Czy ktos wie o zmianach na stołkach DUKS ? :glare:
03 mar 2008, 22:45
Kominiarz zatkało mnie ,mądrego to aż miło posłuchać.
03 mar 2008, 22:50
Zobaczcie co się stało z byłem DIS-em Olsztyn - G.Leżuchowskim. Wrócił na swój poprzedni stołek w US Działdowo, i kto tu mówi że PO stosuje metody PiS-u, jakie wyrzynanie watahy.
04 mar 2008, 13:12
ega_expert
Zobaczcie co się stało z byłem DIS-em Olsztyn - G.Leżuchowskim. Wrócił na swój poprzedni stołek w US Działdowo, i kto tu mówi że PO stosuje metody PiS-u, jakie wyrzynanie watahy.
Nieeeeeeeeeee. Naprawdę??? To chyba niemożliwe! PO załatwiło człowieka PO ludzku ?! POwiedz, że żartujesz! :unsure:
A tak na serio: znam ksiądza, który ma dziecko z parafianką. Czy to znaczy, że "wszyscy księża mają dzieci"? :blink:
____________________________________ "Demokracja to cztery wilki i owca głosujące o obiedzie" R.A.Heinlein
04 mar 2008, 16:11
A tak na serio może i Ty zastanów się nad swoim cytatem
kominiarz
A tak na serio: znam ksiądza, który ma dziecko z parafianką. Czy to znaczy, że "wszyscy księża mają dzieci"? :blink:
____________________________________ Inde datae leges, ne fortior omnia posset - Po to zostały dane prawa, aby silniejszy nie mógł wszystkiego.
04 mar 2008, 16:28
wjawor
A tak na serio może i Ty zastanów się nad swoim cytatem
To był przykład 1 z brzegu. Mogłem podać każdy inny. Sens jest ten sam: Ega_expert podaje jednostkowy przykład byłego DIS-a z Olsztyna i wyciąga z tego ogólny wniosek wołając z zachwytem: "i kto tu mówi że PO stosuje metody PiS-u, jakie wyrzynanie watahy" Czy mam jeszcze jaśniej wyjaśnić sens mojego przypadkowego cytatu?
____________________________________ "Demokracja to cztery wilki i owca głosujące o obiedzie" R.A.Heinlein
Ostatnio edytowano 04 mar 2008, 18:50 przez kominiarz, łącznie edytowano 1 raz
04 mar 2008, 18:50
Dlaczego Administrator nie interweniuje????????????????? Korzystają z popularności tematu (ponad 530.000 odsłon) banda nawiedzonych populistów pisze nie na temat!!!!!!!!!!!!!!! Zamiast uzyskać jakieś informacje zgodne z tytułem, człowiek musi czytać jakie brednie nie na temat!!!!
04 mar 2008, 19:57
kominiarz
<!--quoteo(post=25589:date=04. 03. 2008 g. 16:28:name=wjawor)--><div class='quotetop'>(wjawor @ 04. 03. 2008 g. 16:28) [snapback]25589[/snapback]</div><div class='quotemain'><!--quotec--> A tak na serio może i Ty zastanów się nad swoim cytatem
To był przykład 1 z brzegu. Mogłem podać każdy inny. Sens jest ten sam: Ega_expert podaje jednostkowy przykład byłego DIS-a z Olsztyna i wyciąga z tego ogólny wniosek wołając z zachwytem: "i kto tu mówi że PO stosuje metody PiS-u, jakie wyrzynanie watahy" Czy mam jeszcze jaśniej wyjaśnić sens mojego przypadkowego cytatu? <!--QuoteEnd--></div><!--QuoteEEnd--> Kominiarz zdecyduj się-czy jest to na serio czy przykład pierwszy z brzegu...bo trochę się zakręciłeś :blink:
kominiarz
<!--quoteo(post=25580:date=04. 03. 2008 g. 13:12:name=ega_expert)--><div class='quotetop'>(ega_expert @ 04. 03. 2008 g. 13:12) [snapback]25580[/snapback]</div><div class='quotemain'><!--quotec--> Zobaczcie co się stało z byłem DIS-em Olsztyn - G.Leżuchowskim. Wrócił na swój poprzedni stołek w US Działdowo, i kto tu mówi że PO stosuje metody PiS-u, jakie wyrzynanie watahy.
