<!--quoteo(post=32891:date=31. 07. 2008 g. 23:34:name=elsinore)--><div class='quotetop'>(elsinore @ 31. 07. 2008 g. 23:34) [snapback]32891[/snapback]</div><div class='quotemain'><!--quotec--> Generalnie moim zdaniem MF w osobie Vincenta i świty z DAP mógł sobie darować rozsyłanie tegoż pasterskiego pozdrowienia do "swoich" owieczek... I tak wiadomo że mają całą skarbówkę głęboko w :dupa: więc po co taka ściema, w dodatku w stylu last minute ? Szkoda gadać...
owieczek??? ja się doczytałem raczej baranów!
mamy zatem swój dzień to podwyżki już się nie należą. <!--QuoteEnd--></div><!--QuoteEEnd-->
Słusznie się doczytałeś. Podwyżki :blink: ??? A nie za dużo byś chciał, q r w a same kłody pod nogi, Vincent tak sie stara, listy górnolotne pisze, a Ty tu o jakiś przyziemnościach...
____________________________________ always look on the bright side of life
01 sie 2008, 07:33
ole1979
A ja :sex: Dzień Skarbowca.
Skoro od samych przyjemności zaczynasz ten dzień:) to znaczy , że 30 czerwca 2007 r. był dla Ciebie szczęśliwy?!?
01 sie 2008, 07:40
Arya
<!--quoteo(post=32899:date=01. 08. 2008 g. 07:00:name=ole1979)--><div class='quotetop'>(ole1979 @ 01. 08. 2008 g. 07:00) [snapback]32899[/snapback]</div><div class='quotemain'><!--quotec--> A ja :sex: Dzień Skarbowca.
Skoro od samych przyjemności zaczynasz ten dzień:) to znaczy , że 30 czerwca 2007 r. był dla Ciebie szczęśliwy?!? <!--QuoteEnd--></div><!--QuoteEEnd-->
Dobrze prawisz Miał on swoje miłe konsekwencje.
____________________________________ Volenti non fit iniuria
01 sie 2008, 09:25
ole1979
<!--quoteo(post=32903:date=01. 08. 2008 g. 09:40:name=Arya)--><div class='quotetop'>(Arya @ 01. 08. 2008 g. 09:40) [snapback]32903[/snapback]</div><div class='quotemain'><!--quotec--> <!--quoteo(post=32899:date=01. 08. 2008 g. 07:00:name=ole1979)--><div class='quotetop'>(ole1979 @ 01. 08. 2008 g. 07:00) [snapback]32899[/snapback]</div><div class='quotemain'><!--quotec--> A ja :sex: Dzień Skarbowca.
Skoro od samych przyjemności zaczynasz ten dzień:) to znaczy , że 30 czerwca 2007 r. był dla Ciebie szczęśliwy?!? <!--QuoteEnd--></div><!--QuoteEEnd-->
Dobrze prawisz Miał on swoje miłe konsekwencje. <!--QuoteEnd--></div><!--QuoteEEnd-->
Ciekawe jakie, po roku czasu? (30 czerwca 2007)
____________________________________ Fenicjanie wynaleźli pieniądze. Raz - nie sztuka. My musimy ciągle je wynajdywać.
01 sie 2008, 10:23
Nigdy nie byłem fanem blogów, ale ten polecam. Ciekawe teksty pod którymi większość z nas może się podpisać. Tylko tak dalej, a autorka ma szansę na zmianę zawodu. <a href="http://biurobzdury.profeo.pl/blog/view/5405/Podobno-dzis-moje-swieto.html" target="_blank">BLOG</a> B)))
____________________________________ Kardynała Richelieu sekret wam dziś zdradzę. Od przyjaciół Boże strzeż z wrogami sobie poradzę. C.T.
01 sie 2008, 14:24
faktycznie fajny blog:)
01 sie 2008, 19:16
Nadir
No comment.... :rolleyes: We wczorajszych Faktach, Faktach po Faktach, Wiadomościach, Teleexpresach, Panoramach, TVN-ach24 też była cisza... Widać nie jesteśmy trendy :unsure:
O przepraszam, w TVNCNBC usłyszałem tak bliżej północy wiadomość o ustanowieniu tego święta, oczywiście z kąśliwym komentarzem pana prowadzącego.
