____________________________________ ------------------------------------------------------------------------------------------------ " (...) i ujrzał Pan pracę naszą i był zadowolony, a potem zapytawszy o zarobki nasze, usiadł i zapłakał (...)"
A można plik zamiast linka? Nie mam dostępu do intranetu MF.
____________________________________ "Chciałem, by Warszawa była wielka. (...) I Warszawa jest wielka. (...) dziś widzę wielką Warszawę. S. Starzyński. 23.09.1939r.
Show must go on... Czekamy teraz na reakcję NUS-ów, zobaczymy co się będzie działo i kto to przetrwa.
____________________________________ Różnica między człowiekiem mądrym i głupim jest taka, że mądry wie, że nie jest mędrcem, a głupi nie wie, że jest głupcem.
Czy możesz wkleić tekst zarządzenia na forum? Z góry dziękuję W ramach akcji protestacyjnej mam urlop i tym samym brak dostępu do intranetu min.fin.
22 wrz 2010, 13:19
Reorganizacja
Tadeo74
[...] III Zakres oceny skutków regulacji 2. Wpływ regulacji na rynek pracy: - przedmiotowe rozporządzenie nie wywiera wpływu na rynek pracy z uwagi na przyjęte założenie o utrzymaniu dotychczasowego poziomu zatrudnienia w administracji podatkowej w skali województwa i na poziomie całego kraju.
To z uzasadnienia projektu niniejszego zarządzenia
W tym wypadku więc zarządzenie jest sprzeczne z projektem ustawy o racjonalizacji zatrudnienia
____________________________________ Polak ,katolik,hetero,szczęśliwy.Wszystkie błędy stylistyczne i ortograficzne są zamierzone jakiekolwiek powielanie ich i rozpowszechnianie bez zgody jest zabronione! טדאוש
22 wrz 2010, 13:36
Reorganizacja
Ponoć wczoraj 13 została podpisana, czy macie jakąś informację w tej sprawie ?
____________________________________ "Kto cały czas ciężko pracuje, nie ma czasu zarabiać pieniędzy" - J. D. Rockefeller
22 wrz 2010, 13:41
Reorganizacja
ROBUNIO73 co 13 została podpisana ustawa o racjonalizacji!!!!!!!!
22 wrz 2010, 13:44
Reorganizacja
idiotyzm ,idotyzm, niech żyją oszuści POdatkowi, i związki kolesiów, dalej ta Biedna Polska będzię mana, przez co najmniej pół roku raj dla nich , a dla nas wytężone samokształcenie we własnym zakresie
____________________________________ Nie jesteś tym, kim myślisz, że jesteś - lecz tym, kim się stajesz, gdy myślisz kim jesteś.
22 wrz 2010, 14:56
Reorganizacja
Merci Nadir
22 wrz 2010, 16:10
Reorganizacja
oliv21
Merci Nadir
lekturę proponuję zacząć od uzasadnienia najciekawszy cel: poprawa efektywności funkcjonowania służb skarbowych wreszcie NUS będzie mógł upoważnić pracowników do podpisywania decyzji i podejmowania rozstrzygnięć, do tej pory wszystko biedny miłościwe nam panujący nus musiał podpisywać sam i myśleć za wszystkich, ha, ha
i tak dalej, i tym podobne, wszystkie nowatorskie rozwiązanie w jednym cuudownym zarządzeniu
22 wrz 2010, 16:50
Reorganizacja
porównując treść tego aktu z jego uzasadnieniem mam wrażenie, że autor chce, by komórka orzecznicza parała się jednocześnie sprawami PIT i VAT
22 wrz 2010, 16:58
Reorganizacja
Ronin123
porównując treść tego aktu z jego uzasadnieniem mam wrażenie, że autor chce, by komórka orzecznicza parała się jednocześnie sprawami PIT i VAT
oraz CIT i majątkowymi W tej komórce wg uzasadnienia mają pracować same omnibusy.
____________________________________ Polak ,katolik,hetero,szczęśliwy.Wszystkie błędy stylistyczne i ortograficzne są zamierzone jakiekolwiek powielanie ich i rozpowszechnianie bez zgody jest zabronione! טדאוש