Teraz jest 05 wrz 2025, 21:42

Odpowiedz w wątku  [ Posty: 71 ]  idź do strony:  Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6  Następna strona
Powszechne listy do J.Kaczyńskiego 
Autor Treść postu
Zaawansowany
Własny awatar

REJESTRACJA24 paź 2006, 06:21

POSTY        84
A ja żadnej odpowiedzi jeszcze nie dostałem, a poszło w piątek i wysłałem też do Prezydenta, niech se chłop poczyta. :D

A co do ogłoszeń w prasie, to może o takiej treści:
"Za błędy w funkcjonowaniu aparatu skarbowego i zapaść finansów publicznych spowodowaną pomysłami Ministra Finansów nie odpowiadamy" - skarbowcy. ;)

<!--sizeo:2--><span style="font-size:10pt;line-height:100%"><!--/sizeo--><!--fonto:Arial--><span style="font-family:Arial"><!--/fonto--><!--coloro:#FF6666--><span style="color:#FF6666"><!--/coloro--> AKCJA OSTRZEGAWCZA <!--colorc--></span><!--/colorc--><!--fontc--></span><!--/fontc--><!--sizec--></span><!--/sizec-->

Ostatnio edytowano 13 lis 2006, 23:40 przez Toms, łącznie edytowano 1 raz

13 lis 2006, 09:47

REJESTRACJA22 paź 2006, 09:29

POSTY        123
Obstawiam, że dostaniecie odpowiedź, jaką Najwyższy zwykł dawać na niewygodne pytania... Nawet, jeżeli będzie ona formalnie niewypowiedziana, to sens pozostanie... Jednym słowem, oddalcie się, kochane dziady... :)

Ostatnio edytowano 13 lis 2006, 12:12 przez raf, łącznie edytowano 1 raz

13 lis 2006, 10:18
Zaawansowany
Własny awatar

REJESTRACJA21 paź 2006, 17:23

POSTY        30
Ja również wysłałem do znacznej liczby naszych parlamentarzystów ze wszystkich stron, niech zobaczą, jak jest świetnie w polskim Państwie, zobaczymy, czy któryś raczy odpowiedzieć.

Ostatnio edytowano 13 lis 2006, 12:12 przez Auvi, łącznie edytowano 1 raz

13 lis 2006, 11:22
Site Admin

REJESTRACJA09 maja 2006, 21:23

POSTY        2059

LOKALIZACJARada Krajowej Sekcji Administracji Skarbowej
Przed chwilą otrzymałem odpowiedź z biura PiS. Oto ona:
<!--quoteo--><div class='quotetop'></div><div class='quotemain'><!--quotec-->Szanowni Państwo,

Biuro Organizacyjne jest właściwe do spraw wewnątrzpartyjnych.
Proszę zatem o kierowanie protestu do niżej wskazanych instytucji:

Kancelaria Premiera
Al. Ujazdowskie 1/3
00-902 Warszawa
tel. 695 29 00
e-mail: <a href="mailto:sprm@kprm.gov.pl">sprm@kprm.gov.pl</a>
<a href="mailto:cirinfo@kprm.gov.pl">cirinfo@kprm.gov.pl</a>

Ministerstwo Finansów
ul Świętokrzyska 12
00-916 Warszawa
tel. 694 55 55
e-mail: <a href="mailto:kancelaria@mofnet.gov.pl">kancelaria@mofnet.gov.pl</a>

z poważaniem
BO PiS
<!--QuoteEnd--></div><!--QuoteEEnd-->
Pewnie z Kancelarii Premiera otrzymamy informację, żeby przesyłać do MF.

Ostatnio edytowano 13 lis 2006, 16:24 przez inspektor, łącznie edytowano 1 raz

13 lis 2006, 16:20
Zobacz profil WWW
Fachowiec

REJESTRACJA23 paź 2006, 03:51

POSTY        2661

LOKALIZACJAmordor
Ale zanim nas tam skierują, warto również pozapychać skrzynkę w kancelarii Dżej Key'a. Ja sam powysyłam dzisiaj jeszcze sporej liczbie parlamentarzystów - być może kogoś wreszcie otrzeźwi...

