Teraz jest 07 wrz 2025, 21:36

Odpowiedz w wątku  [ Posty: 2107 ]  idź do strony:  Poprzednia strona  1 ... 132, 133, 134, 135, 136, 137, 138 ... 151  Następna strona
Czystki,czystki (PiS), zmiany,zmiany (PO) 
Autor Treść postu

REJESTRACJA02 maja 2008, 16:09

POSTY        39

<!--quoteo(post=30944:date=12. 06. 2008 g. 16:42:name=MacArthur)--><div class='quotetop'>(MacArthur @ 12. 06. 2008 g. 16:42) [snapback]30944[/snapback]</div><div class='quotemain'><!--quotec-->
<!--quoteo(post=30878:date=11. 06. 2008 g. 12:33:name=wc.kaczka)--><div class='quotetop'>(wc.kaczka @ 11. 06. 2008 g. 12:33) [snapback]30878[/snapback]</div><div class='quotemain'><!--quotec-->
Jeżeli w twoim mniemaniu wszystko jest w porządku to powiedz mi
dlaczego kilku byłych i obecnych pracowników od czasów rządów elity jest pod stałą opieką psychologów? przecież warunki pracy i atmosfera są tak "cudowne"  :mur:

A nawet dodam, że mój staro-nowy Naczelnik po odebraniu mu stołka w ciągu tych dwóch przykrych lat był na zwolnieniu przez półtora roku.
Banda kaczystów odebrała mu zdrowie. A co on nie wycierpiał.
Jak nie kardiologia to gastrologia, jak nie gastrologia to reumatologia, jak nie reumatologia to ortopedia.
Po prostu nie było już chłopa ........., aż tu nagle........ wszystko jak ręką odjął.
Ozdrowieńcza ręka ........ o nie, nie - nie Kaszpirowskiego - DIS-a.
<!--QuoteEnd--></div><!--QuoteEEnd-->
<!--sizeo:2--><span style="font-size:10pt;line-height:100%"><!--/sizeo-->To nie zaden Kaszpirowski ani DiS!!<!--sizec--></span><!--/sizec-->
<!--sizeo:3--><span style="font-size:12pt;line-height:100%"><!--/sizeo-->Ludzieeeeeeee!<!--sizec--></span><!--/sizec-->
<!--sizeo:4--><span style="font-size:14pt;line-height:100%"><!--/sizeo-->TO CUD!!!<!--sizec--></span><!--/sizec-->
A teraz epidemia dopadła PISNUS-ów, ja znam 4 którzy na drugi dzień po odwołaniu rozchorowali sie i chorują do dziś, jak nie gastrologia to ortopedia, jak nie ortopedia to reumatologia, to były okazy zdrowia przez 1,5 roku ani dnia zwolnienia i masz babo placek ni stąd ni zowąd taka tragedia ich spotkała. I na cud nie mają co liczyć.

Ostatnio edytowano 12 cze 2008, 17:18 przez sruba, łącznie edytowano 1 raz

12 cze 2008, 16:57

REJESTRACJA27 wrz 2007, 16:51

POSTY        23
<!--quoteo--><div class='quotetop'></div><div class='quotemain'><!--quotec-->A teraz epidemia dopadła PISNUS-ów, ja znam 4 którzy na drugi dzień po odwołaniu rozchorowali sie i chorują do dziś, jak nie gastrologia to ortopedia, jak nie ortopedia to reumatologia, to były okazy zdrowia przez 1,5 roku ani dnia zwolnienia i masz babo placek ni stąd ni zowąd taka tragedia ich spotkała. I na cud nie mają co liczyć.
Ale dlaczego tylko PISNUS-ów, a co z PISDUKS-ami,nadal siedzą, co prawda trochę zestresowani, ale siedzą. Jednak jesli nadejdą oczekiwane zmiany również wśród DUKS-ów, to ten obecny stres może odbić się zdecydowanie na ich zdrowiu i pomaszerują na długotrwałe L-4. Na którym będą się długo leczyć, bo jak to będzie wyglądać gdy PISDUKS dostanie teczkę i ruszy do walki w terenie.  :sex:

Ostatnio edytowano 13 cze 2008, 07:02 przez jaro1, łącznie edytowano 1 raz

12 cze 2008, 18:15
Fachowiec

REJESTRACJA09 kwi 2008, 15:21

POSTY        1034
Nie pozostaje nic innego jak ogłosić oczywistą oczywistość. Albo lekarze obsługujący NUS-ów są kolesiami, z którymi musi porozmawiać prokurator, albo pani Kopacz ma gotowy schemat na uzdrowienie ochrony zdrowia.

12 cze 2008, 19:00
Zaawansowany

REJESTRACJA23 paź 2006, 09:24

POSTY        91
Pozdrowienia dla kibica Milanu (millan08 czy cós), dla facetów z dużym czarnym kapeluszem bez lęku wysokości (kominiarz). Fajnie że uświadamiacie nam błędy rządów Tuska (wg waszego uznania w życiu byśmu tego nie zauważyli). Tylko nie kompromitujcie się jednym. Ze wyborcy Tuska liczyli na cudy! Dlatego poparcie dla tego rządu jest wysokie. Bo prawda jest taka że my po prostu nie chcemy kaczorów. I tyle. Nawet wczoraj anglik był Howard a co niektórzy pamiętaję że był film Howard The Duck. Za Tuskiem też nie przepadamy (Donald Duck). Ja jestem z tych, muszę przyznać którym rządy pisu (wg mojej oczywiście subiektywnej opinii) się nie spodobały.  Przychodził nowy dyrektor i w ciągu trzech czterech miesięcy wyp... połowę naczelników, żadnego ne znając. Pewnie w dwóch lub trzech przypadkach mógł trafić słusznie. To ma być usprawiedliwienie dla tego typu działań?

13 cze 2008, 11:59
Zawodowiec

REJESTRACJA22 paź 2006, 15:04

POSTY        3146

LOKALIZACJAsamo centrum (no prawie)

Pozdrowienia dla kibica Milanu (millan08 czy cós), dla facetów z dużym czarnym kapeluszem bez lęku wysokości (kominiarz). Fajnie że uświadamiacie nam błędy rządów Tuska (wg waszego uznania w życiu byśmu tego nie zauważyli). Tylko nie kompromitujcie się jednym. Ze wyborcy Tuska liczyli na cudy! Dlatego poparcie dla tego rządu jest wysokie. Bo prawda jest taka że my po prostu nie chcemy kaczorów. I tyle. Nawet wczoraj anglik był Howard a co niektórzy pamiętaję że był film Howard The Duck. Za Tuskiem też nie przepadamy (Donald Duck). Ja jestem z tych, muszę przyznać którym rządy pisu (wg mojej oczywiście subiektywnej opinii) się nie spodobały.  Przychodził nowy dyrektor i w ciągu trzech czterech miesięcy wyp... połowę naczelników, żadnego ne znając. Pewnie w dwóch lub trzech przypadkach mógł trafić słusznie. To ma być usprawiedliwienie dla tego typu działań?

Czas najwyższy zaprosić myśliwych na polowanie! Na wszelakie kaczki oczywiście!

13 cze 2008, 12:03
Specjalista

REJESTRACJA23 paź 2006, 15:14

POSTY        307
ratatuj2                    

Tak. Madagaskar to ciekawy koleś. Wiedział o odwołaniu naczelnika W.S. zanim go odwołali. Posta o trzeciej w nocy wysłał. Pewnikiem spać biedak nie mógł, z wrażenia... :D
Wnioski:
Albo jest P.C.
Albo jest z NUsów
Albo jest/był z IS. :zygi:

Czyli co, że niby nie jestem " Nasz "/ " Wasz " ?!. A teraz informuję Cię, że już niedługo, już za chwileczkę, powróci " stary-nowy " NUS - W.S. I znów będzie przegrupowanie w urzędzie - czy tego chcesz czy nie !