02 sie 2008, 07:42
supersaper
Nigdy nie byłem fanem blogów, ale ten polecam. Ciekawe teksty pod którymi większość z nas może się podpisać. Tylko tak dalej, a autorka ma szansę na zmianę zawodu. <a href="http://biurobzdury.profeo.pl/blog/view/5405/Podobno-dzis-moje-swieto.html" target="_blank">BLOG</a> B)))
Najwyżej dadzą ogłoszenie na umowę o zastępstwo. Przyjdą 2 osoby. A może jedna.
____________________________________ Rostowski: Sytuacja Polski jest imponująca
02 sie 2008, 11:45
<!--quoteo--><div class='quotetop'></div><div class='quotemain'><!--quotec-->mamy zatem swój dzień to podwyżki już się nie należą. <!--QuoteEnd--></div><!--QuoteEEnd-->
Oj materialiści, materialiści ci skarbowcy.
Ostatnio edytowano 02 sie 2008, 19:52 przez szkot, łącznie edytowano 1 raz
02 sie 2008, 13:40
Dzień Skarbowca - bzdura, chcemy dobrej płacy za solidną pracę. propaganda nie interesuje nas.
Ostatnio edytowano 02 sie 2008, 19:52 przez pluto, łącznie edytowano 1 raz
02 sie 2008, 17:44
pluto
Dzień Skarbowca - bzdura, chcemy dobrej płacy za solidną pracę. propaganda nie interesuje nas.
Nic nie piszecie o wielkiej imprezie (pod nazwą Narada Naczelników) w Kujawsko-pomorskim? Była nawet orkiestra. Pewnie dlatego, że "normalni pracownicy" tam nie byli, a nieliczni obecni - mają zakaz cokolwiek ujawnić. Pracownikom, to nawet życzeń DIS nie złożył!
03 sie 2008, 10:01
pluto
Nic dodać, nic ująć. W 100% POPIERAM przedmówcę :piwo:
03 sie 2008, 10:19
pluto
Maksi5
Nic nie piszecie o wielkiej imprezie (pod nazwą Narada Naczelników) w Kujawsko-pomorskim? Była nawet orkiestra. Pewnie dlatego, że "normalni pracownicy" tam nie byli, a nieliczni obecni - mają zakaz cokolwiek ujawnić. Pracownikom, to nawet życzeń DIS nie złożył!
Zdecydujta się f końcu czego chceta: piniędzy czy życzeń?! :unsure:
____________________________________ "Demokracja to cztery wilki i owca głosujące o obiedzie" R.A.Heinlein
Ostatnio edytowano 03 sie 2008, 13:33 przez kominiarz, łącznie edytowano 1 raz
03 sie 2008, 13:26
Dlaczego to forum umiera? właśnie przez takie teksty jak Twoje KOMINIARZ. PROSZĘ SPRAWDZIĆ WYMAGANIA KWALIFIKACYJNE ZAWARTE W OGŁOSZENIACH O NABORZE NA WOLNE STANOWISKA W SKARBÓWKACH: WYKSZTAŁCENIE WYŻSZE PREFEROWANE PRAWO I EKONOMIA, UMIEJĘTNOŚCI INTERPERSONALNE NA NAJWYŻSZYM POZIOMIE (WSZYSTKO DLA KLIENTA) A JAK JUŻ SPEŁNISZ WYMAGANIA FORMALNE TO CZEKA CIĘ TEST SPRAWDZAJĄCY WIEDZĘ I ROZMOWA KWALIFIKACYJNA. Pokonasz konkurentów zaczynasz pracę i co? wynagrodzenie mnożnik 1.000 (tj ok1.800,-zł brutto) rozbudowana na maxa biurokracja ( dzięki ISO), bałagan legislacyjny, (niejednoznaczność i ciągle zmieniające się przepisy).Chcesz podnosić kwalifikacje na studiach podyplomowych - proszę w najlepszym wypadku możesz liczyć na urlop szkolny niestety na dofinansowanie nie mimo, że wybierzesz kierunek istotny z punktu widzenia wykonywanej pracy. Z czego więc mamy czerpać satysfakcję? z pracy ? pewnie tak, ale nie okłamujmy się pracujemy dla pieniędzy, mamy rodziny. Chcemy dobrze wykształcić dzieci godnie żyć. Dzień Skarbowości ? zamiast? nie, nie jestem zwolennikiem. Miło, że ktoś nam podziękuje ale zdecydowanie lepiej byłoby zadbać o to (w Min.Fin.)aby nie obrażano, wyśmiewano i poniżano nas w mediach niż organizować akademie i wręczać dyplomy wybranym pracownikom.To już byyło!!!!