Ostatnio edytowano 13 lis 2006, 21:27 przez elsinore, łącznie edytowano 1 raz

13 lis 2006, 18:54

REJESTRACJA09 lis 2006, 16:48

POSTY        15

Ja również wysłałem do znacznej liczby naszych parlamentarzystów ze wszystkich stron, niech zobaczą, jak jest świetnie w polskim Państwie, zobaczymy, czy któryś raczy odpowiedzieć.

To jest chyba właściwa droga.
Może ktoś zainteresuje się naszą sprawą i poruszy to na posiedzeniu Sejmu?
Są przecież interpelacje, zapytania poselskie...

Ostatnio edytowano 13 lis 2006, 21:27 przez Anty, łącznie edytowano 1 raz

13 lis 2006, 19:43
Zaawansowany
Własny awatar

REJESTRACJA28 paź 2006, 11:33

POSTY        35

Może ktoś zainteresuje się naszą sprawą i poruszy to na posiedzeniu Sejmu?
Są przecież interpelacje, zapytania poselskie ...

Może to jest właściwa droga. Odczuwam tylko lekki niepokój, czy ewentualni adresaci zakumają, o co w tych pismach chodzi. Odnoszę wrażenie, że poza tematem ich własnych diet, reszta tematów jest dla nich mglista.

Ostatnio edytowano 13 lis 2006, 21:31 przez wrozka, łącznie edytowano 1 raz

13 lis 2006, 19:54
Site Admin

POSTY        2059

Posłanka PiS - Pani Barbara Marianowska - na ostatnim posiedzeniu Komisji Finansów Publicznych zgłosiła wniosek o podwyżki dla aparatu skarbowego o 2%. Kontaktowałem się z Panią Poseł w tej sprawie i wiem, że będzie robić wszystko, aby przeforsować tę sprawę. Oczywiście sama tego nie jest w stanie przegłosować, ale dobrze, że jest taka osoba w Sejmie. Sprawa w toku.

Ostatnio edytowano 13 lis 2006, 21:31 przez inspektor, łącznie edytowano 1 raz

13 lis 2006, 21:07
Zobacz profil WWW
Fachowiec

POSTY        2661

LOKALIZACJAmordor
Póki co dzisiaj przesłałem do wszystkich 12 wybranych w moim 31 okręgu na Śląsku, z odpowiednim wyjaśnieniem i wnioskiem o interpelacje, zapytanie lub podjęcie innych "przewidzianych prawem działań".
Jutro pozostałe 5 okręgów w województwie.
Polecam wyszukiwarkę na: <a href="http://www.sejm.gov.pl/poslowie/posel.html" target="_blank">http://www.sejm.gov.pl/poslowie/posel.html</a>

13 lis 2006, 21:35

REJESTRACJA07 maja 2006, 11:23

POSTY        3506

LOKALIZACJAWielkopolska
Też otrzymałem podobną odpowiedź na monit.
<!--quoteo--><div class='quotetop'></div><div class='quotemain'><!--quotec-->Szanowni Państwo,

Biuro Organizacyjne jest jednostką zajmującą się organizacją struktur partyjnych w regionie.
Proszę kierować swój protest to Ministerstwa Finansów lub Kancelarii Prezesa Rady Ministrów,
albowiem państwa protest jest jedynie przesyłany drogą elektroniczną do tych instytucji.

Z poważaniem
BO PiS<!--QuoteEnd--></div><!--QuoteEEnd-->

Też rozpoczynam informować posłów (zacznę od ziemi wielkopolskiej).

