Teraz jest 06 wrz 2025, 20:29

Odpowiedz w wątku  [ Posty: 33 ]  idź do strony:  Poprzednia strona  1, 2, 3  Następna strona
Skarbowcy na Naszej-Klasie 
Autor Treść postu
Specjalista

REJESTRACJA25 lut 2008, 20:06

POSTY        468
Post Skarbowcy na Naszej-Klasie
podatnicy znajomi naczelników - na naszej klasie- to dopiero jest wiedza- co któremu podatnikowi wolno, co ujdzie płazem... dlaczego egzekucja bezskuteczna, brak kontroli...

13 lip 2009, 11:11
Znawca

REJESTRACJA23 paź 2006, 14:43

POSTY        252
kab                    

Tak sobie przeglądam Naszą-Klasę i widzę mnóstwo profili skarbowców. O ile w przypadku pracowników wymiaru, biura podawczego to nie jest chyba nic zdrożnego. Jednakże widzę m.in. naczelników, a nawet dyrektorów UKS. Możliwe, że także są i tajniacy. Czy tak powinno być?

Jakie jest Wasze zdanie na ten temat.

Po czym poznać profil skarbowca, bo jestem na "NK", a nie chciałbym się ujawniać ?
Tak jakoś ostatnio niemodnie i niegodnie być skarbowcem :)

13 lip 2009, 11:24
Amator

REJESTRACJA18 maja 2009, 07:57

POSTY        21
He, he. Wystarczy wiedzieć, że dana osoba pracuje w skarbowości, wpisać imię, nazwisko, miejscowość i gotowe. Rzeka informacji + przepiękne fotki płyną z NK. Osobiście uważam NK za bardzo niebezpieczne źródło informacji ale z ciekawości oczywiście zaglądam :zeby:

13 lip 2009, 12:41
Zaawansowany
Własny awatar

REJESTRACJA19 maja 2009, 07:04

POSTY        62
A wystarczy tak sobie ustawic profil, by zdjecia oglądali tylko znajomi, i inne dane też.
A tak poza wszystko, choc niewielu w to wierzy,  to skarbowiec to też człowiek.  :)

13 lip 2009, 14:13
Specjalista

REJESTRACJA25 lut 2008, 20:06

POSTY        468
oczywiście, że też człowiek. Ale jak to wygląda kiedy znajomymi naczelnika są prowadzący biura rachunkowe i niepłacący podatnicy - chodzi oczywiscie o osoby z terenu działania tego NUSa.

13 lip 2009, 15:08
Amator

POSTY        21
Nie każdy blokuje (nie chce, nie umie) dostęp do swojego konta więc można się dużo dowiedzieć a i fotki poprzeglądać (jak ktoś mocno ciekawski). A to, że skarbowcy też ludzie, nie trzeba chyba tłumaczyć.  Kwestia tylko umiejętnego korzystania z ostatniej zdobyczy cywilizacji, jaką jest NK i tyle  :piwo:

13 lip 2009, 15:39
Zaawansowany
Własny awatar

REJESTRACJA19 maja 2009, 07:04

POSTY        62
nadi                    

Ja Ciebie lubię...  :blush:

ojejku... :wub: .
A szczerze to wszyscy powinniśmy się lubić. Przynajmniej :)

13 lip 2009, 18:54
Specjalista

REJESTRACJA21 paź 2006, 16:38

POSTY        808
Barbarka                    

oczywiście, że też człowiek. Ale jak to wygląda kiedy znajomymi naczelnika są prowadzący biura rachunkowe i niepłacący podatnicy - chodzi oczywiscie o osoby z terenu działania tego NUSa.

Naczelnik powinien usunąć ich jako znajomych na NK i wszystko będzie ok., oczywiście ?osoby z terenu działania tego NUSa?. Osoby z pozostałego ?terenu? może zostawić chyba, no nie?

13 lip 2009, 21:32
Zaawansowany
Własny awatar

REJESTRACJA23 cze 2009, 07:58

POSTY        69
Skarbnica                    

...ale z ciekawości oczywiście zaglądam :zeby:

a ja z obowiązku :(

14 lip 2009, 12:36
Amator

POSTY        21
A jakiż to obowiązek każe ci zaglądać na NK :nonono: ?

14 lip 2009, 13:32
Amator
Własny awatar

REJESTRACJA05 cze 2009, 16:51

POSTY        14
Muszą być w NK zwłaszcza DUKS-y, NUS-y itp. bo kto by wiedział, że w ogóle jakieś szkoły ukończyli!!! Przynajmniej dowiemy się /być może/o geniuszach podatkowych w rodzaju inżynierów jądrowych / od byczych jąder /, którzy przez dłuugie lata byli np. NUS-ami by wreszcie "zrobić'/cały Us brał udział w pisaniu "dysertacji"/ MGR!!! Nie wolno "ludziom" przeszkadzać !! bo dopiero wtedy pokażą NA CO ICH STAĆ! A jak jeszcze oklaski posłyszą to przerastają oczekiwania!!! :dupa:

14 lip 2009, 17:27
Zawodowiec

REJESTRACJA22 paź 2006, 15:04

POSTY        3146

LOKALIZACJAsamo centrum (no prawie)
Skarbnica                    

A jakiż to obowiązek każe ci zaglądać na NK :nonono: ?

Ja też tam zaglądam z obowiązku - służbowego rzecz jasna - taka praca <_<

14 lip 2009, 20:24
Amator

POSTY        21
Ach, rozumiem; te jachty w tle, wystawne wnętrza domów, dzikie samochody, piękne kobiety u boku (wolne od podatku), zagraniczne wycieczki itp. drobiazgi, którymi przeciętny Kowalski konicznie chce się pochwalić. Na swą zgubę  :wysmiewacz: O to chodzi?

15 lip 2009, 06:40
Specjalista

REJESTRACJA08 lis 2007, 16:36

POSTY        597
Skarbnica                    

Nie każdy blokuje (nie chce, nie umie) dostęp do swojego konta

Widocznie nie ma takiej potrzeby i chce, żeby każdy go mógł oglądać... Ja mam w śród znajomych nawet kontrolerów z US którzy siedzieli u mnie baaardzo długo. I nie widzę w tym żadnego wstydu, jak by nie było są to znajomi mi ludzie, którzy wykonują swoja nędzna prace. I ktoś w ich profilu może zobaczyć "o, maja tego podatnika w znajomych" no i co z tego...? Mam też prywatnych znajomych którzy - pech chciał - też pracują w US a inni pracują jako kopacze rowów... Jednak po za zawodem który wykonują i praca, są to znajomi nawet z klasy, których po prostu znam.

15 lip 2009, 10:16
Odpowiedz w wątku   [ Posty: 33 ]  idź do strony:  Poprzednia strona  1, 2, 3  Następna strona