13 cze 2008, 13:17
Amator

REJESTRACJA21 sty 2008, 10:13

POSTY        10

<!--quoteo(post=30996:date=13. 06. 2008 g. 11:59:name=danny)--><div class='quotetop'>(danny @ 13. 06. 2008 g. 11:59) [snapback]30996[/snapback]</div><div class='quotemain'><!--quotec-->

Czas najwyższy zaprosić myśliwych na polowanie! Na wszelakie kaczki oczywiście!
zapraszam do stolicy podkarpacia - na nus-y i duks-a !

13 cze 2008, 15:48
Początkujący
Własny awatar

REJESTRACJA13 cze 2008, 15:01

POSTY        4

:excl: <!--quoteo(post=30890:date=11. 06. 2008 g. 14:47:name=ratatuj2)--><div class='quotetop'>(ratatuj2 @ 11. 06. 2008 g. 14:47) [snapback]30890[/snapback]</div><div class='quotemain'><!--quotec-->
Tak. Madagaskar to ciekawy koleś. Wiedział o odwołaniu naczelnika W.S. zanim go odwołali. Posta o trzeciej w nocy wysłał. Pewnikiem spać biedak nie mógł, z wrażenia... :D
Wnioski:
Albo jest P.C.
Albo jest z NUsów
Albo jest/był z IS. :zygi:

Czyli co, że niby nie jestem " Nasz "/ " Wasz " ?!. A teraz informuję Cię, że już niedługo, już za chwileczkę, powróci " stary-nowy " NUS - W.S. I znów będzie przegrupowanie w urzędzie - czy tego chcesz czy nie !

Madagaskar! Tego posta powinieneś raczej umieścić w temacie: "Pośmiejmy się"  :D

13 cze 2008, 16:44
Własny awatar

Fajnie że uświadamiacie nam błędy rządów Tuska (wg waszego uznania w życiu byśmu tego nie zauważyli).

Dlatego Isnpektor utworzył specjalny wątek, żeby pokazać jak realizowane sa te przedwyborcze obietnice.
Przecież dzień po wyborach nie przewidział czy będą realizowane czy nie.
A my pokazujemy jak idzie realizacja. Póki co jak po grudzie.
Bardzo Cię to boli????

danny                    

Tylko nie kompromitujcie się jednym. Ze wyborcy Tuska liczyli na cudy!

To Wy sie kompromitujecie, bo teraz odwracacie tuska ogonem.
Miałam powiedzieć "kota ogonem" :D

danny                    

Bo prawda jest taka że my po prostu nie chcemy kaczorów. I tyle. Nawet wczoraj anglik był Howard a co niektórzy pamiętaję że był film Howard The Duck. Za Tuskiem też nie przepadamy (Donald Duck).

Tobie wszystko sie z jednym kojarzy?
Jakie to szczęscie że Tusk ma na imię Donald!!
A za kim, jeśli wolno wiedzieć, przepadacie?
Bo sama negacja "precz z kaczorami", to jak na wykształciuchów to troche za cienka argumnetacja

danny                    

Ja jestem z tych, muszę przyznać którym rządy pisu (wg mojej oczywiście subiektywnej opinii) się nie spodobały.  Przychodził nowy dyrektor i w ciągu trzech czterech miesięcy wyp... połowę naczelników, żadnego ne znając. Pewnie w dwóch lub trzech przypadkach mógł trafić słusznie. To ma być usprawiedliwienie dla tego typu działań?

A to co robiło i robi PO w usuwaniu poprzedników, to ma być "usprawiedliwienie dla tego typu działań?"
Nie widzisz tej belki w swoim oku?

Ostatnio edytowano 13 cze 2008, 17:37 przez Zeta, łącznie edytowano 1 raz

13 cze 2008, 17:36

POSTY        39
Zeta wybacz ale jesteś w 20% mniejszości, 21 X 2007roku wyborcy ustosunkowali się do tego co było i uchowaj Panie żeby to wróciło. A jest oczywistą oczywistością że tylko wyborcy pis-u, przyjęli dosłownie metaforę Premiera, reszta wie że cudów nie ma tylko "praca ,pot i łzy "to jedyna droga do dobrobytu. Danny mówi to co widzą wszyscy oprócz 20%. Nie oczekuje odpowiedzi pozostańmy przy swoich zdaniach, ani ja nie przekonam ciebie ani ty nas.

