Ten termin wypłaty 13 w Katowicach jest pewny? Bo już znam trzy wersje wypłaty 13. Pierwsza była, że 20 luty (informacja od pracownika księgowości IS), potem pojawiła się informacja, że 16 luty (od kadrowej w US). A teraz ktoś podaje na forum termin 13 luty. Więc która opcja prawidłowa?
06 lut 2017, 09:38
Re: Trzynastka
IAS Białystok - DWR na koncie 03.02.2017. :) Chociaż raz nie ostatni.
06 lut 2017, 09:51
jakubek30
Bo już znam trzy wersje wypłaty 13. Pierwsza była, że 20 luty (informacja od pracownika księgowości IS), potem pojawiła się informacja, że 16 luty (od kadrowej w US). A teraz ktoś podaje na forum termin 13 luty. Więc która opcja prawidłowa?
Wszystkie. W tym roku w IAS Katowice 13-tka będzie 3 razy.
____________________________________ Nie rusz GWna, nie będzie śmierdzieć.
06 lut 2017, 11:23
Dlaczego tak ekscytujecie się trzynastką. Przecież ta 13-stka jest za ubiegły dobry rok. Związku zawodowe walczą o nas jak Macierewicz za Misiewiczem to nie mamy się czym przejmować.
Aha w łódzkim już jest.
06 lut 2017, 14:28
misiekp
DWR = trzynastka - tu nie ma widełek, ile przysługuje tyle dostajesz ;-)
Naiwnie sądziłam, że DWR to nie 13stka, a jakiś inny rodzaj wynagrodzenia/premii. :)
06 lut 2017, 18:39
"Wydział Płac informuje, że wypłata dodatkowego wynagrodzenia rocznego za 2016 r. nastąpi 13 lutego 2017 r." Komunikat na Intranecie IAS KATOWICE
07 lut 2017, 12:18
Dalej nic nie słychać o IAS Warszawa ? Chodzą słuchy o jakiś premiach że przed wejściem KAS, IAS musi pozbyć się kasy więc mają nam coś płacić ale jak to będzie dzielone to nie wiem. Kierownicy nie dostali informacji o przydziale. Tak chociaż by człowiek wiedział że dostał np. 100%. Jeśli chodzi o wypłatę tego to podobno nie będą czekali do wypłaty tylko wcześniej. Zobaczymy czy będą i w jakiej wysokości.
07 lut 2017, 17:22
kluskizmlekiem
Mazowieckie podobno wypłata 13stki ok 15tego lutego a do końca lutego mają wyjść przelewy z premią, ktoś może potwierdzić? Czy te przelewy do końca lutego to premia czy pozostałe w Izbie oszczędności a premia bedzie normalnie po zakończonym kwartale?
Z tego co wiem to będą wypłacane oszczędności. Po wejściu KAS tego budżetu co jest teraz nie będzie juz.
07 lut 2017, 17:24
Czyli nagroda kwartalna przepada...? A trzynastka w IAS Warszawa kiedy? Bo zdaje się że w większości izb wypłacili.
07 lut 2017, 21:53
Pinki007
Czyli nagroda kwartalna przepada...? A trzynastka w IAS Warszawa kiedy? Bo zdaje się że w większości izb wypłacili.
Podobno to ma być forma nagrody ale nie znam żadnych szczegółów. Jeżeli chodzi o 13-nastki to słyszałem że około 15 lutego mają być płacone
08 lut 2017, 08:08
Ok , dziękuję bardzo. Pozostaje czekać
08 lut 2017, 08:22
A co słychać w IAS w Gdańsku, coś ekstra zapłacą
13 pewnie koło 20 lutego tak nakazuje tradycja, niby informacji brak ale najczęściej tak jest, a PIT-11?
08 lut 2017, 09:15
Dzisiaj słyszałem od znajomej z IAS Warszawa taka ciekawostkę Ale nie wiem ile w tym prawdy. Tak jak mówiłem wcześniej 13-stka ma być płacona do 15 lutego s potem do końca miesiąca mają płacić tak jakby nagrody , wiadomo że 28 pensje no i to ciekawe to słyszałem że dodatkowo mamy dostać jakieś środki z ZFŚS co do kwot nie wiem ile ale jeśli to prawda może być miło.