U mnie niewiele osób w ogóle wie o tej akcji. A jak informuję to mówią, że oficjalnie nikt nie dał sygnału. Od celników było jakieś pismo odnośnie spotkania z PRM z naszych związków nic i ludzie mówią że nasze związki nic nie robią.
06 maja 2020, 06:27
Re: Czas na PROTEST
U mnie w urzędzie (Warszawa) całkowita cisza na temat akcji... Pytałam o to kilka osób i okazało się, że nic o tym nie wiedzieli. Co prawda wszyscy, z którymi rozmawiałam reagwali entuzjastyczni, ale u nas informacja o akcji jaksię nie rozeszła...
06 maja 2020, 06:55
W moim urzędzie (też Warszawa) na pewno nikt nie przeprowadzi żadnej akcji. Praca i cisza. Ludzie jakby nie wiedzieli a jak wiedzą to siedzą cicho.
06 maja 2020, 07:03
A u mnie w us (warszawa) wiedzą wszyscy i głównodowodzący też. Mamy świadomość,że pogrywa się z nami paskudnie!
06 maja 2020, 08:05
U mnie w Urzędzie ludzie przyklejają sobie kartki na kompie i robią przypominajki w telefonach żeby nie zapomnieli wyłączyć komputera. Nastroje są bojowe
06 maja 2020, 08:19
To pół Warszawy wie, pół nie? Jak jest temat podziału nagród to cała Warszawa odwiedza forum i zadaje pytania kiedy wypłata nagród w Warszawie, a teraz nagrody zabrane to forum nie odwiedzają i nie widzą co się dzieje? Wake up.
06 maja 2020, 11:40
W Warszawie może też maile nie przechodzą przez sekretariat, bo ja nic na pocztę nie dostałam.
06 maja 2020, 11:44
Herbatnick
To pół Warszawy wie, pół nie? Jak jest temat podziału nagród to cała Warszawa odwiedza forum i zadaje pytania kiedy wypłata nagród w Warszawie, a teraz nagrody zabrane to forum nie odwiedzają i nie widzą co się dzieje? Wake up.
Uwierz mi, że znaczna większość pracowników nie zagląda regularnie na skarbowców... A dopiero dziś sekretariat w moim urzędzie rozesłał informacje o jutrzejszej akcji.
06 maja 2020, 12:43
4 maja o 12,08 w zachodniopomorskiem otrzymaliśmy na skrzynki informacje o proteście rozesłaną przez Solidarność. Maile były adresowane - "US Taki a taki: Pracownicy". Trafiły więc do każdego z pominięciem sekretariatu. U nas rozesłali, a o mazowieckiem zapomnieli? Sorki, ale nie wierzę. Dodatkowo dołączyły się lokalne ZZ, więc każdy wie co się szykuje.
06 maja 2020, 13:55
W niektórych US w Warszawie wiadomość poszła przez sekretariat ale do pracowników dotarła bez załącznika/fragmentów treści , zawiera tylko prośbę o zapoznanie się z treścią której dalej nie ma, zatem pewnie została usunięta.
06 maja 2020, 14:48
W moim US (też Wawa) cisza... żadnego maila, wiedzą chyba tylko nieliczni...
06 maja 2020, 15:24
Herbatnick
Pominę to milczeniem...
____________________________________ Pieniądze szczęścia nie dają. Dopiero zakupy. Marylin Monroe.
06 maja 2020, 18:19
Małopolska przygotowana do protestu.. jutro o 10.00.
06 maja 2020, 21:32
BeataRoszkowska
Herbatnick
Pominę to milczeniem...
I ja przemilczę ten atak na Wawę i w innym poście na "stare baby". Jest problem i poziom krawężnikowy.