Teraz jest 06 wrz 2025, 19:52

Odpowiedz w wątku  [ Posty: 2107 ]  idź do strony:  Poprzednia strona  1 ... 134, 135, 136, 137, 138, 139, 140 ... 151  Następna strona
Czystki,czystki (PiS), zmiany,zmiany (PO) 
Autor Treść postu
Fachowiec

REJESTRACJA23 paź 2006, 03:51

POSTY        2661

LOKALIZACJAmordor

<!--quoteo(post=31177:date=16. 06. 2008 g. 20:17:name=Fric)--><div class='quotetop'>(Fric @ 16. 06. 2008 g. 20:17) [snapback]31177[/snapback]</div><div class='quotemain'><!--quotec-->
Ja wiem kto to jest MADAGASKAR ale nie mogę powiedzieć bo pracownicy US Węgrów nie mogą udzielać informacji na stronie skarbowców  :(

Mogę w sumie powiedzieć bo Zarządzenia NUS w sprawie zabraniania korzystania z www.skarbowcy.pl jeszcze nie mam (nie wiem też czy juz takie jest) ...... ale może lepiej nie... BOJĘ SIĘ  :blink:

KPISZ czy tylko JAJA sobie robisz?
Czy zarządzenie w sprawie zabronienia czytania "Wprost" i "Rzepy" też będzie?  :zeby:
<!--QuoteEnd--></div><!--QuoteEEnd-->

Gdybyś jednak Fric takowy akt prawa miejscowego posiadł  :czytaj: , wrzuć go proszę koniecznie  <a href="http://www.skarbowcy.pl/mkportal/forum/index.php?showtopic=672&st=1120" target="_blank">t u t a j</a>  :)

18 cze 2008, 09:28
Zaawansowany

REJESTRACJA23 paź 2006, 09:24

POSTY        91
Trzech niedojdów z UKS przestało być naczelnikami w podkarpackim.

20 cze 2008, 10:42
Amator
Własny awatar

REJESTRACJA19 lut 2008, 11:20

POSTY        14
pociag do nikąd zamienia się w pociag widmo i.......... odlatują :piwo: tak, tak NEMO........... . :blink:  :mur:

20 cze 2008, 11:46
Specjalista

REJESTRACJA23 paź 2006, 15:14

POSTY        307
LOLO, nie próbuj drażnić NEMO, skoro nie wchodzi on na tą stronę, a jeżeli wchodzi ,
to pewnie można byłoby to podciągnąć pod mobbing. Dla Twojego rozluźnienia podaję, że te same " standardy " ( a może i lepsze ) panują także w US Siedlce. Daj już sobie z nim spokój.

20 cze 2008, 14:22

REJESTRACJA28 sty 2008, 08:23

POSTY        39
No fakt ! 19 i 20 czerwca to w Rzeszowie PRAWDZIWE TRZĘSIENIE ZIEMII...

Ostatnio edytowano 20 cze 2008, 14:52 przez Pasikonik, łącznie edytowano 1 raz

20 cze 2008, 14:52
Zaawansowany
Własny awatar

REJESTRACJA20 paź 2007, 18:15

POSTY        45
A ozecie zdradzić kto został w rzeszowie nowym NUS

20 cze 2008, 14:57

REJESTRACJA09 lis 2007, 18:56

POSTY        32
Hej Anonim1973 chyba Ty nie zostałeś bo wiedziałbyś . Ale tak na powaznie to wróble ćwierkają że zmiany będą ciekawe - I US Beata Cz. plus Andrzej L . II US Pani D. plus Pani O. ( z I US ) - ale to tylko wróble tak ćwierkają ( a one to maja wiedzę bo siedzą sobie na parapecie i słuchają )
Za parę dni  wszystko będzie wiadomo  :D

