Mnie dziwi fakt, że w całym tym "zamieszaniu" i zaangażowaniu ogromnych środków na przeprowadzenie wartościowania - nie określono terminu wypłat wynikających z wdrożenia jego wyników.
A może się mylę?
18 lis 2008, 21:23
fiks
...A może się mylę?
Kasa z rezerwy musi być wypłacona do końca roku budżetowego. Choć może się mylę - jest też opcja: może nie być wykorzystana i przepaść <_<
____________________________________ Inde datae leges, ne fortior omnia posset - Po to zostały dane prawa, aby silniejszy nie mógł wszystkiego.
Ostatnio edytowano 18 lis 2008, 22:18 przez wjawor, łącznie edytowano 1 raz
18 lis 2008, 22:17
wjawor
Kasa z rezerwy musi być wypłacona do końca roku budżetowego. Choć może się mylę - jest też opcja: może nie być wykorzystana i przepaść <_<
A wtedy tylko ... :mur:
18 lis 2008, 22:41
U nasz wypłacili dzisiaj!
25 lis 2008, 19:22
I na Dolnym Śląsku wypłacili właśnie z wyrównaniem... Kwota? Bliska zaaranżowanej "średniej". Zasad niestety nie znam.
25 lis 2008, 20:56
wheelerfan
U nasz wypłacili dzisiaj!
A można wiedzieć jaką kwotę ? I w jakim regionie PL ?
26 lis 2008, 08:17
fiks
I na Dolnym Śląsku wypłacili właśnie z wyrównaniem... Kwota? Bliska zaaranżowanej "średniej". Zasad niestety nie znam.
Chyba nie wszędzie na Dolnym Śląsku , bo u nas nie ma!?
26 lis 2008, 08:31
Część spłaty już na koncie, reszta dziś bądź jutro Kwota - trochę więcej niż się spodziewałem no i dużo więcej niż ta średnia, no ale mogłoby być jeszcze więcej - apetyt rośnie w miare jedzenia
____________________________________ wiązanie przyszłości z pracą w administracji publicznej, to błąd podstawowy - inspektor / T. Ludwiński
26 lis 2008, 08:35
Mimo wszystko proponuję się tą kasą zbyt wielce nie podniecać, patrząc całościowo przez pryzmat zarobków i planowanych podwyżek a.d.2009, które chyba poniżej poziomu inflacji będą...
____________________________________ always look on the bright side of life
26 lis 2008, 08:51
bisti
Tak na marginesie sprawy tej kasy: jest również jakiś problem z wypłatą pieniedzy ze środków UE dla pracowników komórek unijnych - wiadomo o co chodzi?
Czy mozecie cos więcej napisac na temat kasy ze srdków unijnych dla pracowników komórek unijnych? O co chodzi, z czego to wynika lub gdzie mam poszukac? Dziekuję
26 lis 2008, 13:15
W Łodzi się ruszyło. Wartościowanie - z wyrównaniem od początku roku - już na rachunku. Sądząc po wpisach innych, tak najmniej nie dostałem...
26 lis 2008, 19:44
helvet
W Łodzi się ruszyło. Wartościowanie - z wyrównaniem od początku roku - już na rachunku. Sądząc po wpisach innych, tak najmniej nie dostałem...
...a u mnie wyszło, że bezwartościowy jestem... :rotfl:
____________________________________ always look on the bright side of life
27 lis 2008, 10:01
A i w kujawsko-pomorskim też wypłacają do końca listopada (częściowo - do maja - wyrównanie już jest na koncie).
27 lis 2008, 10:25
elsinore
<!--quoteo(post=38401:date=26. 11. 2008 g. 19:44:name=helvet)--><div class='quotetop'>(helvet @ 26. 11. 2008 g. 19:44) [snapback]38401[/snapback]</div><div class='quotemain'><!--quotec--> W Łodzi się ruszyło. Wartościowanie - z wyrównaniem od początku roku - już na rachunku. Sądząc po wpisach innych, tak najmniej nie dostałem...
...a u mnie wyszło, że bezwartościowy jestem... :rotfl: <!--QuoteEnd--></div><!--QuoteEEnd-->