Teraz aby dostać urlop trzeba iść bezpośrednio do NUS i się wytłumaczyć, kierownicy nie podpisują.
Co za bzdura. Może u Ciebie, u nas nic takiego nie ma miejsca.
30 kwi 2020, 19:28
Re: Dofinansowanie do wczasów
Już pojawiły się pomysły żeby zamrozić ZFŚS, zdaje się, że w projekcie tarczy 4.0 Jak nie będzie odpisów - nie będzie świadczeń dla pracowników.
01 maja 2020, 07:37
Witam. W IAS Warszawa zmieniono regulamin i zwiększono m. in. dopłaty do gruszy. Czy ktoś wie, czy jeżeli ktoś w tym roku już otrzymał wczasy na podstawie poprzedniego regulaminu otrzyma wyrównanie?
____________________________________ Ja jestem tylko zwykłym żołnierzem, wykonuję rozkazy. Bitwy wygrywają wodzowie.
15 cze 2020, 13:17
cob
Witam. W IAS Warszawa zmieniono regulamin i zwiększono m. in. dopłaty do gruszy. Czy ktoś wie, czy jeżeli ktoś w tym roku już otrzymał wczasy na podstawie poprzedniego regulaminu otrzyma wyrównanie?
A od kiedy to prawo działa wstecz? To jeśli w tym roku zmieni się regulamin nagród (in plus) to mam czekać, aż mi ktoś wyrówna nagrody za np. 2018 r.?
15 cze 2020, 14:18
Czy ktoś się orientuje, na jakim etapie jest wypłacanie gruszy IAS Warszawa?
05 sie 2020, 13:18
Kwiatek1635
Ja składałam wniosek 29 lipca a dziś dostałam gruszę.
06 sie 2020, 09:32
Kwiatek1635
Ja myślę, że nawet jeżeli ktoś się orientuje w sprawach jakichkolwiek wypłat z IAS Warszawa to i tak się nie dowiemy, cisza wszędzie
06 sie 2020, 09:58
Skarbniczka
Kwiatek1635
ja składałam 13 lipca i nadal nie mam
06 sie 2020, 10:58
Proszę przeczytać komunikaty na intranecie IAS ok. m-ca temu był komunikat (nie wiem czy Pani Głównej Księgowej czy kogoś z kadr) że jak ktoś dostał dofinansowanie mniejszej kwoty z poprzedniej tabeli to w późniejszym terminie dostanie wyrównanie.
06 sie 2020, 12:43
Skarbniczka
Kwiatek1635
Nie wiem jak to możliwe w jednej izbie, bo ja składałam miesiąc temu i nadal nie mam
07 sie 2020, 09:54
witam czy ktoś może wie na jakim etapie z wypłacaniem jest IAS Warszawa ?
21 sie 2020, 09:17
Ja czekam juz od początku sierpnia ...
28 sie 2020, 10:07
Ja miałam urlop na przełomie czerwca i lipca, wniosek wysłałam 7 lipca, przelew na koncie miałam 29 lipca
28 sie 2020, 11:58
Czy ktos z IAS Warszawa orientuje się dlaczego tak długo nie wypłacają wczasów pod gruszą? Wiele osób złożyło wniosek w lipcu i nie otrzymało jeszcze.