20 cze 2008, 19:06
Amator
Własny awatar

REJESTRACJA23 paź 2006, 18:46

POSTY        26
<!--quoteo--><div class='quotetop'></div><div class='quotemain'><!--quotec--> Hehhh wypisz wymaluj sytuacja z US w Węgrowie :/ A myślałam, że tylko u nas taki popisowy numer PISowczycy wykonali. Niewielka pociecha ale dobrze wiedzieć że nie tylko nas taka sytuacja dotyczy. Mam jeszcze nadzieje że w końcu rozwalą to tępe, pozbawione jakiejkolwiek wiedzy merytorycznej towarzystwo wzajemnej adoracji. Inaczej mam to w nosie, wole zamiatać ulice niż pracować w tym burdelu!!!<!--QuoteEnd--></div><!--QuoteEEnd-->

No i dla postronnego obserwatora sytuacja w tym US może wydawać się naprawdę beznadziejna.
Lecz :
pierwsze primo) ludzie w tym US są chorzy na władzę,
drugie primo) odkąd pamiętam to w tym US zawsze sprawy były zamiatane pod dywan a ludzie zastraszani przez kierownictwo,
trzecie primo) jak nowe kierownictwo zaczęło robić porządki z burdelem panującym w Urzędzie to nadepnęło na odciski pracowników załatwiających pewne sprawy pod stołem,
czwarte primo) ambicje niektórych ludzi w US Węgrów są ogromne ale ich wiedza merytoryczna nie wykracza poza "pierwszą skalę podatkową" :)
Ogólnie sytuacja jest śmieszno-tragiczna, a donosiciele żałośni.

20 cze 2008, 19:23
Zaawansowany
Własny awatar

REJESTRACJA20 paź 2007, 18:15

POSTY        45
No ale z tego co czytałem na stronach internetowych I i II us w rzeszowie tam juz nastapiły zmiany i powołano nowych Naczelników oczywiście p.o. Czyli i w podkarpackim ruszyła maszyna zmian!

21 cze 2008, 07:40

REJESTRACJA28 sty 2008, 08:23

POSTY        39
Tyle, że w II US jest już cała obsada, a w I jakby nie...

21 cze 2008, 09:10
Amator
Własny awatar

REJESTRACJA15 mar 2007, 19:53

POSTY        10

<!--quoteo(post=31180:date=16. 06. 2008 g. 20:34:name=Nadir)--><div class='quotetop'>(Nadir @ 16. 06. 2008 g. 20:34) [snapback]31180[/snapback]</div><div class='quotemain'><!--quotec-->
<!--quoteo(post=31177:date=16. 06. 2008 g. 20:17:name=Fric)--><div class='quotetop'>(Fric @ 16. 06. 2008 g. 20:17) [snapback]31177[/snapback]</div><div class='quotemain'><!--quotec-->
Ja wiem kto to jest MADAGASKAR ale nie mogę powiedzieć bo pracownicy US Węgrów nie mogą udzielać informacji na stronie skarbowców  :(

Mogę w sumie powiedzieć bo Zarządzenia NUS w sprawie zabraniania korzystania z www.skarbowcy.pl jeszcze nie mam (nie wiem też czy juz takie jest) ...... ale może lepiej nie... BOJĘ SIĘ  :blink:

KPISZ czy tylko JAJA sobie robisz?
Czy zarządzenie w sprawie zabronienia czytania "Wprost" i "Rzepy" też będzie?  :zeby:

Gdybyś jednak Fric takowy akt prawa miejscowego posiadł  :czytaj: , wrzuć go proszę koniecznie  <a href="http://www.skarbowcy.pl/mkportal/forum/index.php?showtopic=672&st=1120" target="_blank">t u t a j</a>  :)