Ostatnio edytowano 13 cze 2008, 19:39 przez sruba, łącznie edytowano 1 raz

13 cze 2008, 19:38
Zawodowiec

REJESTRACJA10 lis 2006, 07:34

POSTY        3465

A jest oczywistą oczywistością że tylko wyborcy pis-u, przyjęli dosłownie metaforę Premiera, reszta wie że cudów nie ma tylko "praca ,pot i łzy "to jedyna droga do dobrobytu. Danny mówi to co widzą wszyscy oprócz 20%.

No to bierzta sie do roboty! Na co czekata?
Póki co W gabinecie siedzi leń, nic nie robi cały dzień...
To też metafora???????
Ani cudów nie umieta ani robić nie chceta  :mur:
PS
Nie jestes na bieżąco
20% to było wczoraj. Dzisiaj jest 22%.
:rotfl:  
<a href="http://www.tvn24.pl/-1,1553440,wiadomosc.html" target="_blank">http://www.tvn24.pl/-1,1553440,wiadomosc.html</a>
POparcie spada
SONDAŻ: PO - 40%, PIS-22%, SLD - 6%
tvn24.pl, dane GfK Polonia
Notowania partii Donalda Tuska dalej spadają. Jak wynika z sondażu przeprowadzonego przez GfK Polonia na zlecenie "Rzeczpospolitej" rządząca partia osiągnęła granicę 40 procent poparcia.
Dwa tygodnie temu Platforma Obywatelska straciła 8 punktów procentowych w sondażu GfK Polonia - wówczas poparcie dla niej zmalało z 49 do 41 proc. - zaś kolejne dwa tygodnie, to spadek o kolejny 1 pkt. procentowy, do 40 procent.

Jutro będzie 24
A PO - 38
:rotfl:

Wynika z tego, że w Polsce zyje aktualnie 41% idiotów, którym niezmiernie imPOnuje Człowiek POrażka zwany żartobliwie PRemierem.
~POżenada , 12.06.2008 06:12
<a href="http://wiadomosci.onet.pl/1767578,11,1,1,,item.html" target="_blank">http://wiadomosci.onet.pl/1767578,11,1,1,,item.html</a>

Postów podobnej treści jest wiecej niz 20%

Ostatnio edytowano 13 cze 2008, 20:15 przez kominiarz, łącznie edytowano 1 raz

13 cze 2008, 20:11
Fachowiec

REJESTRACJA09 kwi 2008, 15:21

POSTY        1034
Ile by nie było jutro i pojutrze, nam potrzeba normalności niezależnie od sztandaru, który to przyniesie.

13 cze 2008, 20:14

POSTY        39
[/quote]
Tu masz rację ja tez uważam ,że te 20% pisze 90% postów. Sam to wiesz najlepiej?

Ostatnio edytowano 13 cze 2008, 20:33 przez sruba, łącznie edytowano 1 raz

13 cze 2008, 20:26
Zawodowiec

REJESTRACJA10 lis 2006, 07:34

POSTY        3465
[quote name='śruba' date='13. 06. 2008  g. 22:26' post='31039']
[/quote]
Tu masz racje ja tez uważam ,ze te 20% pisze 90% postów
[/quote]
Bo te 41% nie ma  nic na swoją obronę.
Żenada i POrażka.
A kiedy to ten sztandarowy POdatek liniowy będzie?
Za 3 lata?
:rotfl:  :rotfl:  :rotfl:

13 cze 2008, 20:32
Odpowiedz w wątku   [ Posty: 2107 ]  idź do strony:  Poprzednia strona  1 ... 132, 133, 134, 135, 136, 137, 138 ... 151  Następna strona