<!--quoteo--><div class='quotetop'></div><div class='quotemain'><!--quotec--> Hehhh wypisz wymaluj sytuacja z US w Węgrowie :/ A myślałam, że tylko u nas taki popisowy numer PISowczycy wykonali. Niewielka pociecha ale dobrze wiedzieć że nie tylko nas taka sytuacja dotyczy. Mam jeszcze nadzieje że w końcu rozwalą to tępe, pozbawione jakiejkolwiek wiedzy merytorycznej towarzystwo wzajemnej adoracji. Inaczej mam to w nosie, wole zamiatać ulice niż pracować w tym burdelu!!!<!--QuoteEnd--></div><!--QuoteEEnd-->
No i dla postronnego obserwatora sytuacja w tym US może wydawać się naprawdę beznadziejna.
Lecz :
pierwsze primo) ludzie w tym US są chorzy na władzę,
drugie primo) odkąd pamiętam to w tym US zawsze sprawy były zamiatane pod dywan a ludzie zastraszani przez kierownictwo,
trzecie primo) jak nowe kierownictwo zaczęło robić porządki z burdelem panującym w Urzędzie to nadepnęło na odciski pracowników załatwiających pewne sprawy pod stołem,
czwarte primo) ambicje niektórych ludzi w US Węgrów są ogromne ale ich wiedza merytoryczna nie wykracza poza "pierwszą skalę podatkową"

Ogólnie sytuacja jest śmieszno-tragiczna, a donosiciele żałośni.