Poczytajcie co DIAS Warszawa bierze pod uwagę przy wypłacaniu dodatków. Za wszystko tylko nie za ściąganie podatków w szerokim znaczeniu. JAJA to mało powiedziane. Zostawcie deklaracje, zostawcie kontrole, zostawcie decyzje, odłóż Barbarka te mandaty - bierzcie się za "ulgę językową", za opiekę nad młodymi pracownikami, teraz za jogę.....normalnie do cyrku nie trzeba iść.[/quote][/quote]
Gdzie to można przeczytać???
20 maja 2021, 10:23
Re: Nagrody 2021
arystoteles
Czyli godzimy się z tym wszystkim i wegetujemy dalej.. :( boje--==
Nie no, celnicy wyśmiali nasz mini protest wyłączenia komputerów na 15 min, czekam więc od 3 czy 4 miesięcy na ich protest, bo jakaś ankieta była i na tym stanęło. A ja chętnie się do Warszawy bym przejechał, mam łyse zimówki do spalenia. Cywil - Celnik dwa bratanki i do wojny i do szklanki
20 maja 2021, 11:40
Herbatnick
Nie no, celnicy wyśmiali nasz mini protest wyłączenia komputerów na 15 min, czekam więc od 3 czy 4 miesięcy na ich protest, bo jakaś ankieta była i na tym stanęło. A ja chętnie się do Warszawy bym przejechał, mam łyse zimówki do spalenia. Cywil - Celnik dwa bratanki i do wojny i do szklanki :piwo:
Z tego co pamiętam, nie wszyscy celnicy, a znaleźli się tacy, którzy owszem - wyśmiali - ale i ankietę i protest!
20 maja 2021, 12:04
Jeszcze się taki nie urodził, co by wszystkim dogodził
20 maja 2021, 12:13
Dziś Warszawa płaciła dodatki, 705 zł za miesiąc, jakie macie kwoty?
20 maja 2021, 16:37
A to 705 to brutto czy netto?
20 maja 2021, 20:04
Za ile miesięcy te dodatki?
20 maja 2021, 20:12
Na Śląskó pewnie znów tylko ludzie z Izby dostaną...
20 maja 2021, 20:19
blacksheep
Na Śląskó pewnie znów tylko ludzie z Izby dostaną...
O... To jeszcze nie dostali, takie obciążenie psychiczne
20 maja 2021, 20:23
Kwartalne nagrody za szczególne osiągnięcia w pracy/służbie w 2021 r.
KOMUNIKAT w sprawie nagród w 2021 r.
Szanowni Państwo
W związku z wpływającymi od Państwa pytaniami informuję, że w planie finansowym Izby Administracji Skarbowej w Szczecinie nie zabezpieczono środków na utworzenie 3 % funduszu nagród*. Oznacza to, że w 2021 r. nie będą wypłacane kwartalne nagrody za szczególne osiągnięcia w pracy/służbie.
Dla pracowników / funkcjonariuszy szczególnie wyróżniających się w pracy/służbie mogą być przyznane indywidualne nagrody z posiadanych środków na wynagrodzenia/uposażenia – po akceptacji wniosku o nagrodę przez Szefa KAS.
Robert Muszyński
Dyrektor Izby Administracji Skarbowej w Szczecinie
*Podstawa prawna: art. 17 ustawy z dnia 19 listopada 2020 r. o szczególnych rozwiązaniach służących ustawy budżetowej na rok 2021 (Dz.U. 2020, poz. 2400)
21 maja 2021, 05:08
Ale na nagrody zadaniowe i specjalne dla pracowników Izby i funkcjonariuszy pieniążki Panie dyrektorze się znajdą
21 maja 2021, 06:16
Nie wiem jak Wy Ale ja to żadnych dodatków na koncie od początku roku nie widziałam...
21 maja 2021, 06:19
zse2
Ale na nagrody zadaniowe i specjalne dla pracowników Izby i funkcjonariuszy pieniążki Panie dyrektorze się znajdą :nonono:
NO to szefowa KAS będzie cały rok zajęta rozpatrywaniem wniosków o nagrody specjalne.... , normalne płace w odstawce i przy okazji odświeży listę swojaków zaufanych i przedsiębiorczych oraz innych
21 maja 2021, 06:52
Dobrze że szefowa KAS zna wszystkich pracowników i będzie w stanie ocenić czy dana osoba faktycznie zasługuje na nagrody. Przecież KAS to jak oddział w banku, można sprawdzić czy dany pracownik wcisnął ludziom dużo kredytów i zasługuje na premię. Wnioski będą szły tylko na przydupasów z wymyślonymi ,,zasługami" dla urzędu.