Co ciekawe na moim stanowisku skarbowcy nie działali, a koleżance z naprzeciwka tak.
Pewnie pracujesz na komputerze, a koleżanka na terminalu. Wczoraj tak właśnie u mnie było.
____________________________________ Nie jesteś tym, kim myślisz, że jesteś - lecz tym, kim się stajesz, gdy myślisz kim jesteś.
23 sty 2014, 21:07
Re: Zablokowali skarbowcy.pl?
U nas wszędzie zablokowane czy terminal czy komp . Pomorskie
23 sty 2014, 21:14
Dzisiaj wszędzie, ale wczoraj na komputerze nie było połączenia, a na terminalu było.
____________________________________ Nie jesteś tym, kim myślisz, że jesteś - lecz tym, kim się stajesz, gdy myślisz kim jesteś.
23 sty 2014, 21:22
Zawsze można skorzystać z bramki proxy...
24 sty 2014, 00:11
Problem leży w wadliwie działających bramkach klasyfikacji treści i albo je wyłączą albo ktoś umiejętnie je sprofiluje. Inaczej będzie ciężko się będzie zalogować do netu bo na części PC nawet Wujek GOOGLE się nie wyświetla.
____________________________________ "Tylko zmiana jest niezmienna" - Heraklit
24 sty 2014, 00:56
Nadir
Hallowed
Co ciekawe na moim stanowisku skarbowcy nie działali, a koleżance z naprzeciwka tak.
Pewnie pracujesz na komputerze, a koleżanka na terminalu. Wczoraj tak właśnie u mnie było.
Oboje mamy komputery i to nawet z kafelkami. Dzisiaj już wszystko śmiga jak powinno.
24 sty 2014, 06:47
A u mnie nie działa facebook i allegro
24 sty 2014, 08:04
Super, nie będziemy kontrolować handlu internetowego, bo nie mamy jak, niech żyje nam (nie wiem kto) ale niech żyje
25 sty 2014, 08:52
Mam taki problem: nie mogę logować się na Skarbowców przez telefon z Androidem używając przeglądarki Opera, w 50% przypadków pojawia się błąd strony i białe tło. Jeżeli zmienię IP (przeskoczę na WIFI albo z WIFI na internet z SIM), to często odblokowują mi się Skarbowcy, ale nie zawsze. Co ciekawe korzystając z wbudowanej przeglądarki nie mam takich problemów, ale ona jest bardzo nieprzyjazna dla użytkownika, więc unikam jej jak mogę.