21 cze 2008, 15:24
Amator
Własny awatar

REJESTRACJA15 mar 2007, 19:53

POSTY        10

Jeżeli oni byli niedojdami to dla ciebie brak epitetów w słowniku j. polskiego. :dupa:  Nie masz pojęcia o ich kwalifikacjach. To była najlepsza kadra jaka się zdarzyła w tych US-ach. PRAWDZIWI URZĘDNICY MYŚLĄCY O TYM PAŃSTWIE A NIE O WŁASNYCH INTERESACH. Jednak "wielki" W. K. nie mógł znieść, że jest ktoś kto nic mu nie zawdzięcza i nie będzie ślepo wykonywał poleceń. Towarzystwo wzajemnej adoracji od 16 lat trzyma się mocno i odbudowuje swoje szeregi nadszarpnięte przez poprzedniego DISa. Wymiana tych NUSów była całkowicie nieuzasadniona i tylko potwierdza jak mocny jest lokalny układ. A jeśli się wysilisz i sprawdzisz skąd jest obecny szef DAP i kto był jego poprzednikiem na wcześniejszym stanowisku i jaki zajmuje dziś stołek oraz jaki związek ich łączył z pewnym byłym sekretarzem stanu w MF to wszystko układa się w jedną logiczną całość, do której należał i należy W.K. Wróciło stare w nowym opakowaniu. Ta wymiana jest dowodem choroby jaka toczy IS i USy w tym województwie od kilkunastu lat.  :za2:  :stop: Na przyszłość zapamiętaj sobie "TREŚĆ TWEGO POSTU ŚWIADCZY O TWOIM POZIOMIE ROZUMIENIA TEMATU (INTELEKTU)" Chyba, że jesteś klakierem tej grupy lub do niej należysz, bo na tym forum takich jest pełno.

21 cze 2008, 16:00

REJESTRACJA02 maja 2008, 16:09

POSTY        39

<!--quoteo(post=31400:date=20. 06. 2008 g. 11:42:name=danny)--><div class='quotetop'>(danny @ 20. 06. 2008 g. 11:42) [snapback]31400[/snapback]</div><div class='quotemain'><!--quotec-->

Jeżeli oni byli niedojdami to dla ciebie brak epitetów w słowniku j. polskiego. :dupa:  Nie masz pojęcia o ich kwalifikacjach. To była najlepsza kadra jaka się zdarzyła w tych US-ach. PRAWDZIWI URZĘDNICY MYŚLĄCY O TYM PAŃSTWIE A NIE O WŁASNYCH INTERESACH. Jednak "wielki" W. K. nie mógł znieść, że jest ktoś kto nic mu nie zawdzięcza i nie będzie ślepo wykonywał poleceń. Towarzystwo wzajemnej adoracji od 16 lat trzyma się mocno i odbudowuje swoje szeregi nadszarpnięte przez poprzedniego DISa. Wymiana tych NUSów była całkowicie nieuzasadniona i tylko potwierdza jak mocny jest lokalny układ. A jeśli się wysilisz i sprawdzisz skąd jest obecny szef DAP i kto był jego poprzednikiem na wcześniejszym stanowisku i jaki zajmuje dziś stołek oraz jaki związek ich łączył z pewnym byłym sekretarzem stanu w MF to wszystko układa się w jedną logiczną całość, do której należał i należy W.K. Wróciło stare w nowym opakowaniu. Ta wymiana jest dowodem choroby jaka toczy IS i USy w tym województwie od kilkunastu lat.  :za2:  :stop: Na przyszłość zapamiętaj sobie "TREŚĆ TWEGO POSTU ŚWIADCZY O TWOIM POZIOMIE ROZUMIENIA TEMATU (INTELEKTU)" Chyba, że jesteś klakierem tej grupy lub do niej należysz, bo na tym forum takich jest pełno.
Nie kłóćcie się ja was pogodzę, prawda jest taka że danny ma rację i żadne pojedyncze odmienne głosy tego nie zmienią.

21 cze 2008, 16:48
Nowicjusz
Własny awatar

REJESTRACJA05 mar 2008, 12:24

POSTY        2
Piszecie bzdury (Danny i Śruba). Odwołani naczelnicy są rzetelnymi urzędnikami administracji państwowej i posiadają znakomite wykształcenie, które nie opiera się jedynie na pamięciowym wklepaniu ordynacji podatkowej (jak w przypadku W.K.). Ale widocznie taka wiedza wystarczy, aby zostać p o dyrektora IS.
No cóż! Ordynacja górą Panowie i Panie.

21 cze 2008, 17:20
Odpowiedz w wątku   [ Posty: 2107 ]  idź do strony:  Poprzednia strona  1 ... 134, 135, 136, 137, 138, 139, 140 ... 151  Następna strona