Ważne że właściwe osoby dostały za to kasę a to czy on dział czy nie to nikogo nie obchodzi...
21 cze 2021, 11:03
Re: SZD problemy, uwagi, pomocna dłoń
Ten program to istny dramat. Od lipca czyli sezonu urlopowego, wchodzi na wszystkie działy. Już teraz są ogromne problemy, a co dopiero jak reszta świata dołączy . Nigdzie nie ma pomocy, każdy umywa ręce. A naczelny naczelnych nie chce nawet słyszeć o jakichkolwiek problemach
22 cze 2021, 06:32
No i wprowadzenie SZD znów odroczone - widać władza dobrze wie że ten program to totalna porażka i wprowadzenie go w działach takich jak SKA sparaliżuje urzędy..
28 cze 2021, 21:13
Nie wytrzymam z tym poronionym programem, jak widzę UPS! Wystąpił nieoczekiwany błąd to mam ochotę walnąć w monitor. Jakim cudem to gówno zostało wprowadzone do obiegu, spowalnia to pracę i ciągle są problemy techniczne.
30 cze 2021, 07:26
Herbatnick
Nie wytrzymam z tym poronionym programem, jak widzę UPS! Wystąpił nieoczekiwany błąd to mam ochotę walnąć w monitor. Jakim cudem to gówno zostało wprowadzone do obiegu, spowalnia to pracę i ciągle są problemy techniczne.
Bez nerwów. Mamy więcej czasu na zastanowienie ( od myślenia są górnolotni)
30 cze 2021, 16:01
Dla mnie najlepszy cyrk to przesłanie pliku podpisanego podpisem elektronicznym np. pliku z rozszerzeniem *.xml Plik podpisany i wysłany przez nadawcę to *.xml Plik otrzymany przez odbiorcę to "dokument.epuap" Zmiana nazwy i rozszerzenia podpisanego pliku... Ciekawe jak to się ma do przepisów o podpisie elektronicznym...
02 lip 2021, 14:18
blacksheep
No i wprowadzenie SZD znów odroczone - widać władza dobrze wie że ten program to totalna porażka i wprowadzenie go w działach takich jak SKA sparaliżuje urzędy..
Nie cieszmy się tak. Każdy chyba pamięta ostatnią akcję. Też przyszło pismo, że jednak przesuwają termin i co? Suprajs, wprowadzamy dziś o 12
04 lip 2021, 09:03
I znowu leży i kwiczy ten cwierćprodukt
16 lip 2021, 11:41
dicki
I znowu leży i kwiczy ten cwierćprodukt :brawa:
Poprawia się Efekt widoczny wirtualnie z małą pomrocznością niejasną
16 lip 2021, 14:47
Miał ktoś kiedyś taką sytuację: Przekazałam pismo z ZPO do wysyłki. Kancelaria odznaczyła jako przesłane, po czym je wycofała (nie wiem dlaczego) i ponownie je oznaczyła jako przesłane. Wróciła zwrotka fizycznie - z Poczty Polskiej- jedna, a w SZD mam ją zarejestrowaną dwa razy i przypisaną do mojego pisma. O co chodzi, czemu aż dwa razy ją widzę - nie mam pojęcia.
____________________________________ W życiu pewne są tylko podatki i śmierć, więc na tym zarabiam.
12 lis 2021, 10:53
tonia24
Miał ktoś kiedyś taką sytuację: Przekazałam pismo z ZPO do wysyłki. Kancelaria odznaczyła jako przesłane, po czym je wycofała (nie wiem dlaczego) i ponownie je oznaczyła jako przesłane. Wróciła zwrotka fizycznie - z Poczty Polskiej- jedna, a w SZD mam ją zarejestrowaną dwa razy i przypisaną do mojego pisma. O co chodzi, czemu aż dwa razy ją widzę - nie mam pojęcia.