Właśnie przyszedł dzisiaj do naszego urzędu mail w sprawie pomocy dla Kariny Dziękujemy, życzymy zdrowia
16 lut 2011, 13:04
Proszę o 1% podatku dla naszej koleżanki Kariny
Apel o pomoc dla Kariny oraz ulotki wysłane! Teraz bardzo wiele zależy od Was! Z góry dziękujemy w imieniu Kariny oraz własnym.
18 lut 2011, 17:50
Zrobione. Zdrówka życzę.
18 lut 2011, 18:07
Działamy. Dotarł do nas apel i ulotki. Ulotki wyłożone, rozdajemy znajomym. Życzenia zdrowia dla Kariny, pozdrowienia dla wszystkich ją wspierających! Obyśmy nigdy sami nie potrzebowali takiej pomocy.
19 lut 2011, 11:51
Już rozliczyłam moich emerytów, 1 % niski ale przekazany :) Apel dotarł, ulotki w obiegu :) Zdrówka.
19 lut 2011, 19:57
Re: Proszę o 1% podatku dla naszej koleżanki Kariny
Akcja w toku...jestem aż zdziwiona ilością osób zainteresowanych tą sprawą. Oczywiście zaskoczona w sensie pozytywnym. Cieszy to, że potrafimy się zjednoczyć w potrzebie. Pozdrawiam.
09 mar 2011, 19:12
Pomagamy i trzymamy kciuki!!!!!!
10 mar 2011, 21:13
W imieniu własnym i współpracowników dziekuję wszystkim, którzy w tych trudnych chwilach okazali pomoc i wsparcie naszej koleżance Karince. Jesteśmy pełni nadziei, że powrót do zdrowia jest tylko kwestią czasu. Serdecznie dziekujemy.
12 maja 2011, 19:43
Życzymy zdrowia i czekamy na informacje o jego powrocie.
____________________________________ Osiem lat podstawówki, cztery liceum, potem pięć - bite! - studiów, dyplom z wyróżnieniem, dwadzieścia lat praktyki, i oto mi płacą, jakby ktoś dał mi w mordę
12 maja 2011, 19:49
Karinko, wracaj do zdrowia, masz wokół siebie cudownych ludzi (z własnego i innych US), którzy Cię wspierają. My brać skarbowców jesteśmy z Tobą. Zdrówka dla koleżanki i Nas wszystkich.
12 maja 2011, 21:09
1% przekazany z zeznania, angażowanie innych pracowników, rodziny itp. - wszystko dla koleżanki Kariny. Życzę szybkiego powrotu do zdrowia dla Kariny ! Pozdrawiam /pracownik US z woj. łódzkiego
13 maja 2011, 06:53
Hej. Dajcie znać jak zdrówko Kariny. Już przygotowujemy ulotki. Akcja rusza pełna parą.