Nieeeeeeeeeee. Naprawdę??? To chyba niemożliwe! PO załatwiło człowieka PO ludzku ?! POwiedz, że żartujesz! :unsure:
A tak na serio: znam ksiądza, który ma dziecko z parafianką. Czy to znaczy, że "wszyscy księża mają dzieci"? :blink: <!--QuoteEnd--></div><!--QuoteEEnd-->
04 mar 2008, 22:22
kominiarz
<!--quoteo(post=25589:date=04. 03. 2008 g. 16:28:name=wjawor)--><div class='quotetop'>(wjawor @ 04. 03. 2008 g. 16:28) [snapback]25589[/snapback]</div><div class='quotemain'><!--quotec--> A tak na serio może i Ty zastanów się nad swoim cytatem
Sens jest ten sam: Ega_expert podaje jednostkowy przykład byłego DIS-a z Olsztyna ... <!--QuoteEnd--></div><!--QuoteEEnd--> A odwołana Pani dyrektor IS Katowice to do swego I US Bielsko Biała wróciła - na Naczelnika. Służę linkiem: <a href="http://www.isnet.katowice.pl/is/k/IS_220208_2.htm" target="_blank">http://www.isnet.katowice.pl/is/k/IS_220208_2.htm</a> :blush: <!--quoteo--><div class='quotetop'></div><div class='quotemain'><!--quotec--> ... człowiek musi czytać jakie brednie nie na temat! <!--QuoteEnd--></div><!--QuoteEEnd--> ... że brednie to czasem zgoda ... ale wcale nie musi.
Ostatnio edytowano 04 mar 2008, 22:33 przez _ksu_, łącznie edytowano 1 raz
04 mar 2008, 22:31
Kominiarz Masz problem, pisałem tylko o fakcie. Widzę, że obecne postępowanie PO jest dla ciebie niewygodne, chciałbyś, aby obecne władze odwoływały nus-ów i dis-ów w takim "stylu" jak robił to PiS.
05 mar 2008, 10:35
Wy tu gadu-gadu, a tam się lody kręcą!.... :rolleyes:
____________________________________ Nie jesteś tym, kim myślisz, że jesteś - lecz tym, kim się stajesz, gdy myślisz kim jesteś.
05 mar 2008, 17:35
Nadir
Wy tu gadu-gadu, a tam się lody kręcą!.... :rolleyes:
Chyba się przyłączę. Mam taką maszynkę do kręcenia lodów. Ale małą - tylko na litr mleka. I niestety wychodzi tylko jeden smak.
05 mar 2008, 19:51
helvet
<!--quoteo(post=25649:date=05. 03. 2008 g. 17:35:name=Nadir)--><div class='quotetop'>(Nadir @ 05. 03. 2008 g. 17:35) [snapback]25649[/snapback]</div><div class='quotemain'><!--quotec--> Wy tu gadu-gadu, a tam się lody kręcą!.... :rolleyes:
Chyba się przyłączę. Mam taką maszynkę do kręcenia lodów. Ale małą - tylko na litr mleka. I niestety wychodzi tylko jeden smak. <!--QuoteEnd--></div><!--QuoteEEnd-->
Zdradź, jakiego mleka w "proszku" chcesz użyć do kręcenia tych lodów.
05 mar 2008, 19:56
orlik
Zdradź, jakiego mleka w "proszku" chcesz użyć do kręcenia tych lodów.
W proszku? Ja używam tylko surowców naturalnych. I dodam jeszcze, że musi być białe.