Biedacy jeszcze nie wiedzą, że tak naprawdę już zostali skazani - nawet nie przez sądy na stanowiskowy niebyt, oni już nie istnieją jako naczelnicy.
Ostatnio edytowano 04 lut 2007, 20:10 przez rownina, łącznie edytowano 1 raz
03 lut 2007, 10:45
A kim jest nowa pani Naczelnik w Otwocku?
03 lut 2007, 18:59
Kogo dziś "upolowano" w Małopolsce?
05 lut 2007, 12:20
Witam Szanownych Kolegów! Od ponad roku przyglądam się aktywnie (tzn. miałem swój osobisty wkład w te zmiany) zmianom w US i IS i niestety stwierdzam, że wszystkie zmiany personalne były zdecydowanie polityczne i miały jeden cel - TKM. Może jestem niesprawiedliwy, ale widzę to z bardzo bliska, bo pracuję w US i co? Nic w tym czasie się nie zmieniło! Kierownicy traktują nas jak traktowali a naczelnicy i dyrektorzy zachowują się identycznie, jak poprzednicy, więc po co takie zmiany? Czy gdzieś są dobrzy Naczelnicy i Dyrektorzy? Gdzie oni są? Nie wiem! Dlatego to mój ostatni wpis w tym temacie. Tym bardziej, że politycy nas wykorzystują dla swoich niecnych celów! Jesteśmy tylko narzędziami w ich ręku. Wiem, że to gołosłowne stwierdzenia, ale takie są moje i moich znajomych odczucia. Więc są z pewnością bardzo subiektywne, ale szczere. Wybór nowych NUS i dyrektorów jest bardzo upolityczniony (bardzo, bardzo), a miało być inaczej. I znowu władza okazała się taka sama jak poprzednia. Bardzo to smutne i wesołe zarazem. Na szczęście każdy ma wybór i może zmienić pracę, co niniejszym czynię i przechodzę na drugą stronę. Z poważaniem
Ostatnio edytowano 05 lut 2007, 21:46 przez solar, łącznie edytowano 1 raz
05 lut 2007, 18:16
Walek
A kim jest nowa pani Naczelnik w Otwocku?
Chyba jeden z nielicznych urzędów, w którym powołano tak merytorycznego Naczelnika!!!
Ostatnio edytowano 05 lut 2007, 22:08 przez sasanka, łącznie edytowano 1 raz
05 lut 2007, 22:00
Elda
Kogo dziś "upolowano" w Małopolsce?
Zeszły tydzień - vice NUS Stare Miasto Maria Dembek.
____________________________________ jan
Ostatnio edytowano 05 lut 2007, 23:09 przez jan, łącznie edytowano 1 raz
05 lut 2007, 22:15
W kujawsko-pomorskim od 1 lutego br. nowy dyrektor Izby, pan Dariusz Laskowski, wcześniej pracownik KPUS.
Ostatnio edytowano 07 lut 2007, 07:46 przez Peper, łącznie edytowano 1 raz
06 lut 2007, 12:25
II Gliwice, mamy nowego naczelnika z izby skarbowej! Ciekawe, czy słodzi herbatę, jak tak, to wyleci szybciej niż gdyby pił gorzką.
Ostatnio edytowano 07 lut 2007, 07:47 przez Mirap, łącznie edytowano 1 raz
06 lut 2007, 20:11
W moim Urzędzie trzymają stanowisko z-cy NUS (Warmia i Mazury), tak na wszelki wypadek..., gdyby Marcinkiewiczowi się nie powiodło w konkursie.
Ostatnio edytowano 07 lut 2007, 07:47 przez ronin0767, łącznie edytowano 1 raz
06 lut 2007, 21:41
MiraP
II Gliwice, mamy nowego naczelnika z izby skarbowej! Ciekawe, czy słodzi herbatę, jak tak, to wyleci szybciej niż gdyby pił gorzką.
Czy to oznacza, że w Gliwicach rządzi sekretarka, która nie lubi "słodzić"?
Ostatnio edytowano 07 lut 2007, 12:46 przez Mareq, łącznie edytowano 1 raz
07 lut 2007, 10:15
Mareq
<!--quoteo(post=5407:date=06. 02. 2007 g. 20:11:name=MiraP)--><div class='quotetop'>(MiraP @ 06. 02. 2007 g. 20:11) [snapback]5407[/snapback]</div><div class='quotemain'><!--quotec--> II Gliwice, mamy nowego naczelnika z izby skarbowej! Ciekawe, czy słodzi herbatę, jak tak, to wyleci szybciej niż gdyby pił gorzką.
Czy to oznacza, że w Gliwicach rządzi sekretarka, która nie lubi "słodzić"? <!--QuoteEnd--></div><!--QuoteEEnd--> 3XTAK. "Ależ owszem, czemu nie, sekretarce też należy się. 4 razy po dwa razy, 8 razy raz po raz. O północy ze dwa razy i nad ranem jeszcze raz" :sex:
Ostatnio edytowano 08 lut 2007, 07:37 przez Mirap, łącznie edytowano 1 raz
07 lut 2007, 19:37
Naczelnik (dyrektor) przyjmuje nową sekretarkę do pracy. - To stół, przy którym będzie pani pracować. - Dobrze... - To telefon, który będzie pani odbierać i mnie łączyć. - Dobrze... - To fax, z którego będzie pani odbierać wiadomości do mnie. - Dobrze.... - A to expres do kawy, którym będzie pani mi ją parzyć. - Dobrze.... - Ja przepraszam, czy zna pani jakieś inne słowa oprócz słowa "dobrze"? - Seks, mineta... - Dobrze!!!
____________________________________ Nie jesteś tym, kim myślisz, że jesteś - lecz tym, kim się stajesz, gdy myślisz kim jesteś.
Ostatnio edytowano 08 lut 2007, 07:38 przez Nadir, łącznie edytowano 1 raz
07 lut 2007, 19:40
Nadir
Naczelnik (dyrektor) przyjmuje nową sekretarkę do pracy. - To stół, przy którym będzie pani pracować. - Dobrze... - To telefon, który będzie pani odbierać i mnie łączyć. - Dobrze... - To fax, z którego będzie pani odbierać wiadomości do mnie. - Dobrze.... - A to expres do kawy, którym będzie pani mi ją parzyć . - Dobrze.... - Ja przepraszam, czy zna pani jakieś inne słowa oprócz słowa "dobrze"? - Seks, mineta.... - Dobrze!!!
Piękne! Samo życie, jak w serialu. A jakby tak dodać "sekretarkę lub sekrtarza (geja)"? I potem "pani/pan" i na końcu "seks i obciąganie..."?
Ostatnio edytowano 08 lut 2007, 07:39 przez Mirap, łącznie edytowano 1 raz