36169[/snapback]</div><div class='quotemain'><!--quotec--> <!--quoteo(post=36168:date=27. 10. 2008 g. 16:15:name=Ligea)--><div class='quotetop'>(Ligea @ 27. 10. 2008 g. 16:15) [snapback]36168[/snapback]</div><div class='quotemain'><!--quotec--> no dobra, wypł<!--coloro:#CC0000--><span style="color:#CC0000"><!--/coloro-->ą<!--colorc--></span><!--/colorc-->ty na <!--coloro:#CC0000--><span style="color:#CC0000"><!--/coloro-->kocie<!--colorc--></span><!--/colorc--> nie ma, może być te 82 <!--coloro:#CC0000--><span style="color:#CC0000"><!--/coloro-->zyla<!--colorc--></span><!--/colorc--> brutto... :mur: ale KIEDY??
To prowadzili nową formę wypłat? A jak ja nie mam kota to nie dostanę wcale? Nawet w żyłę? Może chociaż rzucą coś dla pieska... <!--QuoteEnd--></div><!--QuoteEEnd--> Kup kota albo dwa, może wtedy wypłacą dwa razy? <!--QuoteEnd--></div><!--QuoteEEnd-->
Kot kotem, pies psem a pieniędzy nie ma... Widzę, że zmysły forumowiczów wyostrzone na literówki, więc będę się pilnować. Pozdrawiam
28 paź 2008, 15:19
Ligea
(...) Widzę, że zmysły forumowiczów wyostrzone na literówki, więc będę się pilnować. Pozdrawiam
To tylko tak dla Twojego dobra. Zanim tego nie wyłapią moderatorzy albo admini :angry2:. Bo wtedy możesz doczekać się :za2:
Krótki wyciąg z Regulaminu forum. § 2. Użytkownicy nie przestrzegający Regulaminu będą karani poprzez wykluczenie z Forum. Wykluczenie może być stałe lub na czas określony przez Administratora, może też być – ale nie musi - poprzedzone ostrzeżeniem (ostrzeżeniami). § 9. Należy unikać „literówek” oraz błędów ortograficznych i stylistycznych (zaleca się przed ostatecznym wysłaniem postu sprawdzenie jego treści poprzez użycie funkcji „Podgląd posta”). Pamiętaj o sprawdzeniu polskich znaków diaktrycznych. Też pozdrawiam. :piwo:
PS. A tak między nami - te literówki całkowicie zniekształciły sens napisanego posta.
Ostatnio edytowano 28 paź 2008, 15:39 przez helvet, łącznie edytowano 1 raz
28 paź 2008, 15:31
W szczecińskim uksie dalej o terminie cisza, choć samo wartościowanie wywołało burzę! okazało się nagle, że "widełki" w wynagrodzeniach są tak ogromne, że niektórzy komisarze zarabiają więcej niż niektórzy inspektorzy! A wśród IKSów! Tragedia! Okazało się, że są tacy, którzy mają mnożnik bazowy 2,16 a i tacy, którzy mają ponad 4! Niesamowity tumult w drużynie! Bardzo smacznie!!! Całe to wartościowanie miało nieco wyrównać tą poloaryzację. Cóż osoby z "górnej półki" nie miały dostać z tego nic, więc aby im trochę osłodzić życie, postanowiono uchonorować wierchowkę extra nagrodami )) Chyba nagrody były zbyt małe, bo cały plan wartościowania ponoć znowu wylądował w koszu... A, sławetna Lwica ponoć ujawniła, iż za starej dyrekcji istniały jakieś czarne listy - to jest pracownicy, którzy nigdy nie mieli być awansowani...
W szczecińskim uksie dalej o terminie cisza, choć samo wartościowanie wywołało burzę! okazało się nagle, że "widełki" w wynagrodzeniach są tak ogromne, że niektórzy komisarze zarabiają więcej niż niektórzy inspektorzy! A wśród IKSów! Tragedia! Okazało się, że są tacy, którzy mają mnożnik bazowy 2,16 a i tacy, którzy mają ponad 4! Niesamowity tumult w drużynie! Bardzo smacznie!!! Całe to wartościowanie miało nieco wyrównać tą poloaryzację. Cóż osoby z "górnej półki" nie miały dostać z tego nic, więc aby im trochę osłodzić życie, postanowiono uchonorować wierchowkę extra nagrodami )) Chyba nagrody były zbyt małe, bo cały plan wartościowania ponoć znowu wylądował w koszu... A, sławetna Lwica ponoć ujawniła, iż za starej dyrekcji istniały jakieś czarne listy - to jest pracownicy, którzy nigdy nie mieli być awansowani...