Ostatnio edytowano 13 lis 2006, 22:56 przez wjawor, łącznie edytowano 1 raz

13 lis 2006, 22:20
Site Admin

POSTY        2059

Andrzej.Adamczyk@sejm.pl; Waldemar.Andzel@sejm.pl; Malgorzata.Bartyzel@sejm.pl;
Jerzy.Bielecki@sejm.pl; Jacek.Bogucki@sejm.pl; Boguslaw.Bosak@sejm.pl; Joachim.Brudzinski@sejm.pl; Barbara.Bubula@sejm.pl; Teresa.Ceglecka-Zielonka@sejm.pl;
Aleksander.Chlopek@sejm.pl; Zbigniew.Chmielowiec@sejm.pl; Tadeusz.Cymanski@sejm.pl; Krzysztof.Czarnecki@sejm.pl; Witold.Czarnecki@sejm.pl;
Arkadiusz.Czartoryski@sejm.pl; Roman.Czepe@sejm.pl; Edward.Czesak@sejm.pl; Andrzej.Cwierz@sejm.pl; Andrzej.Dera@sejm.pl;  Leszek.Dobrzynski@sejm.pl; Zbigniew.Dolata@sejm.pl; Ludwik.Dorn@sejm.pl; Tomasz.Dudzinski@sejm.pl;
Jacek.Falfus@sejm.pl; Hanna.Foltyn-Kubicka@sejm.pl; Karolina.Gajewska@sejm.pl;
Zbigniew.Girzynski@sejm.pl; Szymon.Gizynski@sejm.pl; Mieczyslaw.Golba@sejm.pl; Marian.Golinski@sejm.pl; Kazimierz.Golojuch@sejm.pl; Malgorzata.Gosiewska@sejm.pl; Jerzy.Gosiewski@sejm.pl; Przemyslaw.Gosiewski@sejm.pl; Tomasz.Gorski@sejm.pl; Artur.Gorski@sejm.pl; Czeslaw.Hoc@sejm.pl; Adam.Hofman@sejm.pl; Michal.Jach@sejm.pl; Dawid.Jackiewicz@sejm.pl; Jaroslaw.Jagiello@sejm.pl; Grzegorz.Janik@sejm.pl; Wojciech.Jasinski@sejm.pl; Jedrzej.Jedrych@sejm.pl; Marek.Jurek@sejm.pl; Krzysztof.Jurgiel@sejm.pl; Jaroslaw.Kaczynski@sejm.pl; Ryszard.Kaczynski@sejm.pl; Mariusz.Kaminski@sejm.pl; Lucjan.Karasiewicz@sejm.pl; Karol.Karski@sejm.pl; Beata.Kempa@sejm.pl; Wieslaw.Kilian@sejm.pl; Izabela.Kloc@sejm.pl; Dariusz.Kleczek@sejm.pl; Slawomir.Klosowski@sejm.pl; Lech.Kolakowski@sejm.pl; Robert.Kolakowski@sejm.pl; Jacek.Koscielniak@sejm.pl; Pawel.Kowal@sejm.pl; Henryk.Kowalczyk@sejm.pl; Zbigniew.Kozak@sejm.pl; Maks.Kraczkowski@sejm.pl; Leonard.Krasulski@sejm.pl; Elzbieta.Kruk@sejm.pl; Piotr.Krzywicki@sejm.pl; Marek.Kuchcinski@sejm.pl; Jacek.Kurski@sejm.pl; Tomasz.Latos@sejm.pl; Jan.Libicki@sejm.pl; Krzysztof.Lipiec@sejm.pl; Adam.Lipinski@sejm.pl; Andrzej.Liss@sejm.pl; Alojzy.Lysko@sejm.pl; Marek.Latas@sejm.pl; Krzysztof.Maciejewski@sejm.pl; Tadeusz.Madziarczyk@sejm.pl; Ewa.Malik@sejm.pl; Kazimierz.Marcinkiewicz@sejm.pl; Barbara.Marianowska@sejm.pl; Tomasz.Markowski@sejm.pl; Miroslawa.Maslowska@sejm.pl; Jerzy.Materna@sejm.pl; Marek.Matuszewski@sejm.pl; Kazimierz.Matuszny@sejm.pl; Beata.Mazurek@sejm.pl; Antoni.Mezydlo@sejm.pl; Krzysztof.Michalkiewicz@sejm.pl; Krzysztof.Mikula@sejm.pl; Wojciech.Mojzesowicz@sejm.pl; Kazimierz.Moskal@sejm.pl; Arkadiusz.Mularczyk@sejm.pl; Aleksandra.Natalli-Swiat@sejm.pl; Maria.Nowak@sejm.pl; Stanislawa.Okularczyk@sejm.pl; Halina.Olendzka@sejm.pl; Dariusz.Olszewski@sejm.pl; Jan.Oldakowski@sejm.pl; Marek.Opiola@sejm.pl; Stanislaw.Ozog@sejm.pl; Anna.Pakula-Sacharczuk@sejm.pl; Anna.Paluch@sejm.pl; Boleslaw.Piecha@sejm.pl; Stanislaw.Pieta@sejm.pl; Marian.Pilka@sejm.pl; Jerzy.Polaczek@sejm.pl; Marek.Polak@sejm.pl; Pawel.Poncyljusz@sejm.pl; Adam.Puza@sejm.pl; Adam.Rogacki@sejm.pl; Jozef.Rojek@sejm.pl; Giovanni.Roman@sejm.pl; Jaroslaw.Rusiecki@sejm.pl; Monika.Ryniak@sejm.pl; Malgorzata.Sadurska@sejm.pl; Dariusz.Seliga@sejm.pl; Jaroslaw.Sellin@sejm.pl; Edward.Siarka@sejm.pl; Malgorzata.Stryjska@sejm.pl; Marek.Surmacz@sejm.pl; Marek.Suski@sejm.pl; Wojciech.Szarama@sejm.pl; Aleksander.Szczyglo@sejm.pl; Jolanta.Szczypinska@sejm.pl; Andrzej.Szlachta@sejm.pl; Stanislaw.Szwed@sejm.pl; Beata.Szydlo@sejm.pl; Jan.Szyszko@sejm.pl; Krzysztof.Tchorzewski@sejm.pl; Grzegorz.Tobiszowski@sejm.pl; Jacek.Tomczak@sejm.pl; Kazimierz.Ujazdowski@sejm.pl; Mieczyslaw.Walkiewicz@sejm.pl; Andrzej.Walkowiak@sejm.pl; Zbigniew.Wassermann@sejm.pl; Ryszard.Wawryniewicz@sejm.pl; Waldemar.Wiazowski@sejm.pl; Jadwiga.Wisniewska@sejm.pl; Lucyna.Wisniewska@sejm.pl; Tadeusz.Wita@sejm.pl; Elzbieta.Witek@sejm.pl; Michal.Wojtkiewicz@sejm.pl; Tadeusz.Wozniak@sejm.pl; Michal.Wojcik@sejm.pl; Marzena.Wrobel@sejm.pl; Stanislaw.Zajac@sejm.pl; Pawel.Zalewski@sejm.pl; Artur.Zawisza@sejm.pl; Slawomir.Zawislak@sejm.pl; Lukasz.Zbonikowski@sejm.pl; Jaroslaw.Zielinski@sejm.pl; Zbigniew.Ziobro@sejm.pl; Maria.Zuba@sejm.pl; Jan.Zubowski@sejm.pl; Jaroslaw.Zaczek@sejm.pl;

To są adresy internetowe wszystkich posłów PIS. Wystarczy skopiować je i wkleić do paska adresów aplikacji poczty elektronicznej.

13 lis 2006, 22:30
Zobacz profil WWW
Fachowiec

POSTY        2661

LOKALIZACJAmordor
PiS PiS'em, ale przesyłajcie również do zrzeszonych w innych klubach, nigdy nie wiadomo, co gdzie poskutkuje... Poza tym jest jeszcze setka adresatów w "izbie refleksji"...

Ostatnio edytowano 13 lis 2006, 22:57 przez elsinore, łącznie edytowano 1 raz

13 lis 2006, 22:45
Site Admin

POSTY        2059

Niestety, nie mam zrobionych w ten sposób adresów innych klubów. Jakby się komuś chciało - chętnie skorzystam.

13 lis 2006, 22:59
Zobacz profil WWW

REJESTRACJA07 maja 2006, 11:23

POSTY        3506

LOKALIZACJAWielkopolska
Ja na razie obstawiam wszystkich wielkopolskich.
Tylko moja skrzynka się zbuntowała i wywołuje błąd przekroczenia wysłanych maili.

Ostatnio edytowano 13 lis 2006, 23:04 przez wjawor, łącznie edytowano 1 raz

13 lis 2006, 23:01
Odpowiedz w wątku   [ Posty: 71 ]  idź do strony:  Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6  Następna strona